Jump to content

TF_Osku

Members
  • Posts

    120
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TF_Osku

  1. Säännöt päätämme me! Ja tässä ehdotetaan muutosta. Laki on meisseli jolla yhteiskunnan marmorilaata pidetään sileänä ja liikenteen valvonta iskee tällähetkelläkeskelle laataa ja yrittää iskeä siitä yli puolet pois. Minnä todella toivon muutosta tähän. Mitä tulee pölyyn noi painavat sähköautotmites niiden teiden kulutustaas oli muistuta....😄 Mutta vakavasti nyky yhteiskunnan suurin ongelma on "vittuilu" asenne. Eli siirtymä puhtaampiin kulkuneuvoihin voidaan tehdä niin että säännöstellään mitä uutta myydään ja hups 15 vuotta myöhemmin autot on pääsäntlisesti sellaisia. Näiden harraste rotteloiden vaikutus on aika epäolennaine. Ja ketään ei vituttaisi. Jostain syystä meillä on vittuilu kultuuri jossa tuollaisen järkevän toiminta mallin sijaan ihmiset tietoisesti haluavat rangaista toisia tulos ei varman muutu sähköautoihin mennään mutta toisessa ULEZ tyylin hajoitettujen kameratolppien kautta ja suuren mielipahan molemilla puolin. Sääli mutta edelleen sääntöjä pitää yrittää muutta jotta yhteiskunnasta tulee parempi rankasu on aina epäonnistumisen merkki. Lopetetaan hölmöily ja mietitään hetki sitä 50000 muuta kuolutta vuodessa ja voisko ehkä niihin myös satsata hieman, ainiin sehän maksaa joten hiljaa siitä ja lisää piiskaa.
  2. Se nastarengaskielto on hyvä esimerkki siitä että kustannukset ohjaa politiikkaa kun tiet kuluu niin ei haittaa yhtään että se heikennetään liikenneturvallisuutta. Mutta jos liikenneturvallisuuden nimissä voidaan lisätä rangaistuksia se on ehdottomasti tärkein asia.... miksiköhän olen hieman kyyninen.
  3. Jotkut meistä asuu täällä kehä kolmosen sisällä ja sen voin sanoa että jos autoilu kekustassa kielletään museoautoiltakin niin vaihdan maata vaikka minne missä asia on toisin.
  4. Ja se toinen aloite liittyy oikeusvaltioon ja sitä ei todellakaan voi ohitaa olankohautuksella.
  5. Tällä on vielä toinen ikävä vaikutus kun kansalainen törmää poliisin useinten rankasiana ja siihen yhdistetään se että he eivät tutki esimerkiksi polkupyörä varkauksia poliisin kunnioitus laskee ja heitä aletaan pitää yhteiskunnanongelmana ei ratkaisuna. Tämä rapauttaaoikeusvaltion. On paha kun poliisin resursit ei riitä tekemään oikeaa poliisityötä mutta kun enemmistöä kansasta rangaistaan tämä ei paranna tilannetta.
  6. Se on sen arvoinen kun siitä seuraa poikkeuksellinen tilanne mitä muusa yhteiskunnan valvonassa ei tapahdu eli rangaistaan tilastolisesti lähes kaikkia ja merkittävä enemmistöä jopa useamman kerran. Onko toista alaa yhteiskunnassa misä näin toimitaan? Valvonan tulee ollasellaista etä enemmistö ei törmää ragaistuksiin. Ja tämä pätee kaikkeen valvontaan ei vain liikenteesen. Mitä tulee ajosuoritteisiin niinruotsissa rangaistaan vähemmän liikenne on turvallisempaa ja kultuuri parempaa eli ei se ihan noin suoraviivaisesti toimi.
  7. Mitä tulee ajosuoritteisiin niin ruotsissa rangaistaan vähemmän ja liikenne on turvallisempaa jsekä kultuuri parempaa eli ei se ihan noin suoraviivaisesti toimi. Ja ihmiset osaa pääsääntöisesti toimiajärkevästi harva ajaa 40 kymppiä mutkaan keskustassa vaikka laki sallisi koska se ei ole järkevää mutta hulluja on seassa ja häpeä vaikutus on isompi jos vain oikeasti vaaralisiin asioihin puututaan.
