Jump to content

Tulppia menee


Recommended Posts

Mistähän alkais etsiä vikaa? Tulppia menee 500-1000km välein? Joka kesä joutunut vaihtamaan uudet kun alkaa pätkiä ja nykiä ja paukuttaa? Boschit (venäjä) kesti 900km, densot 500km nyt ngk:t ja 1000km ajettu ja taas pätkii. 4:sen tulppa viimeksi oli öljyinen ja se varmasti pimeä. Edellisellä kerralla taas 3:sen? Onko männänrenkaat menneet, seos väärä vai venat vuotaa? 123 jakaja ja puola ja piuhat uusia? Onko suuttimet vaan liian suuret vai pitääkö epäillä edellä mainittuja oireita? Kone 1385cc ja maltilla viritetty, riechertin yksikurkkuisilla 34pci setillä, yksireikäkannet. Rempatulla koneella ajettu noin 15000-20000km

Kun tulpat vaihtaa uusiin kone toimii kuin uusi ja tehot palaa jne mutta vain sen 500-1000km? Vai eikö ne vaan kestä pidempää? 

Edited by UltraVW
Link to comment
14 hours ago, UltraVW said:

Eli suuttimia pienemmäksi ? 

 

Aloittaisin mittailulla kuitenkin, päästömittaus ilman sen kummempia tulostuksia ei maksa paljon mitään ja selviää että tarvitseeko korjata ja jos, niin mihin suuntaan.

  • Like 1
Link to comment

Seosmittarin ostoon tai lainaukseen,turha niitä seoksia on arvailla tänäpäivän kun halvimmat lambda seosmittarit ei maksa juurikaan mitään. Mittarin hinta tulee nopeesti takaisin kun ei tarvitse tulppia uusia.

  • Like 3
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...