Jump to content

Sytytyksen säätö


Recommended Posts

Morjes! Osaakohan joku fiksumpi neuvoa mikä mahtais olla oikea merkki hihnapyörässä kun lähtee sytytystä säätämään? -72 vuoden kupla alipaine virranjakajalla joten säädetään ilmeisesti yläkuolokohtaan. Ongelmana vaan että hihnapyörässä ties mitä merkkejä entisen omistajan toimesta ilmeisesti. Ulommalla osalla näkyy selkeästi mustalla tussilla piirretty kolme viivaa, vasemmalla yksi ja oikealla kaksi joiden välissä lovi. Moottorin puoleisella kehällä punaisella ympyröity iso lovi (olisko se nyt YKK) ja keltaisella pari pienempää lovea. Uskaltaako millään näistä ryhtyä kokeilemaan? 

 

IMG_168812388640F.jpg

Edited by DYI kaveri
Link to comment

Punaisen ja keltaisen merkin kohdalla oleva painanne voi olla 0-kohta. 72 mallissa pitäisi olla alipaine- ja keskipakosäätöinen jakaja ja pict-3 kaasutin.Lisätietoja tarvitaan tarkempiin ohjeisiin

Link to comment

Sen verran merkkejä rustattu tuohon keskustelun aloittajan hihnikseen, jotta ykkösen tulppa pois (oikealta edestä) ja etsimään yläkuolokohtaa. Siitä sitten itselle merkintä talteen. Se toki saattaa olla jo tuossa hihniksessä.

Link to comment

Kiinnityspultti pois niin että näkee kiilan. Kiila on yläkuolokohdassa klo 9:n kohdassa, siitä näkee mikä lovista on ykk, loput selviää matikalla ja mittaamalla.

Lähetetty minun SM-S901B laitteesta Tapatalkilla

Link to comment

Kiitoksia kaikille, tolla ruuvarikikalla löyty elikkä toi punasella ympyröity lovi on ykkösen YKK 👍semmone vielä että mistä kohtaa kaasaria pitäis alipaine ottaa virranjakajalle? Kaks ylimääräistä letkua näkyy, toinen pultattu umoeen ja toinen roikkuu irtonaisena kaasarista, onko kumpikaan näistä oikea?

20230701_170734.jpg

Link to comment
Posted (edited)

Vasemmanpuoleinen, jota pitelet, jakajaan. Oikeanpuolimmainen menee ilmansuodattimen kylkeen.

 

Edit: Muistin sitte lonkalta puolet väärin.. Oikeanpuoleiselle letkulle mulla ei ole kohdetta.. Ilmansuodattimeen menee letku tuolta imusarjasta, kaasarin alta, kuvassa letkun nysä näkyy jakajan takana.

Edited by mikko k
  • Like 1
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...