Jump to content

DEZEMBER - SWAP - 12.12.2009!


Recommended Posts

deze_swap_mid.jpg

 

Ja taas mennään isolla meiningillä - Talven paras VW-tapahtuma käynnistyy 12.12.2009 klo 10.00!

 

Myyntipaikkoja rajoitetusti - varaa omasi heti! Osakauppiaista paikalla ovat OberSchlachter ja Aircooled!

 

Nyt kannattaa tulla paikalle - klo 13.00 arvotaan 500 EURON OberSchlachter Oy:n lahjakortti!

 

Lisätiedot ja myyntipaikkavaraukset:

044-2110000

info [@] oberschlachter.fi

 

HUOM! Uusi osoite - Huunankaarto 8, TERVAKOSKI (Hki 70km, Tre 100km)

Link to comment

VAVISKAA - Swap #5 järjestetään OberSchlachter Oy:n uusissa toimitiloissa Tervakoskella Hki-Tre moottoritien varressa (Hki 70km, Tre 100km) - tarkempia tietoja pian!

 

Paruzzi-osaa saatavilla suoraan varastostamme - tällä hetkellä jo tuhansia nimikkeitä - mutta varmistaaksesi että haluamasi tuotteet ovat varmasti saatavilla swapissä - TEE TILAUS HETI

 

info[@]oberschlachter.fi

http://www.oberschlachter.fi

044-2110000

 

paruzzi-tilaus.jpg

Link to comment
  • 2 weeks later...
Guest Aircooled.fi

Aircooled.fi jälleen kerran paikalla notkuvien myyntipöytien kera! Moottorin ja voimansiirron osia pilvin pimein sekä hyvä valikoima myös muita herkkuja, sekä poistotuotteita! Muista myös Swapin loppuun asti voimassa olevat huipputarjoukset!

 

SCAT T-kahvainen vaihdekeppi, T-1 = 99 e (norm. 119 e)

SCAT T-kahvainen vaihdekeppi, T-2 (juna- tai pallokeula) = 139 e (norm. 159 e)

SCAT HD-sivuposki IRS-laatikkoon = 79 e (norm. 99 e)

SCAT HD-sivuposki Swing-laatikkoon = 79 e (norm. 99 e)

Pro Grip kytkinlevy 200mm = 69 e (norm. 89 e)

Wiseco 94mm tasalakiset männät = 439 e (norm. 479 e)

Wiseco 94mm taskulliset männät = 459 e (norm. 499 e)

76mm 4140 Chromoly vastapainokampiakseli = 229 e (norm. 249 e)

Mahle 94mm sylinterisarja (vakio 69 isku) = 259 e (norm. 299 e)

 

HUOM! Viikkotarjoustuotteen ostajalle lisäksi 10% lisäalennus poistotuotteista! Nyt on halpaa!

 

Tilaukset: info@aircooled.fi

 

Tarjous voimassa Oberschlachter-swappiin (myös siellä) asti (12.12.2009) saakka, tai niin kauan, kuin tarjouserää riittää!

 

TILAA tarvitsemasi osat etukäteen toimitettavaksi swappiin heti, joko osoitteesta info@aircooled.fi tai lisäämällä tuotteet ostoskoriin http://www.aircooled.fi ja lisäämällä "Kommentit" kohtaan "Toimitus Ober-swappiin!".

 

Aircooled.fi - Laadukkaita SCAT ja AA-Performance osia euroopan halvimmilla hinnoilla!

Link to comment

TARKEMPIA AJO-OHJEITA EI OO TULLU ?

 

ETELÄSTÄ PELKKÄ KARTTAPALLO NAVIKAATTORINA, MIKÄ LIITTYMÄ ?

 

KUMMALLA PUOLEN MOTARIA ?

 

ETELÄÄN VAI POHJOSEEN LIITTYMÄSTÄ ?

 

JA SILLEEN...

 

TULEN JA LÖYDÄN MUTTA SAA HELPOTTAA

 

Pekka

Link to comment

Tartteis saada yksi turvaistuin Swappiin, hakija tulee sinne Tampereelta. Ei kukaan ois menossa tästä Kehä I:sen ja Tampereen motarin kulmalta. Tuoli on Kannelmäessä...

 

Tää järjesty: kiitos Mikalle!

Link to comment

Kiitoksia AP:lle tiivisteistä ja mielenkiintoisesta myyntipöydästä!

 

Järjestäjille myös kiitoksia, mutta vähän negaakin: myyjiä olis voinut olla enempi ja ylipäätään swap tarkoittaa kai vanhaa osaa. Nyt tarjolla oli (hyvin) uutta kampetta ja huonosti sitä wanhaa. Uudet voi tilailla / katsella netistä, vanhaa laatikossa harrastajan hyllyllä olevaa ei...

