Jump to content

Hanttapuli

Members
 • Content Count

  103
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Hanttapuli

 1. Kannattaa tsekata myös muut myyjän ilmoitukset. Peltistä kirppua pienoismallina jne. (En tunne myyjää.)
 2. Jälkijunassa lähtee ainakin meikäläinen. N. klo 15-16 starttaan matkaan.
 3. Toivottavasti joku ottaa paella-pannun mukaan. FB-tapahtuman sivuilla kerrotaan miten suomalaiset ystävämme tarjoaa paellaa 50SEK:n hintaan. Kuulostaa hyvältä 🙂
 4. Hyvät on Artzin suunnitelmat! Elä lannistu vaan eti mieluinen rojekti!
 5. Hanttapuli

  -58

  Mairen penkille mahtuu!
 6. Kuvailit juuri tärkeimmät elementit, kun minusta otetaan kuvaa.
 7. Minähän olisin joutilas käymään hakemassa vaikka heti, mutta... Ei sattuis kenelläkään olla tarvetta auton kuskaukselle etelästä tänne pohjoiseen? Mulla pitäis saada tölkki pk-seudulle. Vetoauto (ja trailerikin varmaan) olisi valmiina, mutta puuttuu pikku e kortista. Kuskattais tölkki etelään ja sitten vastakkaiseen suuntaan joku toinen. Sen Artzin kärrynhän sais mahtumaan mun auton sisälle?
 8. Loistavaa Artzi onnea onnea!
 9. Seinäjoe on kohteena huomenna. Mikäli on kiire, niin tuen saa hakea Scandicin respasta. Mikäli ei ole kiire, niin kierrän Laihian kautta sunnuntaina. Sehän pitää ehtiä uurnille takaisin.
 10. Nopeasti sovitte kaupat, niin toimitus rahtivapaasti sunnuntaina kotiovelle.
 11. Kimmo tekee taas hienoa jälkeä!
 12. Eikö tuo korkeus pidä olla käytettävissä myös ajon aikana? Näin se oli aikoinaan, kun nostokattoa haaveilin.
 13. En ostanut vielä, mutta juuri saamani tiedon mukaan Motonet myy tällaisiakin: https://www.motonet.fi/fi/tuote/421483/Kahvisuodatin-MannHummel-1x4100
 14. Muisteltiin lämmöllä mennyttä kesää. Olipa lystiä!
 15. Onko se ajokuntoinen? Auto siis. Jos kulut maksetaan, niin minä voin sen joutessani käydä viemässä. No ehkä realistisin ois joku suora kyyti Rostockiin, Travemündeen tms. Ja ei kai ole mahdoton ajatus, että Suomestakin olisi jotain rekkaliikennettä sinne suuntaan?
 16. Apropoo mun varsin silvotussa varaosatölkissä taitaa olla ainakin yks 1-penkki. El Presidenten kanssa on tässä suunniteltu auton siirtämistä norsujen hautausmaalle. Eli tämä voitais tarkistaa joku päivä. Siis jos ilmajäähytölkin penkki toimii/kelpaa. Vänkärinpenkki olikin 2-paikkainen.
 17. Ajan ensi viikolla 11. tai 12. päivä Oulusta E75:sta Jyväskylän kautta pk-seudulle. Sieltä takaisin ehkä 16.10. Penkit mahtuu kyytiin, jos potentiaalinen myyjä ei halua alkaa lähettämään.
 18. @arvuuttaja pakataanko mun valkoinen paku täyteen ja lähdetään käymään?
×
×
 • Create New...