Jump to content

Tero87

Members
  • Posts

    256
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tero87

  1. Mulle on jäänyt pari pipercross trumpetti sukkia (45mm) 50mm korkeita, sekä CBn matalan suodattimet (type3) mallia. Käyttämättömiä, kummatkaan eivät sopineet omaan rojektiin. Voin ottaa kuvia jos kiinnostaa.
  2. Nämä kiinni mutta vielä ei ole käyttökokemusta. NGK DCR8EIX
  3. Muistaakseni 69n tuli erilaiset ulkokahvat joissa ei erillistä lukkopesää ovessa. Nuo on vanhemmasta.
  4. Mulla lojuisi yksi tuossa työmaan toimistopöydällä joutilaana😁
  5. Löytyisikö siistiä kromattua pissapojan suutinta keltään jemmasta? Varaosanumero on 111955993A Tätä samaa mallia lienee käytetty aika monessa eri kohteessa. Kiinni saa yvllä tai soittamalla nollaviisnolla563089nolla
  6. Vasen etuvilkun tiiviste hukkunut johonkin. Varaosanumero 311953153B Vm.66 kolkki kyseessä. Tarjoa jos sattuu löytymään. Kiinni saa yvllä tai soittamalla nollaviisnolla563089nolla/Tero
  7. Pienen palan maata, mökin sekä muutaman muun rakennuksen.
  8. Itse sovitin nyt tässä talvella 996 korisen possun penkit paikalleen. Autona tosin kolkki. Sivuttais tukea voisi olla enemmän mutta onhan nuo ihan eri planeetalta kun orginaalit. Hyvin mahtui ainakin kolkkiin, ja on kippaavat niin takapenkille pääsee helposti.
  9. Ainakin 5 vuotta sitten joku kyseli ruiskun säätöjen perään. Laitoin silloiselle omistajalle bensa ja sytkä kartat menemään kun olivat kai hukkuneet. Sen jälkeen ei mitään tietoja. Tämä oli mulla joskus 10vuotta sitten jolloin muutin ruiskulle.
  10. Toiselle puolelle jäi 12mm ja toiselle 13mm vajautta. Uskoisin että pysyy nipussa koska toimi ennenkin. Meneehän boorit aika "syvälle" eikä jousessa ole pitkää booritusta. On vaan ruman näköinen. Kävin tänään asetteleen osat uudestaan ja meni ehkä hieman paremmin kasaan kun ekalla kertaa. Vaatii siis toistoa 😀
  11. Että on hönö olo. Missä vika kun takapään jouset jää "vajaaksi" eli ei tule boorituksen loppuun asti? Auto swing peräinen kolkki. Olivat ennestään jo hieman sisällä molemmilta puolin. Nyt vaihdoin kumit alkuperäisten tilalle ja homma vaan paheni. Autossa säätölatat. Jouset 627mm pitkät. Pultit menee kyllä pohjaan asti mutta silti jää useamman sentin vajaaksi. Vai pitääkö edes tulla perille saakka eli hämääkö avonainen pääty?
  12. Hakusessa kolkissa käytetty kattoverhoilun klipsi. Tarve 1kpl mutta voin ostaa useammankin. Tarjota voi yvllä tai soittamalla nolla50563089nolla
  13. Pelkkä takalasin tiiviste piti vaihtaa mutta projekti hiukan laajeni.
  14. Löytyy muutama valmiina. Minkä mittainen hakusessa? Ja pahoittelut Valtosen ilmoituksen sotkemisesta..
  15. Mulla saattaa olla joutilas pultti. Vilkaisen huomenna.
  16. https://www.maggiolino.it/spinterogeno-accensione-elettronica-alfa/
  17. Jos Italia taittuu niin siihen löytyy ihan asennus ja modifiointi ohjeet.
  18. 123 tune houkuttelee helppoudellaan. Tosin ei tuo ediksen asennuskaan mitenkään mahdoton homma ole.
  19. Virranjakaja pohdintoja... tai toinen vaihtoehto oli hukkakipinä. Yhdet EDIS4 kamppeet löytyisi hyllyssä mutta sellainen juolahti mieleen että onko ediksessä sisäinen rajoitin?
  20. Pitää tarkistaa. Sarvella tarkoitat niitä pitkittäis varsia johon laatikko pultataan?
  21. Onko ajatusta mistä kannattaisi alkaa etsimään ratkaisua? Koe sovitin kolkin konehuoneeseen tuplia(drla) Imarit on lyhyet sekä putsarit myös sellaiset jotka pitäisi sopia. Vasemman puoleisen saa paikalleen jotenkuten mutta oikeaa ei saa. Kaasarin saa muljautettua konehuoneessa paikoilleen mutta putsaria ei siihen päälle enää saa. Tavaratilan pelti ei mielestäni ole painunut vaan vika tarvii tulla jostain muualta. Voiko laatikonkannakkeet asentaa väärin mikä kallistaisi ja nostaisi moottoria?
×
×
  • Create New...