Jump to content

Traileri lainaan vaasassa?


Guest GynZi

Recommended Posts

Trailerin vuokra on ainakin täällä pääkaupunkiseudulla ollut minimissään noin 35-45 euroa (sisältää trailerin, vakuutuksen ja 4 tuntia laina-aikaa). Ylimääräisistä tunneista menee lisämaksu.

 

Trailerit ovat kohtuutyyriitä hankkia ja ylläpitää joten halukkuus lainata kallista laitetta kenellekään voi olla aika nihkeätä, ainakaan mikäli siitä ei saa asiallista korvausta.

Link to comment

Mä oon sentään saanut vielä lainata kaverin kärryä ilmaiseksi, johtuneeko sitten hyvästä huolenpidosta vai mistä ? Viimeisen vuoden aikana olen uusinut siihen kaikki valot ja nokkapyörän kiristimineen, viime vuonna vaihdoin vetopään, säädin jarrut ja katsastin sen...

 

Mutta niinhän se kuuluukin pitää lainavehkeet kunnossa. Saattais tosin olla halvempaa siirtyä vuokrakärryn käyttäjäksi :D

Link to comment
Laihian Hulmin Neste vuokraa kärryjä, 3vuotta sitten oli 40€ viikonloppu muistaakseni. Sitten ainakin Palosaaren Essolla on ollut vuokra kärryjä. Joskus kaveri sai jopa vaasan Rintajoupista trailerin vuokralle.

 

 

-MP-

 

joo tuolla paliksen essolla kävin tänään vilkasees, näytti olevan trailereitaki pihassa... pitää käydä kyselemässä

Link to comment

joo tuolla paliksen essolla kävin tänään vilkasees, näytti olevan trailereitaki pihassa... pitää käydä kyselemässä

 

Kannattaa kattoo missä kunnossa sitten ovat. Lahdessa aikoinaan vuokrasin huoltsikalta traileria ja kolmesta kärrystä yhdestä sai pyörät pyörimään. Kahdessa muussa oli yks tai useempi jarru siihen malliin jumissa että ei normaalisti vetämällä lähteneet pyörimään.

Link to comment

Jep, aiemmin mainitsemani esimerkin (40e / 4h) hintaisia trailereita saa Pukinmäen Essolta ja ovat kyllä suhteellisen heikkokuntoisia härveleitä, joten jos jostain vain edullisemmin niitä saa niin todennäköisesti kannattaa, koska kunto tuskin on ainakaan huonompi...

Link to comment

Oulussa Shelliltä vuokrasin trailerin, muistaakseni 28e / 4 tuntia, plus 4 euroa per seuraavat 4 tuntia.

 

Hakieassa huomautin että tämähän on aika paskana, valot ei oikein toimi sun muuta. Myyjä sanoi että oli juuri mennyt, mutta korjaamaan päästään vasta seuraavana päivänä, ota tai jätä. No oli pakko ottaa ja myöhemmin sain kuulla että ko. kärry on ollut samassa jamassa jo monta vuotta.

Link to comment
laukaaSSA

 

Jaaha.

Autoilija Kankkunen siis puhui ns. pehmeitä tai ei ole niin paikkakunta rakas.

Kun häneltä Ralliradiossa kysyttiin onko se Laukaalla vai Laukaassa ja miten sen voi muistaa, kehoitti Juha miettimään oletko mielummin kusella kuin kusessa.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...