Jump to content

Mäkistartti 2007


Guest Jani Antikainen

Recommended Posts

Guest Jani Antikainen

Totta, kelivaraus jääradalle. Mikäli rata ei ole käytössä niin keksitään jotain muuta toimintaa. Pitää vaan toivoa että vuodenvaihteessa alkaa kunnon pakkaset. Yleensä rata on ollut ajokunnossa helmikuun alkupuolella, jolloin parkki- ja rata-alueet on saatu jäädytettyä erityisen paksuksi ( muistaakseni yli metrin paksuuteen). Paksuusvaatimuksen suhteen jäädyttäminen on kyllä aktiivista, kun tahkonlahdella on myös hiihtokeskuksen virallinen parkkipaikka.

 

Mitkä tahansa renkaat käy, myös piikkirenkaat siis on sallittuja. Radalla pyritään pitämäään turvavälit, eli kolaroinnin mahdollisuus minimoidaan. Katsellaan tilanteen mukaan ajojärjestystä niin että radalla olisi yhtä aikaa samankaltaisella suorituskyvyllä varustettuja autoja, niin ei tule ruuhkia.

 

Radalla siis saa käytännössä ajaa millä vehkeellä vain, joka ei vuoda öljyä ja pitää myös mahdolliset muut nesteet sisällä. Kisailuhenkeä haetaan driftaamisesta eli toisin sanoen kahva edellä ajelemisesta. Mukana olijat voivat äänestää voittajaa paikan päällä ja videoitten perusteella ajojen jälkeen.

 

Ajo omalla vastuulla, kypärän ja turvavöiden käyttöä kyydissä oleville toivotaan ihan yleisen turvallisuuden vuoksi. Muut turvallisuusvarusteet oman harkinnan mukaan.

Link to comment
  • 2 months later...

Joopajoo...voi kerpeleen hilvattu kun ei taaskaan pääse...no ehkä lauantai aamuna kerkeisin pyörähtää(käyttisvesivolkkarilla jos ilkeen)...mutta lauantai illaks tuo papiljottikojjootin peijjooni sopinut visiin muuta menoo...muka jotkut synkkärit...pöh sanon minä....katotaan jos kerkeen käymään...stemppiä tapahtumaan jos en pääse!!!!Onkos paljon tulossa populaa?

 

ps.ottakaahan pitkiä luisuja ja ottakaahan kuvia paljon

Link to comment

Minäkin saatan lähtee jos joku lähtee kyytiin,tosin pois lähden jo kello 16-17.Ottakaa yhteyttä jos on lähtijöitä niin sovitaan tilitantin teppoilille treffit.

 

Edit: Tulenpa sinne teppoilille minäkin ja katotaan sitten mitä tapahtuu.Ja kuljetin on sininen variantti kolohvi...

Link to comment

Tulipa käytyä ja hauskaa oli.Pitkiä luisuja otettiin ja paisteltiin makkaraa...anteeksi Kabanossia!Mukava tapahtuma ja ensi talvena uudelleen mutta ehkä myöhemmin keväällä olisi parempi.Kuvia tulee myöhemmin.Kiitokset järjestäjille sekä kaikille tapahtumassa olleille!!

Link to comment

Tässäpä koottu pläjäys videomuodossa. Kamerana on käytetty Canon A710-digikameraa ja vetästy läjään nopeasti viimeyön pikkutunteina Microsoftin tuotteilla. Video on tehty sillä silmällä, ettei turha musiikki peitä korviahiveleviä hakkapeliitan ropinoita ja suhinoita ;)

 

Mäkistartti 2007-Video koko 32Mt

 

 

jalkipuinnit.jpg

Kuvassa meneillään drifting-"kisan" äänestys ja arvostelut ajelujen jälkeen mökin lämmössä.

Link to comment

Ainiin...oliskos muilla viliminpätkää/kuvia tuolta?Muistaakseni siellä muutama muukin ukko oli ainakin heiluvinaan videokameran kanssa.Olis mukavaa nähdä enemmänkin pätkää.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...