Jump to content

paspit

Members
 • Posts

  74
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by paspit

 1. Haiskahtaa jotenkin tyhjäkäyntipiirin tukokselta tms., samanlaisen ongelman kanssa kesällä taistelin. Toisen kerran kun putsasi tyhjäkäyntisuuttimet, niin taas toimii hienosti. Tosin mulla nurkka-Brosolit, mutta samojen lainalaisuuksien mukaan nekin toimii.
 2. Talven tunteina tuli rakenneltua R1100GS vähän enemmän oman mielen mukaiseksi. Aikaa oli kun Kuplalle ei tarvinnu tehdä muuta kuin vaihtaa öljyt.
 3. Onko jarrukengät säädetty ennen ilmausta?
 4. Itse hankin pääsylinteriremppaan uudet Classic Linen jarruvalokytkimet, ja molemmat vuoti jo ilmausvaiheessa nesteet läpi. Mun mielestä todella vaarallinen vika, ihan verrattavissa jarruletkun katkeamiseen. Ei taideta osille tehdä minkäänlaista testiä tehtaalla, luulisi että olisi paineenalaisille jarruosille melkein pakollista.
 5. Hain Etrasta 10x1 putkitulpan, sillä mennään.
 6. Sellanen on kyllä käsillä, mutta jäin miettimään kestääkö jarrujärjestelmän paineen, ettei petä jarrutuksessa. Nuo Classic Linen jarruvalokytkimetkin päästi ihan suoraan läpi jo ilmauksessa...
 7. Paskaa laatua vai paskaa tuuria? Päivitin kuplaan 2-piirijarruja, ja uutta osaa hankittu sen verran, että ajattelin homman käyvän helposti. No ei käynyt. Eka hajosi pääsylinterin päälle tuleva nestesäiliö, vaikka mielestäni hellästi käsittelin, niin toinen letkukara murtui juuresta. Ja uutta osaa ei mistään nopeasti löytynyt, niin jatkoin hommaa vanhalla säiliöllä. Ilmausta varten oli hankittu oikein alipainevehkeet, että sujuu hommat kivasti. No ei sujunut. Ilmausvehkeet toimi kyllä hienosti, mutta molemmat uudet jarrukatkaisimet vuoti nesteet läpi sähköliitinten juuresta! Ja nämä ko. Classic Linen katkaisimet oli siis suoraan paketista, kolhimatta tai kaltoin kohtelematta. No vanha katkaisin toisen tilalle, ja uutta katkaisijaa tai tulppaa metsästämään toisen tilalle, helppo homma. No...arvaatte mitä. Ei ollut. Katkaisijaa tai M10x1 tulppaa ei missään lähistöllä. Lopputuloksena auto edelleen pukeilla, kun huomenna piti lähteä lasten kanssa heittämään kesäreissua. Siirretäänpä sitä reissua osia odotellessa. Oispa alottanut homman aikasemmin.
 8. https://m.nettikaravaani.com/matkaaja/grand-hotel/1545720?vifAdCount=0&vifNav=Y Kaverilla myynnissä, hakekaa pois
 9. Myydään 4kpl nastarenkaita: - Goodyear CargoUltraGrip - 185R14C - vähän ajetut, mutta vanhat, leima 3605 - Caravelle ollut pois liikenteestä v.2008-19, joten näillä max 3 talvea ajettu - tänä kesänä pyöräytetty pois vanteilta, olleet sisällä varastossa tuon 11 vuotta - Jyväskylässä - vain nouto - 40€ / 4kpl Yhteydenotot 0404503817 tai yv. -PasiP
 10. Näitä reikiä on (1300 -66 laatikossa) kolme kpl, samalla pystylinjalla. Samalla tavalla korkit oli omasta hävinneet. 15min putsailua ja tiivistemassalla umpeen. Oli todella hankala paikka laittaa paikallaan ollessa, reiät jää rungon taakse eikä niitä pääse oikein suoraan näkemään.
 11. Uskaltaa kyllä, täällä tarinaa mitä tuli tehtyä kun ko. kaasarit kunnostin raadoista. Kiihdytyspumpun kanavissa olevat kuulat oli hankalin rasti irroitella. Lisää ohjeita Kadroneihin: https://www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?t=572107 https://www.youtube.com/watch?v=PGmPqyydCMs
