Jump to content

VW-Caravans Goes Pärnu 6.-9.6 2014


Kössi

Recommended Posts

P%25C3%25A4rnufinaali.jpg

VW-Caravans Goes Pärnu 6.-9.6 2014

Ilmoitellaanhan asioista ajoissa, niin jokainen voi merkitä jo kalenteriinsa tapahtuman ajankohdan.
Elikkä ensi kesänä suuntaamme kotterot kohti Pärnua, jossa samaisena viikonloppuna vietetään myös Pärnun Grillfestejä ja Pärnun moottoriradallakin on 7.-8.6 Fresh Tarmac osakilpailu. Leiriytyminen tapahtuu monien tuntemassa Konsen leirintäalueella, josta on keskustaan n.2km matkaa, mutta se taittunee hyvin esim. vuokrafillareilla. Tekemistä Pärnussa meille riittää ja Grillfesteissäkin on paljon nähtävää/syötävää :)

Lähtö Viroon tapahtuu perjantaina ja saapuminen Suomeen on maanantaina.
Lähtö: Helsinki pe 06.06.2014 klo 11.30 Viking XPRS ja saapuminen Tallinnaan klo 14.00.
Paluu: Tallinna ma 09.06.2014 klo 18.00 Viking XPRS ja saapuminen Helsinkiin klo 20.30.
Jokainen varatkoon itse paikan,kun muuten homma menee erittäin sekavaksi (yhdistelmien koot, peruutukset, raha-asiat yms. jokainen varmaan ymmärtää)
Ja eihän se pakko ole juuri samalla laivalla tulla jos ei käy aikatauluun/suunnitelmiin.
Joten eikun näppäimistö kuumaksi ja kertomaan mielipiteitä kautta toivomuksia reissusta, niin saadaan keskustelua aikaiseksi.

Täältä voi vielä katsella lisäinfoa:

Konsen leirintäalue: http://www.konse.ee/fi/

Konsen hinnastoa: autopaikka maksaa 14 EUR/vrk (sisält.2 henkilöä)
sähkö 2 EUR/vrk

Pärnu Grillfest: http://www.grillfest.ee/portal/tere-tul... stile.html

2014 Fresh Tarmac: http://www.radalle.com/uutiset/?cmd=uutinen&id=588

Terveisin:
-Mikko

Edited by Kössi
Link to comment
  • 2 months later...
  • 2 months later...
Guest komppa

Myöskin salolaiset ovat valveutuneina lähössä viroon... =)

 

Orvokin perään tulee uusittu combicamp... =)

 

Laittelin tos sähköpostia sinne konsen leirintäalueelle ja olivat sitä mieltä, et jos on lähös niin

kannattanee varailla paikkoja sähköpostitse. Varsinkin jos paljo on porukkaa tulos.

Kuitenkin siel ne grillifestarit ja muut jutut ni porukkaa on liikentees.

 

Varailin jo siis meille etukäteen 4 leiripaikkaa sähköillä.

 

Sähköpostiin oli nopea vastaus.

Link to comment

Hyvä että porukkaa lähdössä :) Viime vuoden puolella soittelin Konsen pitäjälle tulostamme ja varailin paikkoja n.20 autolle/yhdistelmälle alustavasti (laittelin myös vielä respan tytteleille sähköpostia). Sovittiin myös että ilmoittelen keväämmällä tarkemmin monta meitä olisi tulossa, joten älähtäkää muutkin ihmeessä jos olette lähdössä :) Laittelen piakkoin noita leiriytymishintoja yms... tietoa sauna-ajoista.. jne... Niin ja ideoita/toivomuksia otetaan mielellään vastaan!

 

Terveisin

Mikko

Link to comment

Sauna muuten varattu lauantaille ja sunnuntaille klo:19.00-23.00, miehet 2h ja naiset 2h ja fillareiden vuokraukset alustavasti sovittu. Perjantai iltapäivänä tarkoitus saapumisen jälkeen hiukan yhteistä palaveeraamista ja sunnuntaina yhteenvetoa viikonlopusta. Koitetaan pientä aktiviteettia järjestää (lapsia unohtamatta) halukkaille esim. läheisellä keilaradalla ajattelin että voisi käydä katsoa paremmuutta jne... mutta eiköhän tuolla kaupungin puolesta ole tapahtumaa kerakseen.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Heips!

 

Yhdistyksen hallitus ilmoitti ettei tule millään tavalla avustamaan meidän "karavaanareiden viinanhaku reissuja Tallinnaan", joten esim. saunaan voisi kerätä muutaman euron kolehdin (niiltä tietysti, jotka saunoo :) Sen verran nuuka viinatrokari olen, että en viitsi omasta pussista esim. palkintoja hommata, mutta koittelen saada jostain pientä sponsori avustusta. Enää muuten tasan neljä kuukautta aikaa lähtöön :) Jippii!