 

Lisäksi olis kiva jos arpajaisiin olisi voinut osallistua KAIKKI paikalla käyneet eikä vain arvonnan aikana paikalla olleet.

 

Eli vähän jäi tällä ekalla vierailukerralla halju maku mutta ens kerralla varmaan ei. Turhaan ei kuitenkaan 220 kilometriä suuntaansa ajettu...

Link to comment
Guest Ironfield

Mukava tapahtuma, tullaan varmasti toistekin. Tavaraakin tarttui mukaan kohtuullisesti.

 

Arpajaisiinhan osallistuivat käsittääkseni kaikki lipun ostaneet, voittajakin sattui olemaan paikalla eli omasta mielestäni ei aihetta isompaan poruun. (vaikken itse voittanutkaan :)

Link to comment
Arpajaisiinhan osallistuivat käsittääkseni kaikki lipun ostaneet, voittajakin sattui olemaan paikalla eli omasta mielestäni ei aihetta isompaan poruun. (vaikken itse voittanutkaan :)

 

Juu no saattoi mennä hiukan ohi tuo arpajaisten tekninen toteutus mutta koska esim. lippujen numeroita ei kerätty mihinkään nimilistaan niin oletimme että kello 13 arvonnassa voittaa vain paikalla oleva lipunhaltija. Onneksi voittaja löytyikin sitten sisätiloista. Muutenhan olisi voinut voittajan selvitys olla työlästä yhteystietojen puuttuessa...

 

Eikä kyllä ole itselläkään hampaan kolossa mitään vaikkei sitä voittoa tullutkaan.

 

Mutta enempi myyjiä, pääsymaksu pois ja sitä rataa niin jaksaa ajella 450 km toisenkin kerran :)

Link to comment
Arpajaisiinhan osallistuivat käsittääkseni kaikki lipun ostaneet, voittajakin sattui olemaan paikalla eli omasta mielestäni ei aihetta isompaan poruun. (vaikken itse voittanutkaan :)

 

No mulla on vieläkin kotona tämä euron (1€) arpalipuke kotona, mistä tietäisin että olisin vaikka ollut Rouva Fortunan chosen one kun en arvonnan aikana ollut fyysisesti paikalla...?

Link to comment
Kannattaiskos lukea vaikka topicin eka postaus ja siinä oleva ilmo:

 

Kaikkien klo 13.00 paikalla olevien pääsylipun lunasteneiden kesken arvotaan 500 EURON OberSchlahter OY:n LAHJAKORTTI!

 

Näin on näkkileivät !!! Mutta olisko ollut "fairplay"-meininkiä arpoa tämä lahjakortti kaikkien kävijöiden kesken, eikä vain paikallaolijoiden ? Ajettiin kuitenkin n.450km swapin takia ja osallistuttiin myös pääsymaksun verran arpomiseen. Enkä nyt ole tunkemassa Pisum sativumuksia nenääsi.... =)

Link to comment

Ymmärrän kyllä hyvin, että jos rompetori on kierrettu jo klo 11, niin ei hirveesti houkuttele maleksia kahta tuntia odottamassa arvontaa, etenkin kun on kotimatkaa hiukan enemmän. Ehkä tapahtuman järjestäjä keksii tähän jonkin hyvän konstin millä rekisteröidään arpalipukkeiden omistajat ja heidän yhteystietonsa. Tai keksii sopivaa viihdykettä niin että kansa ei malta lähteä pois, jotain go-go tyttöjä tai sellaista :)

 

 

Ja kiitoksia oberin väelle pyöränpulteista, (lyhyt)kotimatka sujui hyvin kun oli pyöränpultteja riittävä määrä paikallaan.

Link to comment

Oishan sen lahjakortin voinut arpoa vaikka kaikkien suomalaisten kesken. Nyt ei vaan ollut semmoisista arpajaisista kyse. Jos tulee paikalle pelkän arvonnan takia, kannattaa ehkä ajoittaa saapuminen sitten sinne arvonnan suorittamisen pintaan?!

Itse olen tyytyväinen jo siihen, että joku vaivautuu järjestämään tällaisia tapahtumia. Arvonnat yms. on itselle kyllä ihan toisarvoisia juttuja.

Eikös tuohon kiskurimaiseen pääsymaksuun sisältynyt kuitenkin reilusti yli pääsymaksun arvoinen extra lahjus?

 

Omasta mielestäni varsin mallikkaasti toteutettu tapahtuma, toivottavasti jatkoa seuraa.

 

Mika

Link to comment

Jos tuleekin kävelymatkan päästä on varmaan aivan sama mitä paikalla on. Ajele ensi kerralla autolla 220 kilometriä ja herää sen takia helvetin aikaisin päästäksesi ajoissa paikalle ja huomaa sitten, että suurin osa (70 %) tavarasta on uutta kampetta muoveissa. Ei oikein vastannut ROMPETORIA.