 12. Pääsiäisenä työn alle, nyt taas liikenteessä 11 vuoden seisoskelun jälkeen. Uusi maali, uudet kuluvat osat + paljon muuta. Museokilpiin matkalla.
 13. Mulla ko. vanteilla edessä 175/65-15, takana 195/65-15. Droppiolat, vakio etuakseli, takana vakio korkeus. Hyvin pelaa.
 14. Sama juttu täälläkin, kaikki nivelet uusittu ja simpukka huollettu/säädetty . Ei n.5tkm ajon jälkeen ole vielä herkistynyt muuta kuin kuski.
 15. Konsernin tuotteiden vanteisiin pohjatöitä maalausta varten.
 16. Joo 6mm pinnapultit on eri kohdilla kuin 8mm pumpussa on. Osuu kyllä reikiin, mutta ei keskeisesti. Maailmalla joku oli CB:ltä saanut ohjeen, että vaihtaa paketissa mukana tulevien 8mm kuusiokolopulttien tilalle vaan 6mm pultit, ja alkuperäiset pinnapultit poistetaan.
 17. -66 1300(1600)F-koneessa on öljypumppu 6mm pinnapulteilla, ja full flow rakentamista suunnitteilla. Lohkoa ei koneisteta, alkuperäinen öljynjäähdytin jää paikalleen ja suodatinöljypumppu ei mahdu, niin houkuttelevimmaksi vaihtoehdoksi jäi tuo Maxi-3. Ongelmana on nyt se, että tuossa pumppu ja kansi on mitoitettu 8mm pinnapulttijaolle, enkä ole vastaavaa löytänyt 6mm pinnapulteille... Onko joku menestyksellä asentanut siis ko. pumppua tuohon 6mm pinnapultteihin? Pinnapultit pitäisi osua kyllä pumpun ja kannen 8mm reikiin, mutta ei osu keskeisesti. Tuossa maxi-3 kannessa on koneistettu upotukset mukana tulevien 8mm kuusiokolopulttien kannoille, ja ei siis sovellu sellaisenaan 6mm pinnapulteilla ja mutterilla kiristämiseen, kun pinnapultti ei siis ole keskeisesti reiässä. Auttaisiko, jos pumpun kannesta työstäisi mutterin upotusta suuremmaksi, että saisi tilaa aluslevylle 6mm mutterin alle? Vai laittaisiko vaan pinnapulttien tilalle 6mm kuusiokolopultit?
 18. Ettei olisi tuon olan ylä- ja alalenkin linjauksen tarkistustyökalu? Netissä lainatussa kuvassa droppiolat kolmoseen -61-72.
 19. Olka-akselin linjauksen tarkistaminen vapaalla suomennuksella?
 20. Tulpat kannattaa uusia ilman sen kummempaa miettimistä, mulla 1kk vanhat tulpat oli rikki ja ehdin vaihtaa läjän osia uusiin ennenkin tajusin uusia ne lähes uudet tulpatkin vielä. Loppu käyntiongelmat siihen paikkaan. 4-kärki Boschit on pop.
 21. Nyt kävi niin, että puhelin hajosi ja whatsapp- keskustelut hävisi taivaan tuuliin... Kenenkähän kanssa sovin jo syksyllä aiemmin kaupat apukuskin penkistä? Sovittiin että noudan penkin marraskuussa Orimattilasta, mutta hävisi kaikki muistiinpanot siitä, kenen kanssa tuli sovittua. Laittaisitko vaikka whatsappiin samaan nroon yhteystietosi uudelleen, niin sovitaan nouto. Eka mahdollisuus jo tuleva pe 9.päivä. Ja edelleen voi tarjota toista ehjää kokonaista etupenkkiä tai pelkkää verhoilua.
 22. Kiitoksia järjestäjille ja myyjille, hyvin oli tavaraa tarjolla, jotain tarttui mukaankin. Ja taas kahvilalle kunniamaininta. Kenen oli se harmaa syncro-bussi (XMB-) siinä pihalla tavaraa täynnä? Sieltä löytyi jotain mikä ehkä kiinnostaisi, mutta myyjään en törmännyt ennenkuin piti lähteä kotimatkalle. Ottaisitko vaikka yv:llä yhteyttä?
 23. Vielä olisi hakusassa, tai vinkkiä mistä saa oikeanlaista kangasta tuohon. Uusi kangas vaan taitaa hypätä liikaa silmille tuon vanhan rinnalla, kun takapenkki jää kokonaan vanhalle. Tarkoitus on uusia kuskin penkin molemmat kangaspinnat, sekä apukuskin istuinosa, eli tarve on 3kpl n. 50x50cm paloille.
×
×
 • Create New...