Jump to content

Mikäs viritys tämä on? Apuva!


Recommended Posts

No täöhän rupee selviämään! Mites toi kolkin kampikammio eroaa muuten kuplan vastaavasta?

Hajua minkä merkkinen anturi toi on? Tai väliäkö sillä, kaupasta saa uutta. Eli onko sitten siinä virranjakajan kohilla paikka sitten paineanturille?

Link to comment

Takakannakkeen paikat (tuosta kuvan anturista vasemmalle ylös muutama sentti) ja tuo öljyntäyttö taitavat olla merkittävimmät erot jos muita ylipäätään edes on. Tuossa tuo öljynlämpömittari on tosiaan oikein hyvässä paikassa. Ilman lisäöljypohjaa ja/tai loiskelevyä, kovassa ja pitkässä kanttauksessa saattaa säikäyttää kun öljy pakenee toiselle puolelle ja neula nousee hetkittäisesti korkealle.

 

Öljynpaineen merkkivalolle on se vakiopaikka virranjakajan kohdalla, ja siitä saa helposti haaralla vaikka öljynpaineen mittauksellekin anturin, tai pelkän painevalon anturin tilalle tupla-anturin jossa sekä paineen varoitusvalon anturointi että itse paineen anturointi.

 

Tuonkin anturin voi mitata sillä lämpömittarilla minkä meinaa autoon laittaa ja sit anturi kiehuvaan veteen. Jos ei täsmää -> anturi tai mittari vaihtoon.

  • Like 1
Link to comment

Jos on kolmostyypin kampikammio niin siinä ei ole alunperin öljynpaineanturin paikkaa ollenkaan,anturi on öljynjäähdyttimessä,kolmostyypin kampikammio on samasta muotista kuin vastaava kakkostyypin eli eli anturille on voitu porata ja kierteyttää paikka siihen virranjakajan kohille.

Link to comment

Taikka sit on niinkutsuttu universal lohko missä on toi kolmostyyppi valmius ja samaten noi takakiinnityspaikat öljypumpun vieressä.Kyseistä kampikammiota on ainakin käytetty saksassa 70 luvun puolenvälin paikkeilla samaten braseissa ja mexico valmistetut on usein noita kaikkin käypäsiä malleja...

Edited by Tutkija
Link to comment

Tossa kuvassa näkyvän anturin vieressä on numerosarja, jossa ainakin on as41 valu? Mielenkiintosta! Arvasin et täällä asiat selvii eikä googlella... . Kone on siis rantakirpussa ja ostettu täältä arpana, hyvin on pelittänyt! Paitsi tänään levisi Ac:n 009-kiinajakaja....alle 500km lasissa.

 

Ja kiinnostaa tunnistus, otan kuvan siitä numerosarjasta. Hetko. Ja kiitos. Ja anteeks.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...