Jump to content

kupla vinossa


Guest Jani petteri

Recommended Posts

Guest Jani petteri

Missä vois olla vika kun kuplan keula on repsikanpuolelta 3 cm ylempänä.autoon asennettiin droppiolat jonka jälkeen huomasin asian.perä on samalla korkeudella

Link to comment
Guest Jani petteri

67 mallin kupla.on mittailtu vähä joka puolelta.astinlaudan etuosasta,lokarin kaaresta maahan.kuskinpuolen lokari on melki renkaassa kiinni ja repsikanpuolella on 3 cm tilaa.voiko olla iskareissa vika? Lokarit näyttää samanlaisilta.

Link to comment

Mulla on ihan sama homma ja droppien asennuksen jälkeen huomasin minäkin ja olkatappikeula? Dropit on asennettu oikein siitä ei ole kysymys vaan jostain muusta. Iskarit on lähes uudet ja kybin gr-2 kaasut. Voisiko akselin sisällä jousissa olla vikaa?

Link to comment

Voihan edestä osa jousista olla poikki. Tai väsyneet, koska ajettaessa on ollut aina kuskin puollella painoa 50-100kg, mutta toisella puolella välttämättä ei. Väittäsin että takapääkin saattaa vaikuttaa, paras olis jos pääsis mittaamaan nurkkapainot. Iskarien vaikutus aika helppo testata ottamalla ne toisesta päästä irti. Olikos yhtään tarkempi mitta korista pyörän navan keskelle?

Link to comment

Akseli solmussa, etukolmio vinossa, koppa kenossa. Kaikki em. on nähty ja koettu. Kaikki volkkaritkaan ei ole kolaroimattomia alle 100 tkm ajettuja pyhäautoja.

 

Etuakseli voi olla jumissakin. Selviää hieman purkamalla ja tutkimalla. Näin käy jos akselin laakereita ei ole rasvattu (nipat poikkiputkissa).

Link to comment

67 mallin kupla.on mittailtu vähä joka puolelta.

Korista mittaaminen ei kerro juurikaan mitään jousituksesta. Pitää mitata alustasta, eli pohjalevystä tai etuakseliputkista. Jos koppa on kiero niin alusta voi silti olla suorassa, eli varmista ensin se, että onko koko auto vinossa vai pelkkä kori.

Link to comment
Guest Jani petteri

Näyttäis olevan repsikanpuolen etulokari ihan erimuotoinen kun kuskin puolella. Jos joltain löytyy ylimäärästä lokaria niin oisin kiinnostunut ja vuosimalli oli 67. Kiitos miljuunasti vastauksista

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...