Jump to content

1302 ylimääräinen latta?


Recommended Posts

Nelinivelakseliston kanssa ei kuulu olla tasausjousta,eikä pidä laittaa vaikka paikat korista löytyykin,se on suunniteltu vain heiluriakselin kanssa käytettäväksi.

Ei kai tuolle kaksilehtiselle jousivarrelle ole muuta selitystä kuin että ensin suunniteltiin varman päälle ja myöhemmin todettiin että kuplassa riittää kyllä yksilehtinenkin.

Link to comment

Onko ruostekorjaaja käynyt tuolla nurkalla tekemässä peltitöitä vähän sinnepäin ja sillä kantta ei saa pois? Omaa kokemusta ei ole kuin yhdestä 1302:sta ja siitä sai juuri ja juuri vääntämällä kannet pois, mutta muistaakseni takaloksukin piti irroittaa, että homma onnistui.

Link to comment

Ja yksi pieni vihje kun noita nurkkapaikkoja lähtee ropaamaan, ensin perkeleesti painepesuria joka koloon, ei tipu kiloa hiekkaa silmille ja näkee paremmin mitä on missäkin. Kurasta huolimatta näkyy ko paikkaa olevan jälkikäteen hitsatun, joten voi ahtaannuttaa jo ennnekin ahdasta paikkaa.

Edited by ARTO
Link to comment

Voi olla juu että kulmien hitsailut on tehny paikasta ahtaan. Lokarin poistaminen auttaa vasta kun ottaa jousta pois, ei vaikuta tähän. Toi kansi on kromattu, tuskin siis orkkis, ja ihan kuin olisi uudemman ja vanhemman malliset kannet liimattu yhteen. Kumit pitäis vaihtaa, joten jonkinlaista väkivaltaa joudun käyttämään. Ulompi on kulunut  niin että sauvan pääty kolisee kanteen, sisempi tuskin on myöskään priima.

Link to comment

Niin siis eikös latta muljahtaisi vähän sivuun silloin kun sauvan sisäpää irtoaa booreistaan jolloin saisit sen latan ja kannen ulos jos todella ahdasta on.

 

Ja samahan tapahtuu myös ulkopäässä jos saat lattaa senverta irti booreistaan että sisempi pusla antaa lisää liikkumisvaraa.

Edited by Tanhis
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...