Jump to content

Kaasareiden ja lohkojen puhdistusta kotikonstein?


Recommended Posts

Vinkkejä kaasarien osien puhdistukseen. Ovat nyt kellertävän pintaisia ja mielellään sais niistä "uuden näköisiksi". Ovat avattu ja kaikki sisuskalut irti.

 

Lohko näyttäis olevan maalattu jollain "vannehopea" paukkupullo värillä. Pitääkö kylmästi vaan ottaa teräsharja käteen ja hioa pois vai löytyisköhän jotan jota vois ruiskuttaa päälle ja käymis ajan jälkeen pestä esim. kuumalla vedellä tai jotain? Magnesium lohkot ovat ehkä herkkiä syövyttäville aineillekin joten mitä vaan ei voi käyttää...?

 

Kaikki tiskikoneeseen, ja kuumin ohjelma päälle? :D

Link to comment

Putsasin omien kaasareiden alumiiniset imusarjat ja putsarin kotelot Nitromorssilla, tuli hyfät, olivat siis maalata tursittu...

 

Kuulemma varaosaputiikeissa on jotain kaasarinputsauslitkua suihkepullossa, varmaankin jollain tuommoisella voisi kokeilla?

 

Itse olen käyttänyt osien putsaamiseen bensaa, löpöä ja nyt viimeisimpänä Biiiltemaan rasvanputsauslitkua, joka pestään vedellä pois. Ihan pätevää ainetta jos on paikka missä pestä...

 

Varaosaputiikeista muuten löytyy erilaisia messinkisiä (?, kait ne kellertävät harjat messinkiä on...) harjoja joilla se sitkeämpi lika lähtee helposti pintaa särkemättä irti.

Link to comment
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...