Jump to content

Hanttapuli

Members
  • Posts

    138
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Oulu
  • Ajoneuvot
    Vettä parissakin koneessa

Recent Profile Visitors

2199 profile views

Hanttapuli's Achievements

  1. Mikä tuossa on ideana, kun ei ole koko matkalta noita harjaksia vaan on tuommoset välit?
  2. Totta ihmeessä uskaltaa. Nätimpi se sinun auto on kuin minun. Tai hyppäät minun kyytiin, niin mennään karvalakkimallin T5:lla.
  3. Noin 40 ilmoittautunutta autokuntaa tällä hetkellä. Osa ei ole vielä käynyt ilmoittautumassa ja taitaa olla huomennakin vielä tulossa porukkaa. Väkeä helposti sata ja meininki kansainvälinen. Suomesta, Ruotsista ja Saksasta on ainakin vieraita. Keli mitä mainioin. Ja tarratkin ovat saapuneet.
  4. Nuo muoviset kidukset takakulmissa viittaa vahvasti vesikoneeseen. Harmi ettei näe tuota takavaimenninta paremmin. Siitä olisi ollut helpompi päätellä, että onko bensa vai diesel. Sisällä näyttää olevan ilmaräppänää katossa ja kattovaloa, joten voisi olla syncrobussikin. Toisaalta en kyllä huomaa niskatukia tuosta takapenkistä.
  5. Telttauralista taitaa olla "virallinen" nimi. Ostin aikoinani kapeampaa ihan karavaanarikaupasta.
  6. Onhan Kimmo jo FB:n Strictly Baja Bug -ryhmän jäsen? Vaikuttavat olevan tosissaan asian kanssa.
  7. Nuori kalastaja on löytynyt. Haen kamppeet talteen tänään töiden jälkeen. Ne kulkeutuu oikealle omistajalle jossain vaiheessa.
  8. Vaihdoin omassa tölkissä 14" -> 16". Se ainakin vaati muutoskatsastuksen. Leveyttäkään ei kovin montaa senttiä saa olla enempää. Eli ainakin kaksi tuumaa lisää halkaisijaa on jo yli sallitun. Edit. tämä oli siis 2017.
  9. Tuo tervetuliaisruoka on hyvä idea. Tässä vaan tulee helposti byrokratia/rahoitus vastaan mikäli sitä kovin näkyvästi alkaa markkinoimaan. Hygieniapassia, erilliset tilat ruoan laitolle jne. Oulussahan tuo voisi toisaalta olla vaikka ihan kärkkäriä tms. Joku Kotivaran ukko/akka saattaisi hyvinkin tulla muutamaksi tunniksi info-teltan kylkeen grillailemaan nopeat iltapalat tulijoille. Tai yksityinen grilliyrittäjä. Kokeillaan edes kerran? Tai rössypottua kulhollinen :) https://fi.wikipedia.org/wiki/Kärkkäri
  10. Ensimmäisen kerran taisin pitkässä pöydässä istua 2013 Maarianhaminan Busfestissä. Se oli kirjattu selkeästi yhdeksi ohjelmanumeroksi tyyliin: "kl. 19 långt bord". Sanamuoto ei välttämättä ihan noin ollut, mutta joten kuten tuohon tyyliin kuitenkin. Henk. koht. en ymmärtänyt ensin mistä kyse, mutta kyllä konkarit neuvoivat tässäkin. "Ota pöytä, tuoli ja jotain omaa ruokaa mukaan ja istutaan koko kööri porukalla tuossa kentällä". Oli lystiä!
  11. Toivottavasti en ole jaoksen jäsenenä jäävi kommentoimaan, mutta hyvähän näitä on suunnitella pidemmälläkin tähtäimellä. Kiitos aloittajalle (en ollut minä)! Joten... - Mökkimajoituksen täydellinen puuttuminen on huono juttu kuten veli Art_Zi yllä todistaa. - Pärinää ehdottomasti ja täysin kädettömänä autoharrastajana joku rakentelunurkkaus tai huoltonäytös tms. infotilaisuus voisi kiinnostaa myös. Vetarinkumin vaihtoa, lukkojen sarjoitusta, jne jne. - Pitkä pöytä on hyvä idea minukin mielestä. - Muutaman tapahtumakertomuksen kirjoittaneena jotenkin tuntuu, että se sapluuna on usein sama. Tosin onko se edes huono asia. Varsinkin pidemmän matkan ajaneena voi olla ihan mukavakin vain istua vaihtamassa kuulumisia. Eli en siis kritisoi varsinkaan, kun ei ole mitään uuttakaan ehdottaa. Kommentoidaan vielä myöhemmin mikäli tulee jotain ideaa.
×
×
  • Create New...