Jump to content

Kassu oulusta

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  oulu
 • Ajoneuvot
  1302

Recent Profile Visitors

622 profile views
 1. Ja se "Chevyn" mitoitus ei ole oikeesti sbc koneesta vaan 3.5l Buick/rover v8 koneesta eli ko mitoituksen kankiin sopii rover v8 koneen KK laakerit.
 2. No minä laitoin tuon Edullisen Paruzzin lohkon tilaukseen....katotaan mitä sillä saapi :D
 3. No pittää yrittää saada kamraatit innostummaan :D
 4. No mitäs Alex luulet sen suomeen tuotuna maksavan Euroina ? ps vieläkös sulta sais niitä käfer cup leikkeitä ?
 5. P.Valtonen noi on Autolinean EMPIlle valamien ja EMPIn koneistaman kampikammion tiedot, mutta nyt on kysymyksessä Autolinean itsenä omalla brandillä myytävistä kampikammioista eli Paruzzin myymistä suomeksi sanottuna.
 6. Onkohan kellään kokemuusta moisesta kampikammiosta (94 männälle ja yli 82mm iskulle) ,onko se varsinaisesti korotettu eli "Bubbletop" ja onko siinä kaikki kuusi runkopukkien tapitettu, myynti kuvat pelkästään ulkoa ja textistä ei selviä ko seikat. Kassu
 7. http://www.aircooled.fi/tuote/3358/nokkaakseli-t1-fk42-engle Olisko tuommonen .....
 8. Moottoripyöriin mm rautapää HD ja Ducatiin on laitettu extra tulppia käyttämällä tuplapuolaa jolloin sytyttää yhtäaikaa...noi viivästys kipinät on sitten taas tehty joissakin aftrmarket syttyboxeissa.
 9. Mistä Eberistä toi pumppu on ? 12V/24v ?
 10. Minulla on tuossa keskeneräinen projekti jossa tulpanreikä pirrattiin reilusti auki molemmin puolin ja TIGillä umpeen ,myöhemmin tarkoitus tehdä 12mm tulpanteikä ja siirtää se ulommaksi seeteistä pois päin..... yhdessä imukanavassa seetin halkeama alkoi jatkua niin oli tarkoitus aukasta ko imukanava paremmin ja hitsata uudestaan myös imukanavien ulkopuolinen täyttäminen vielä tekemättä. Kannet lämmitettiin toholla yli +200C ja kun kansi alkoi jäähtyä niin apumies alkoi lämmittää toholla ja hitsari hitsas toista kantta sen välissä....projekti viivästynyt kun löyty toiset kannet ko projektiin... Niin istukkarenkaat poistettiin mutta ohjarit toistaseksi paikoillaan jotta seetien paikat voi helpommin uudetaan koneistaa..
 11. Jep tuli tämän topicin innoittamana tilattua laakerit ebaystä noin 25€ / 8 kaulaan rahteineen......tuli nopeasti UK sta bulkki paketissa ja laakerin valmistaja näköjään on KING Bearing (Löyty valmistaja logon guuglettamisella) metalli runko eli magneetti tarttuu...muuta en osaa sanoo kuin hammastaa laakerien lukot pikkusen ihan kuin aiemmin Valtonen mainitsit nyt kankina AA I profiilit.
 12. Herätetäämpäs tätä vanhaa topiccia....eli onko noissa A omegan lukoissa eroa esim onko 3.0 mallissa sama kuin 2.0 ja onkos B mallissa samat sisäkalut ?
 13. Ompas nätti Kupla toi hopee kerralla hienon värinen... :D .......niin tuosta lisäilmasta konehuoneeseen olen miettinyt että poistas ne ruostuttavat "ureetaanit" noista C-pilareista ja jostakin tuolta nurkilta tois ilmaa konehuoneeseen ne aukothan olis konehuoneesssa kivasti ilmanputsareiden lähelläkin...
×
×
 • Create New...