Jump to content

Hanttapuli

Members
 • Posts

  131
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Hanttapuli

 1. Nuo muoviset kidukset takakulmissa viittaa vahvasti vesikoneeseen. Harmi ettei näe tuota takavaimenninta paremmin. Siitä olisi ollut helpompi päätellä, että onko bensa vai diesel. Sisällä näyttää olevan ilmaräppänää katossa ja kattovaloa, joten voisi olla syncrobussikin. Toisaalta en kyllä huomaa niskatukia tuosta takapenkistä.
 2. Telttauralista taitaa olla "virallinen" nimi. Ostin aikoinani kapeampaa ihan karavaanarikaupasta.
 3. Onhan Kimmo jo FB:n Strictly Baja Bug -ryhmän jäsen? Vaikuttavat olevan tosissaan asian kanssa.
 4. Nuori kalastaja on löytynyt. Haen kamppeet talteen tänään töiden jälkeen. Ne kulkeutuu oikealle omistajalle jossain vaiheessa.
 5. Vaihdoin omassa tölkissä 14" -> 16". Se ainakin vaati muutoskatsastuksen. Leveyttäkään ei kovin montaa senttiä saa olla enempää. Eli ainakin kaksi tuumaa lisää halkaisijaa on jo yli sallitun. Edit. tämä oli siis 2017.
 6. Tuo tervetuliaisruoka on hyvä idea. Tässä vaan tulee helposti byrokratia/rahoitus vastaan mikäli sitä kovin näkyvästi alkaa markkinoimaan. Hygieniapassia, erilliset tilat ruoan laitolle jne. Oulussahan tuo voisi toisaalta olla vaikka ihan kärkkäriä tms. Joku Kotivaran ukko/akka saattaisi hyvinkin tulla muutamaksi tunniksi info-teltan kylkeen grillailemaan nopeat iltapalat tulijoille. Tai yksityinen grilliyrittäjä. Kokeillaan edes kerran? Tai rössypottua kulhollinen :) https://fi.wikipedia.org/wiki/Kärkkäri
 7. Ensimmäisen kerran taisin pitkässä pöydässä istua 2013 Maarianhaminan Busfestissä. Se oli kirjattu selkeästi yhdeksi ohjelmanumeroksi tyyliin: "kl. 19 långt bord". Sanamuoto ei välttämättä ihan noin ollut, mutta joten kuten tuohon tyyliin kuitenkin. Henk. koht. en ymmärtänyt ensin mistä kyse, mutta kyllä konkarit neuvoivat tässäkin. "Ota pöytä, tuoli ja jotain omaa ruokaa mukaan ja istutaan koko kööri porukalla tuossa kentällä". Oli lystiä!
 8. Toivottavasti en ole jaoksen jäsenenä jäävi kommentoimaan, mutta hyvähän näitä on suunnitella pidemmälläkin tähtäimellä. Kiitos aloittajalle (en ollut minä)! Joten... - Mökkimajoituksen täydellinen puuttuminen on huono juttu kuten veli Art_Zi yllä todistaa. - Pärinää ehdottomasti ja täysin kädettömänä autoharrastajana joku rakentelunurkkaus tai huoltonäytös tms. infotilaisuus voisi kiinnostaa myös. Vetarinkumin vaihtoa, lukkojen sarjoitusta, jne jne. - Pitkä pöytä on hyvä idea minukin mielestä. - Muutaman tapahtumakertomuksen kirjoittaneena jotenkin tuntuu, että se sapluuna on usein sama. Tosin onko se edes huono asia. Varsinkin pidemmän matkan ajaneena voi olla ihan mukavakin vain istua vaihtamassa kuulumisia. Eli en siis kritisoi varsinkaan, kun ei ole mitään uuttakaan ehdottaa. Kommentoidaan vielä myöhemmin mikäli tulee jotain ideaa.
 9. No eiköhän se joku kaapeli järjesty mistä saa hiljaisempaa virtaa.
 10. Sähkön tilanne ei ole parantunut. Alueen osa missä taas ollaan on vanhaa ja odottaa ilmeisesti joskus tulevaa saneerausta. Toimitusjohtaja suositteli leiriytymään mieluummin virallisille sähköpaikoille mikäli sähkö on välttämätön ja sitä ei mistään Maston alueella onnistu saamaan. Siellä on jotain koiranäyttelyporukkaa ensi viikonloppuna meidän lisänä, joten pitkiä roikkavetoja voi olla kyseenalaista tai haastavaa tehdä. Eiköhän me jotenkin kuitenkin taas selvitä.
 11. Torstai-illan ohjelma: - 16:00 info-teltan pystytys ja Maamme-laulu - 16:30 snapsitarjoilu ja kahvit info-teltalla - 17:00 vapaata seurustelua - 03:30 teipataan Urpaanille suukapula ja kaivetaan Juliet Jonesin Sydämen cd soittimesta ulos - 03:45 cd-levyn uhrausseremonia info-teltalla - 04:00 hiljaisuus
 12. No minä olen ainakin tulossa torstaina info-telttaa pystyttämään.
 13. Mittasin äsken käyttöauton peräkontin ja se oli just tasan tuo 280cm. Oulu-Lappeenranta-Oulu ois noin 1200 km. Lähetäänkö käymään? Heinäkuun lopussa käyn kyllä ehkä Helsingissä, mutta se on vasta heinäkuun lopussa.
 14. Ku saahaan Kiinan viirus asettumaan, niin tullaan käymään. Urpaani vänkäriksi ja vamos.
 15. Oisko se pohojosen seuraava tallivierailu tällä sovittu. Kuhan tuo korona katoaa joku päivä.
 16. Oliko tuo se sama tanko mitä Wheeler Dielersissäkin koitettiin vaikka ja millä. Sitten Eddi kaivoi jonkun induktiopolttimen vai mikä ihmeen hilavitkutin se olikaan. Semmonen lohkolämppärin vastuksen näköinen juttu...
 17. Saamani tiedon mukaan tilanne on ohi ja matka jatkuu.
 18. Kai te voititte paras näytteilleasettelu -palkinnon? Vai miksi semmosta sanotaankaan...
 19. Katohan perhana. Mulla on just tuo työn alla:
 20. Ei ole oma arki muuttunut mitenkään. Töissä osa vuorokaudesta. Pahalta maailmalta piilossa loput.
 21. Onneksi ei harmita yhtään, että ei tullu lähettyä!!!1
 22. Kai se on Urpaanilla kisastudio viritettynä. Varsin erikoinen ja mielenkiintoinen vastustaja tuo Skelle.
×
×
 • Create New...