Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/17/23 in all areas

 1. ”Tuleeko tuosta vielä auto?” kyselivät huoltoasemalla kotiutusmatkalla. Kovasti joutu vakuuttelemaan, että ky-yyllä, kyllä vuoden 2027 Barndoor Gathering Alankomaissa on tavoite. Kyseinen yksilö on tehty toukokuussa 1954 ja ensirekisteröity Turkuun lääketukulle pilleripakuksi heinäkuussa 1954. Tarkoitus on tehdä orggisvärillä maalattu ja lievästi madallettu umppari. Ja sitten se popcorniosio. Kaikenlainen kommentointi tähän ketjuun on tervetullutta ja jopa suotavaa. Täähän on mulle ensimmäinen barniprojekti, joten uuden edessä ollaan. Kokeneemmat barniharrastajahenkilöt voivat sitten oikaista tekemiäni vääryyksiä. Osapuutteitakin on, joten kaivelkaapa barniosienomistajat jemmojanne. Siinäpä sitä olisi touhua tiedoksi seuraavalle neljälle talvelle. Kuvat on kivoja. Tässä hakureissun satoa viime viikonlopulta.
  7 points
 2. Hissukseen etenee. Pakkelia pyritään käyttämään mahdollisimman vähän joten askarrellaan kuidulla kehykset kohdalleen. Yläreunat istuu jo sinnepäin. Tarkoitus on vielä vetää tuohon kehyksen ja lokarin väliin musta tiiviste/reunanauha. Alareunat kaipaa hieman täytettä... Tarpeeksi monta iltaa kun läträä hartsin ja maton kanssa, niin ne modot alkaa löytyä ja raot täyttyä. Seuraavaksi hiontaa ja väliväriä pintaan...
  3 points
 3. "Hei kattokaa! Melkeen ehjä roiskeläppä. Mäpä teen tosta auton." ottaa lakin päästä ihan vaan kunnioituksesta.
  2 points
 4. Tällä viikolla on taivasteltu työnmäärää kun auto on saatu talliin. Projektihan ei taivastelulla valmistu vaan tämäkin norsu on syötävä palakerrallaan. Aloittelin ovien ja luukkujen irrotuksella. Onpa siellä ekat luukut saatu jo hiekkapuhallustakin.
  2 points
 5. Etukortti karvakäsien lättypuljuun kyllä hyvä ku tuota niputetaan 4v.. Niiden pitää joku Barnilolätty kehitellä sinne, niitä tulee menemään.. Hieno homma että pelastustoimet aloitettu ja kohti ajoa
  1 point
 6. Vaikkei nyt ilmajäähy olekkaan niin kuplan perään nämä on tulossa. Imusarjan suunnittelua hieman aloitettu kun eivät mahdu kaupasta ostetun imarin kanssa siipiluukun alle.
  1 point
 7. VW Serviceman tarranjakelu hommissa. Offseason kaudella juomatarjoilijan hommissa varmaan =)
  1 point
×
×
 • Create New...