Jump to content

Piikkipyörät


Guest K.Surkka

Recommended Posts

Onko kukaan kokeillut tehdä auton piikkirenkaista esim mönkijään tai mikroautoon piikkirenkaita?

 

Olisi ideana itellä viritellä volkkarin 15" piikeistä laikkaamalla kuvion irti ja liittää takasin yhteen niin että kehästä tulisi mönkijän renkaan päälle tiukka sovite. Olis 6kpl ylimääräsiä renkaita millä harjoitella : ) , eivaits kaksi rengasta ajattelin uhrata mutta paremmat neljä voisin vaikka myydä jollekkin jos kiinnostaa...kuplan nelipulttivanteilla ovat ja ovat vanhan säännön missä on nastoja koko leveydellä ja pirun tiheesti, kunnoltaan ovat oikeinkin hyviä...

Link to comment

Helpoimmalla taitaa saada lisäpitoa mönkijään kun virittelee esim. sopivan mittasia moottorisahan teräketjuja pitkittäin tyhjän renkaan päälle. Sitten ei muutakuin painetta renkaalle, johan pysyy paikallaan.

Näin tein aikanaan omaan mikroautoon ja hyvin oli pitoa :-)

Link to comment

.. jos laittaa sisärenkaan, niin kyllä. Tietty pultinkantojen ja sisärenkaan välissä kannataa olla esim. kaistale sisärenkaasta tms jottei hinkkaa heti puhki.

 

Edit. Surkan alkuperäinen idea ei tule toimimaan, vaikka saisitkin remminpäät liitettyä yhteen niin rinkula ei tule pysymään renkaalla.

Link to comment

Joo, unohdetaan alkuperäinen idea...No piikit joutaakin sit kaikki myyntiin.2kpl timi,2kpl blackrocket ja 2kpl erittäin tiheeseen laitettuja sorvattuja piikkejä. Kyljessä lukee "uotila-leino" eli olisko jotkut speciaali renkaat?? Kaikki muut ok kunnossa paitsi blacrocketit jotka ovat hieman halkeilleet nastojen juurista joltain kohin.

 

Nämä siis kaikki vanteilla ja valmiina jäälle.

 

Hintaa olis 30e/pyörä

post-1307-13888359370506_thumb.jpg

Link to comment

Kiitos tiedosta.Ovat hieman leveämmällä kuviolla eli varmankin vanhempaa mallia kun noi toiset timit jotka ovat lähellä ihan nykypäivän piikkipyöriä.

 

Noniin kuva ylempänä ja ylhäältä alaspäin blackrocket,timi kapea,timi leveämpi

Link to comment
Guest tomi741

Noi TIMIT on tarkoitettu jäisellepinnalle tai jäälle.

Terävä piiki puree jäähä hyvin ja vielä kun niitä on paljon niin pito on mahoton. ihme jos ei jokkismiehille kelpaa tohon hintaan.

Link to comment
Guest Mika Raussi

Pulttipyörissä on omat ongelmansa vaikka pito onkin tautinen. Pultin päät nimittäin kuluu aika nopeesti ihan pyöreiks, eli pitäs käyttää kovia pultteja tai vastaavasti jaksaa heppailla kovalla puikolla tai langalla joka pultin pää. Toinen ongelma on se, että pultit pääsee kuitenkin elämään senveraan, että sisäkumin suojakumina käytetty kumi menee jossain vaiheessa puhki ja niin menee sisäkumikin. Mutterit on hepattava kiinni, ettei ne löyty. Nylokki ei tossa käytössä nimittäin pitkään pidä.

 

No hetken leikkeihin kuitenkin ihan sairaan kiva lelu.

Link to comment

Juu, hyvin renkaat ainakin omassa volkkarissa piti.En nyt ihan ilmankaan niitä viitti myydä ku tilaa on säilytykseenkin, ei ole enään mitään jääautoa ja siksi ylimääräsiä.

 

Jos joku kaipaa joskus vielä niitä ni ovat varmaankin tallessa kun en mihinkään muualle niitä ole myyntiin laittamassa.

Link to comment
  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...