  • Like 1
Link to comment

Tuetaan kuulemma vain kotimaisia tapahtumia. Tapahtuma-avustuksessa on kyllä kohta jossa kysytään onko tapahtuma kansallinen vai kansainvälinen? Noh ymmärsin jälleen väärin :)

 

Itse näkisin että kansallinen tarkoittaa vain suomalaisia osallistuu ja kansainvälinen että myös ulkomaalaisia osallistuu. Tämä kysymys varmaankin siksi kun ainakin joskus tapahtumakalenteria läheteltiin lähimaiden volkkarikerhoille ja ei olisi ollut mitään järkeä lähetellä kaikista pikkutapahtumista tietoa.

Edited by Tanhis
Link to comment

Heipparallaa Karavaanarit!

Kerkesin tuossa laittelemaan kyselyä tuonne meren toiselle puolelle, kun oli noiden avustuksien kanssa hiukan epätietoisuutta,niin sain Virosta Moller Auton (Viron Volkswagen) meidän sponsoriksi.
Elikkä ne jotka tietävät lähdöstään jo, niin voisivat laittaa meikälle paitansa koon, niin saataisiin mahdollisimman paljon oikean kokoisia paitoja. (lupailin parin viikon päästä ilmoitella heille, niin kerkeävät rauhassa painaa niitä.) Suunnitelmissa heillä on järjestää Pärnussa suuren ostoskeskuksen luona perhepäivä, joten siellä olisi mahdollisuus kaluston esittelyyn suurelle yleisölle. Moller Auto sponsoroi meidän viikonlopun saunomiset yms. elikkä jaoksen yhdistysrahat voimme säästää tulevaisuuteen.

elikkä laitelkaa nimi ja paidan koko,kiitos  :)
mikko.saratmaa"at"gmail.com

Edited by Kössi
  • Like 3
Link to comment
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Soittelin tänään Konseen ja varmistelin vielä kertaalleen leiriytymispaikat/saunat ja kaikki pitäisi olla kunnossa. Pärnuun mennessä ajattelin että olisiko hyvä idea Tallinnan keskustan jälkeen kerätä porukka kasaan esim. moottoritien heti alussa olevan Maksimarketin luona?

https://maps.google.fi/maps?q=59.341036,24.614491&ll=59.340939,24.614743&spn=0.002331,0.004823&num=1&t=m&z=18&layer=c&cbll=59.340939,24.614743&panoid=L7kkgbuosrGXdGu8fVxNLQ&cbp=12,255.69,,0,1.6

Ja toisen paussin puolessa matkassa jossain huolttiksella vai mennäänkö yhden pysähdyksen taktiikalla vai miten? Laitelkaa mielipiteitä niin voin tehdä pienimuotoisen kartan jokaiselle autoon mukaan?

Link to comment
  • 2 weeks later...

Heipsankeikkaa! Pienimuotoista päivitystä.. Möller Autolla ei tänä vuonna ole Grill Festien aikaan omaa tapahtumaa, mutta parasta aikaa teettävät meille komeita paitoja ja kustantavat kyllä saunassa löhöilyt.
Paidat saadaan kuulemma Pärnun Möller Autosta elikkä jos kurvailtaisiin sitä kautta Konseen mennessä...
Alkaa olemaan aika lähellä possun syönti icon_e_wink.gif

Link to comment

Heips!

Tallinnassa kun on noita tietöitä kuulemma aika hyvin, niin onkos kenelläkään tietoa pääseekö esim. tätä kautta köröttelemään Pärnun suuntaan?

Sieppaa+Tallinn.JPG

Pärnun kohdilla jos tehtäisiin mentäessä tuollainen pieni koukkaus, niin käytäisiin paidat hakemassa Pärnun Möller Autosta.. Eli B on Möller Auto ja C on Konse tuossa kartalla.

Sieppaa+p%25C3%25A4rnu+reitti.JPG

GrillFest paikalle tulee Konsesta 2,3km ja tuossa alhaalla siitä karttaa missä päin se sijaitsee.

Sieppaa+grillfest.JPG

Kelitkin näyttävät paranevan ihan mukavaksi ensi viikolla...

Link to comment

Pärnu maanteellä kaupungissa remontoidaan raitiovaunukiskoja syksyyn saakka. Tänään illalla oli koko keskusta jumissa ko. töiden johdosta ja ajoittain yksi tai useampi kaista tai kokonaisia pätkiä katua on poissa käytöstä - mutta onpahan ihmisillä enemmän aikaa katsella waunuja. Tuossa teidän reittikartassa on ylimääräisiä google-mutkia Vabaduse väljakun kohdalla keskustassa.

Jospa tuolla junakeulalla jo ensi kesänä pääsisi liittymään satamassa letkaan..:)

Link to comment

"Liikenteen turvallisuusvirasto kertoo tiedotteessaan, että Virossa laki vaatii autoihin useampia turvallisuusvälineitä kuin Suomessa edellytetään. Sakko voi yllättää Virossa autolla matkaavat, jos autossa ei ole varoituskolmion lisäksi sammutinta, pyöräkiilaa sekä huomioliivejä, jotka maassa vaaditaan kaikkiin autoihin."

 

http://www.iltalehti.fi/autot/2014060618375929_au.shtml

 

Elekäähän ottanu turhia sakkoja :)

 

t:Art_Zi

Link to comment
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...