Jump to content

kärmeksenpesä


Guest Toheltaja

Recommended Posts

Guest Toheltaja

Mistäs suapi sellasia pesiä, joissa kollektori ei tuu yhtään öljypohjaa alemmas ja on keskellä autoa? Mulla ois tilaa ylempänä vaikka kuinka, ja muutenkin jää raappimaan kynnyksiin tuosta sitte. Isolaippanen mielellään sais olla, joko pingpong tai sitte mallia race, eli pitkällä kollektorilla. Yhden pikkulaippasen löysin vintiltä, joka muuten hyvä, mutta kollektori on liki 100mm pois keskilinjasta...

Link to comment
Guest Toheltaja

tuo 4-2-1 näyttää ainakin tulevan ihan yhtä alas ku perinteisetkin verraten esim kuvassa nkyväähn hihnapyörään. Saiskohan noista väänneltyä semmosen sitte kasaan missä kollektori nousee oikeesti reilusti ylemmäs. Sivusuunnassakin on tilaa käyttää, vaikka kolmostyyppimallistakin laittaa...

Link to comment

No kallistaa noita takapyttyjen käyriä eteenpäin kunten fukfäkin on tehny. Ja sitten muutama ryssänmutka jos muu ei auta.

 

Joposport myy ainakin käyräsarjaa jolla kollektorin saa vaikka kattoon. Siinä nuo mutka on melkolailla tuon fukin säteellä.

Link to comment
Guest Toheltaja

ei vaan ois aikaa alkaa mistään legoista tuota tekemään just ny. Taidan mennä tän kiiruksen yli ihan tolla isolaippasella ja irvistelen sen näkyessä helman alta rumasti :( Kattottaan sitte heinäkuussa paremmin tuota putkisarjaa :)

Link to comment

Tällä sen kattoon saa, ja ylikin.

Tommonen uusi paketissa löytyy multa, jos joku semmosta tarvii.

Itelle ostin lähinnä turboputkivärkiksi, mutta ne hommat jäi ja turboki myydy...

post-148-13888360045652_thumb.jpg

Link to comment
Guest Toheltaja

tolla poistuis kollektoriongelma, ja mahtuis kyl hienosti. Tosin tulee joko takalasista tai konepellin reunasta ulos tuo torvi :D mitähän sanois konttorin setä... hahha

Link to comment
Guest Toheltaja

ei taida olla se mukavin vaihtoehto tuo kadroni noihin virikoneisiin... Nyt se heitetään 1600 pannuun, ja tovin päästä 1600+ pannuun, joten ei sitä ahistavintakaan mallia haluis laittaa... Eli kollektori sais olla tossa linjassa öljypumpun kannen kohdilla.

 

Jos jollaan on tosta kadronista kuvaa ni kiinnostais nähdä. en kuukkelilla het löytäny, enkä paperikuvastoistakaan (tosin olivat vuosmallia 199?

post-146-13888360045845_thumb.jpg

Link to comment
Guest Jukki

Mites sitten joku tämmönenn???

104075.jpeg

 

Löysin tämmösen tuolta maailmalta ja tää on nyt pörisemässä meitin Urtzi-leluautossa. Tosin ilman tota viimestä kippuraa niin ei laske mistään kohtaa öölipohjan alapuolelle.

Jostagin raken-nuss sarjasta tääkin on väsätty.

 

Tuttua näköö mihinkään verrattuna????

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...