 

Vieläkin ollaan sitä mieltä, että on hienoa että näitä järjestetään. Enempi vanhaa tavaraa ja arpajaiset selkeämmäksi niin siinä sitä ollaan, täydellisessä swapissa. Nyt ennakko-odotukset oli hyvästä puffauksesta johtuen suuremmat kuin tapahtuma oli lopulta...

Link to comment

Jos halutaan lisää myyjiä, niin myyjile pitää pystyä uskottelemaan että paikalla on ostajia. Ja tähän tuolla ehtoo puolen arvonnalla varmastikkin tähdätään, eli pidetään ostajat pitempään kiertämässä paikkalla olevia tiskejä... Mielestäni vallan hyvä idea osaliikkeiltä tuo arvonta "päivän päätteeksi".

 

Ajankohta oli itselleni huono ja olettaisin, että joku muukin oli jossakin lasten joulujuhlassa tähän aikaan vuodesta swappi reissun sijaan.

Link to comment

Niin itse en ajatellut lähteä koska taas kerran on iltavuoro.. Ja kun tuo arvontakin oli vasta klo 13 vaatien olemaan paikalla, sekään täky ei saanut lähtemään... Kritisoin tuota jo viime swapin jälkeen ja kritisoin edelleen, että tuokin voisi järjestää esim. nimi ja puh.no lapulle ja laatikkoon...

 

 

Make

Link to comment

Hellou !

 

Waasan ukot ajeli Swäppiin päiväseltään käymään.

Mukaan saatiin mitä oli tilattu,mutta sitä käytettyä olis voinut

olla enemmänkin.......Kiitos -AP-

 

- Jucca -

Link to comment

Järjestävä taho & OberSchlachter Oy kiittää kaikkia swapissä asioineita - niin ostajia, osamyyjiä kuin talkooväkeäkin!

 

Tungosta riitti ja väkeä oli paikalla pilvin pimein - harrastekalustoakin saatiin parkkiin komea rivi! Paljon tuttuja kasvoja, iloisia ilmeitä ja osat & ostajat näyttivät löytävän toisensa - taisipa melkein kaikilla olla jotain kotiin viemistä. Ja kahvia/mehua/pullaa/piparia/makkaraa riitti kaikille...

 

Tällä kertaa tapahtuman sponsoreina olivat: OberSchlachter Oy (tilat & 500€ lahjakortti), Berner Oy (tuotelahjat).

 

Euron sisäänpääsymaksulla sai myös tapahtumatarran, useamman euron arvoisen KORREK käsipesuliinapaketin ja sai osallistua arvontaan.

 

Tällä kertaa arpaonni suosi 500€ OberSchlachter Oy:n lahjakortilla Mikko Tolosta Kouvolasta - Paruzzi-tuotevalikoimasta riittää kuulemma hankittavaa - Mikolla kun on tallissa mm. '71 variant, '67 kupla, '72 bajakupla ja '72 ferrarikopio.

 

Tapahtuman yhtenä tärkeimpänä tavoitteena on olla sosiaalinen tapahtuma jossa ihmiset viihtyvät. Näinollen paikallaolo on järjestäjän toimesta päätetty vaatimus arvonnan onnistumiselle - ja se tulee säilymään näin jatkossakin. Haluamme myös varmentaa että lahjakortin voittaja varmasti löytyy - kyseessä kun on suhteellisen suuri summa.

 

Jos katsotaan osakauppiaiden määrää, jokainen voi mennä itseensä - niin Porista kuin Vaasastakin olisi varmasti tullut samalla myyntiin takakontillinen itselle tarpeetonta käytettyä osaa, jotka olisivat taas toisille olleet aarteita. Järjestäjänä kun emme pysty väkisin myyjiä paikalle tuomaan - mutta olemme luoneet osakaupalle varsin hyvät edelletykset.

 

Ja jos pääsymaksun hinta ahdistaa, niin jatkossa kannattaa tulla myymään - myyntipaikka kun on ilmainen...

 

Pahoittelemme jos jollekin jäi paha mieli - ja tulemme itse seuraamaan mielellämme esim. Porissa järjestettävää täydellistä swappiä ;)

 

Seuraava OberSchlachter-SWAP maaliskuussa 2010 - tällä kertaa vielä isompi pääpalkinto - joka arvotaan totutusti kaikkien klo 13.00 paikalla olevien pääsylipun lunasteneiden kesken!

 

 

Kiitos ja kumarrus,

Mikko, Olli, Mikko & Masa

OberSchlachter Oy

Link to comment

Ei kai paikalla olleilla Waasalaisilla sentään niin paljon ylimääräisiä osia olis ollut (lue: kaikki omia ihania aarteita)?

Takaisin mennessä oli kylläkin kaikenlaisia juttuloisia takaluukussa ja loput tulee perässä :)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...