Jump to content

Hanttapuli

Members
 • Content Count

  108
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Hanttapuli

 1. Katohan! Onnea vaan hankinnasta!
 2. Kai se on Urpaanilla kisastudio viritettynä. Varsin erikoinen ja mielenkiintoinen vastustaja tuo Skelle.
 3. "Ei tuonne voi mennä, kun on hautajaiset kesken..."
 4. Lokakuussa joku sunnuntai tulee ainakin Ouluun asti.
 5. Meitä oli 19 autoa Suomesta eikö? Viime vuonna 11? Koko tapahtumassa tais olla 97 autoa. Toki perjantaina ja sunnuntaina vähemmän, kun möötte on virallisesti vain lauantaina. Vaan olipa taas lystiä. Viime vuonna ekan kerran. Tänä vuonna tokan kerran ja ens syksynä varmaankin kolmannen kerran. Komeeta kalustoa ja vieraanvaraista meininkiä. Esalle iso peukku lauantaina pitkän pöydän ruokatarjoilusta!
 6. Kannattaa tsekata myös muut myyjän ilmoitukset. Peltistä kirppua pienoismallina jne. (En tunne myyjää.)
 7. Jälkijunassa lähtee ainakin meikäläinen. N. klo 15-16 starttaan matkaan.
 8. Toivottavasti joku ottaa paella-pannun mukaan. FB-tapahtuman sivuilla kerrotaan miten suomalaiset ystävämme tarjoaa paellaa 50SEK:n hintaan. Kuulostaa hyvältä 🙂
 9. Hyvät on Artzin suunnitelmat! Elä lannistu vaan eti mieluinen rojekti!
 10. Hanttapuli

  -58

  Mairen penkille mahtuu!
 11. Kuvailit juuri tärkeimmät elementit, kun minusta otetaan kuvaa.
 12. Minähän olisin joutilas käymään hakemassa vaikka heti, mutta... Ei sattuis kenelläkään olla tarvetta auton kuskaukselle etelästä tänne pohjoiseen? Mulla pitäis saada tölkki pk-seudulle. Vetoauto (ja trailerikin varmaan) olisi valmiina, mutta puuttuu pikku e kortista. Kuskattais tölkki etelään ja sitten vastakkaiseen suuntaan joku toinen. Sen Artzin kärrynhän sais mahtumaan mun auton sisälle?
 13. Loistavaa Artzi onnea onnea!
 14. Seinäjoe on kohteena huomenna. Mikäli on kiire, niin tuen saa hakea Scandicin respasta. Mikäli ei ole kiire, niin kierrän Laihian kautta sunnuntaina. Sehän pitää ehtiä uurnille takaisin.
 15. Nopeasti sovitte kaupat, niin toimitus rahtivapaasti sunnuntaina kotiovelle.
 16. Kimmo tekee taas hienoa jälkeä!
 17. Eikö tuo korkeus pidä olla käytettävissä myös ajon aikana? Näin se oli aikoinaan, kun nostokattoa haaveilin.
 18. En ostanut vielä, mutta juuri saamani tiedon mukaan Motonet myy tällaisiakin: https://www.motonet.fi/fi/tuote/421483/Kahvisuodatin-MannHummel-1x4100
 19. Muisteltiin lämmöllä mennyttä kesää. Olipa lystiä!
 20. Onko se ajokuntoinen? Auto siis. Jos kulut maksetaan, niin minä voin sen joutessani käydä viemässä. No ehkä realistisin ois joku suora kyyti Rostockiin, Travemündeen tms. Ja ei kai ole mahdoton ajatus, että Suomestakin olisi jotain rekkaliikennettä sinne suuntaan?
 21. Apropoo mun varsin silvotussa varaosatölkissä taitaa olla ainakin yks 1-penkki. El Presidenten kanssa on tässä suunniteltu auton siirtämistä norsujen hautausmaalle. Eli tämä voitais tarkistaa joku päivä. Siis jos ilmajäähytölkin penkki toimii/kelpaa. Vänkärinpenkki olikin 2-paikkainen.
×
×
 • Create New...