Jump to content

1955 Speedster...


Recommended Posts

ei kukaan ole sellaista rakentelemassa, itte kovasti haaveillut että jokin päivä pääsisi siihen tilanteeseen että vois alkaa tekemään moista vaikka pikkuhiljaa rahavarantojen ja ajan myötä antaen, mutta jos joku sellaista tekee/on jo tehnyt niin olisi kiva kuulla/nähdä kuvia...

Link to comment
tyokseni kapistelen tuommoisia (aitoja) joka paiva :)

Vietkö usein töitä kotiin ;^)

 

pomo vois tykkaa kyttyraa :)

Se kyl on monasti vihjannu tyosuhdeautosta, olis kuulemma yks 911 targa jouten.... 8)

Link to comment

Shoptalkforums.com:issä kirjoittelee joku hemmo nimimerkillä Bugfuel ja allekirjoituksena on

Jan

Troysport Inc.

Orlando, FL

 

En ole käynyt amerkikassa, mutta siellä on kaikki kuulemma suurta, joten voi olla ihan vaan sattumaa ja Floridassa on useampi Bugfuel-Jan ;-)

Link to comment
Shoptalkforums.com:issä kirjoittelee joku hemmo nimimerkillä Bugfuel ja allekirjoituksena on

Jan

Troysport Inc.

Orlando, FL

 

En ole käynyt amerkikassa, mutta siellä on kaikki kuulemma suurta, joten voi olla ihan vaan sattumaa ja Floridassa on useampi Bugfuel-Jan ;-)

 

 

Prkl salapolliisit :)

Link to comment
tyokseni kapistelen tuommoisia (aitoja) joka paiva :)

 

Siis olet töissä jollain pajalla, joka on erikoistunut vahvasti 50-luvun Possujen laittamiseen?

 

 

Jep... ydinosaaminen on 50-80 luvut mutta uudempiakin huolletaan ja korjataankoko ajan, uusimpiin malleihin asti. Niita vaan tulee vahemman meille, ollana keskitytty enimmakseen tuohon vanhempaan kalustoon. Entisointeja, korjauksia, huoltoja, kilpurin rakentelua ja kisaamista, ja asiakkaiden tukemista kisoissa jne.

Pajalla on 356 Roadster ja 911 Coupe rata-autot, ja tekeilla hiukan hurjempi 91 laitos joka on hiukan jaissa just nyt.. 356 kilpuri tulee pian takaisin maalaamosta. Silla on kisattu tauotta 34 vuotta, vanhus ansaitsee uudestisyntymisen ;)

 

Osa meidan 356 projekteista on enemman sunnuntai-kayttoauto-kategoriaa, ja jotkut taasen puhtaasti nayttelyautoja. Yksi heppu toi juuri omansa ensimmaiseen huoltoon, ajatteli etta jos NYT alkais ajamaan silla. Auto entisoitiin taysin... 20v sitten. :D

 

paria speedster nayttelyvoittajaa huollan saannollisesti, toinen ainakin about $250k arvoinen. Hitsasin siihen turvavyon pidikkeet...

 

Tyon alla tuossa on tays entisointi 356 coupe, olen siina vaiheessa etta saa pultata osia kiinni ja tehda siita taas auton nakoinen. Sisusta puuttuu viela ja moottori. Sahkotkin pitaa viela kahtoa.

Link to comment
Mä en ottais työsuhdeautoo, ellei tarjota 911 turvoa.... ;-DD

 

 

En huoli. Tyypillinen 80 luvun turbotekniikak on patalaiska lahtemaan, vasta 4000-5000 jalkeen alkaa oikeasti tapahtumaan. Sitten se kylla imeytyy tiehen hienosti ja menee eika meinaa. Mutta ma en voi sietaa odottelua. Uudemmat herailee hiukan paremmin mutat ne on sitten jo paljon painavempiakin.

 

Kivoin tahan mennessa on ollut vanha 60 luvun lopun 911 johon me angettiin paljon tuoreempi 3.2 litrainen pata :) ei tartte paljoo varpailla vihjaista niin jo hyokkaa. Osuu valityksetkin kivasti.

 

Toiselle asiakkaalle tehtiin vahan vastaava upgrade, 2.4 tilalle 3.0 ja ero on melkoinen, suurempi kuin itse odotin. Valitykset varmaan taas lyhyemmat vanhemmissa pienikoneisemmissa.

 

 

Ai niin.. yksi asiakas jolla on kourallinen 356 possuja (muiden ohella), tilasi juuri kunnon "outlaw" T4 perustaisen katukoneen :) Siita tulee mielenkiintoinen rojekti. Katsastuksiahan taalla ei ole, eika paastomittauksia, joten rakentelu on aika vapaata...

Link to comment

Pitäähän toi turbotekniikka toki päivittää ajan tasalle... Jos itse joskus hankin 80-lukuisen turvon, niin tekniikka menee satavarmasti päivitykseeeennnn.... :-D

 

Edit: Jos asiakkaalla riittää taaloja kuten näyttäis, niin heivatkaa T4 ajatukset ja teette suoraan kunnon kokoisen Pauter-pannun!

Link to comment
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...