  8. En muista koska olisin viimeks kaahatessa sakot saanut. Siitä on kymmeniä vuosia aikaa kun nopeemin ajaessa tarkkailee tarkemmin ne mitä viimeaikoina on tullut on kun nopeus tiputetaan tuntemattomassa paikassa tolpan edessä ja yleensä just lomalla tulee ajeltua tuntemattomissa paikoissa ja aina ei haluais tujottaa kännykän navia joka noista varoittelee vaan voisi vaikka keskittyä liikenteeseen. Kaupungeissa myös nuo kolmekymppiset menee usein ohi kun risteyksissä tulee seurattua esim. Jalankulkijoita. Itse koen sen ennemminkin niin että kannattaa miettiä millaisen yhteiskunnan haluaa ja sellaista kannattaa edistää. Oikeusturva heikennysten päässä on itänaapuri.
  9. Tässä vielä toinen tärkeä asiaan liittyen https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/13112
  10. Terve. Tässä. Yksi kansalaisaloite jota kannattaa äänestää niin saadaan kesälomien ajelut vähän stressitömimmiksi tai vähimmillään nostetaan ongelma päivänvaloon. https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/13115
  11. Juu ML(koteloaine) ja siihen Metallic (Massa) oli muistaakseni dinitrolin kamaa ja paineilma massaruiskulla itse vetelin ei valittamista minullakaan kun noin tein.
  12. Juu tyhjästä tekeminen on varmaan edessä kuitenkin suurelta osin kun perus vaimennin ei mahdu ja aikasemmin oli oika ja vasenpuoli omalla vaimentimela ja yhdys putki/X-Putki puutu tilan ahtauden takia ja pakosarjoista oli tyyliin risuttu lämmönvaihdin. Ja sen verran näyttää sorsat maksavan uutena että ottaen huomioon kuinka paskat ne on niin ei houkuta.
  13. Monet kerrat miettinyt että jos kääntäis askin ympäri jollin kone olis oikeassa kohtaa konehuonetta mutta pelkkä laatikko nousis. Vois toteuttaa niin kuplan askilla kuin käänetyllä etuveto askilla pitkittäis kone etuvedosta.
  14. Porsche 911 6syl on mootorina eli ei taida sopia nuo. Mutta jos on 901 koneeseen niin sitten keskustellaan heti.
  15. Muutuko toi setti muuten kuinka paljon vuosien saatossa katoin sun runko on sillä kierettävällä nupilla kuten junis mulla on 70 runko joten vivuilla lämppäri.
  16. Juuri esim tuon halusin kuulla eli ne on kiinni vain takaa ja edestä mutta ei siltä väliltä niin toi on helppo tehdä. Miten muuten noi lämppäin vaijeri kuoret liikuukosamalla tavalla. Tuskin tulen käyttämään niitä mutta haluais jättää sen vaihtoehdon jos kumminkin se on paras versio. Yrittänyt keksiä Porschen sorsille vaihtoehtoa koska ne on just yhtä paskat kun kuplan ja peltisatsi olis kiva. Mutta haluis kummnkin hieman lämpöä huurteen poistoon syys päiville. Onko kellään lämppäri ehdotuksia. Se pörräs viimeks bensalämppärillä mutta se ei ollut optimaalinen. Se suhin on yks juttu ja sitten vähän vaikea pitää lämpö sopivana pienessä kabinissa. Muutui saunaksi kun kerran hönkäs.
  17. Pistitkö tölkkifoorumin puolelle sielä liikku kans ostaja kanditaateja todennäköisesti jopa enemmän kuin täällä.
  18. Tämmönen video löyty missä näkyy noi kässäri kamat rungon sisällä aika hyvin. Eli ton pohjalta saan varmaan tehtyä.
  19. Kannattaa pysyä parittomissa 13,15,17 jne. Renkaita löytyy parempivalikoima. Mutta tarkista nyt ainakin että löytyy yksi sopiva setti.
  20. Tämä nyt ei liity jarruihin mutta tunnistaako kukaan tämän tiivisteen ja vois sanoa mistä autosta on kotoisin. Tuli haettua n.1990 Tattarisuon romikselta auton ovesta ja nyt tarttis uudet ja ehjät. Piru kun en kirjannut ylös mistä kinneristä ovi oli. Voin myö korvata toisella mutta sais olla saman kokoinen ja todella mielellään noilla lipareilla jotka menee karmin päälle. Siis ovilasin liukutiiviste kyseessä.
  21. Tölkkifoorumi. Piti jotenkin erottuakun täälä oli jo Osku. Sielä mä enemmän pörrään volkkareihin liittyen.
  22. Toi on mun eka auto ja sain sen jo 90 luvulla kulkee 250, Nyt kun on vanha ja ehkä vähän viisaamp niin alkoi pelottaa mitä silloin värkkäs joten paikataan vanhoja.
  23. Viimiset tinaiuset vielä ja sitten maalia.
×
×
  • Create New...