Jump to content

Maasturi

Members
  • Posts

    867
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Maasturi

  1. Patentti ja rekisterihallitukselle on kehotettu velkojia esittämään huomautukset kirjallisesti viimeistään 07.05.2024 mennessä.
  2. Olisiko tämä kirjoitusketju nyt sinetissä kun on todettu että ko:t v.jouset ovat hinta / laatusuhteeltaan erinomaisen hyviä ? Todistettavasti on tullut vain positiivisiä arvosteluita, negatiivisiä ei ole tullut yhtään.
  3. jos joku sattuu tarvitsemaan kyseisiä kk.laakereita niin minulta löytyy niitä muutama sarja.
  4. Tule joskus käymään meidän kaupassa niin kerron ja näytän miten se eroaa ja mitä pitää muuttaa kuvassa olevasta uudesta jokkissarjasta jos aikoo saada sen sopimaan helposti paikoilleen. Alkuperäinen pas2:n kysely oli mielestäni melkolailla vakiomoottoriin haluama. Tuo K.Raakin räikkäsarja vaatii myös muokkaamista kyseiseen tarkoitukseen. Raak ajelee nykyisin luultavasti motoa tai ajokonetta metsähommissa. Parempi tuntipalkka kuin varaosakauppiaana ?
  5. Olisiko vagkonsertilta löytynyt.? Suomesta löytyi muutama sarja joten jäi vielä varalle...
  6. Olisi hieman kiire kun tarve olisi huomenna...... Sintermetall merkkinen ei kiinnosta kehnon laadun vuoksi.
  7. Kiertokangen laakerisarja esim. VW Kuplan 1,3 moottoriin - koko -1,50mm. ( 53,5 mm. akseli ).
  8. Valmiissa "Jokkis" pakosarjoissa kannattaa huomioida se että ne on yleensä tehty kilpamoottoreita varten. Keiteleen Koneessa myytiin aiemmin niitä mutta kysynnän vähäisyyden vuoksi myynti lopetettiin.
  9. Onko osoite muuttunut ? aiemmin se oli 249.
  10. Haluan huomauttaa että minun kanssa ei ole keskusteltu ja huomauttaa myös sen että olisi toivottavaa että tämä kirjoitus pysyisi tässä näkyvillä jotta lukijat tietävät kenestä on ollut kyse. Tämä keskustelu päättyy silloin minun osalta tähän. Kiitos ja kumarrus ylläpidolle.
  11. Ainoastaan yksi tarjous on tullut joten v.jouset ovat olleet käyttökelpoisia. Voi tarjota lisää rajattomasti.
  12. Tuossa on suora linkki kun kelaat ylöspäin.... kiitos heille jotka ovat kirjoittaneet tähän ketjuun asiapohjaista tietoa.
  13. Kiitos : mikan.....sieltähän sitä tekstiä löytyy joka näyttää luotettavalta ja totuudenmukaiselta. Voisin vielä lisätä mittaustuloksia sen jälkeen kun ko:a v.jousia on ollut käytössä jokkis moottorissa jonkin aikaa. Vertailukohteena oli silloin esim. Bugpackin joita oli ollut käytössä aiemmin ( muitakaan ei ollut saatavissa ).
  14. Kysyn viidennen kerran Urbantoylta... millaisia ko:n v.jousien testituloksia sinä pyydät kun olet niitä täällä niin ahkerasti kysellyt ?
  15. Kysyn ystävällisesti neljännen kerran Urbantoylta ... millaiset testitulokset haluat julkaistavaksi ? tätä ketjua ei kannata laittaa säppiin kun olemme päässeet jo näin lähelle loppulausumaa. Odotellaan Urbantoyn vastausta sillä hänhän on VW Kuplan moottorien virittämisen mestari joten kyllä hänen pitäisi tietää miten v.jousia testataan kokonaisuus huomioiden.
  16. Kysyn kolmannen kerran... millaisia ko:n v.jousien mittaustuloksia Urbantoy tarvitsee ? Voisitko ystävällisesti vastata sinulle esitettyyn kysymykseen ? Kiitos...
  17. Nyt Urbantoy ei tainnut ymmärtää kirjoitustani... ? Kysyn sitten uudelleen ... millaisia v.jousien mittaustuloksia sinä haluat ?
  18. Millaisia mittaustuloksia Urbantoy haluaisi ? moni muukin olisi halukas tietämään mitä haluat tietää ?
  19. Vastaan kommenttiisi koska tiedän taustasi. ... nyt pääsemme oikeaan asiaan... voisitko kertoa millaisia mittaustuloksia ja millaista faktaa haluat tietää ko:sta v.jousista ? Kiitos jo etukäteen vastauksestasi.
  20. Markolla on mennyt tosi kehnosti jos tuo kirjoitukseni on ollut elämäsi paras aprillipila.
  21. Asioita tuntemattomien tekemät virheelliset toteamukset on syytä oikaista ( "Aatos Happonen" "Kalevi Räsänen", Janne Välilä, Urbantoy, Marko, Kurre, -tipi- ym. ym. ) ovat olleet malliesimerkkejä väärien ja perusteettomien tietojen levittämisestä. Ihmisille jää virheellisiä käsityksiä näistä jos niitä ei oikaista. "Tamtami" totesi itse että ei tiedä v.jousista juuri mitään joten on väärä henkilö arvioimaan tätä asiaa. Katselkaa esim. Kuluttaja lehden sisältöä.... siinä on ns.musta lista yrityksien toiminnoista, sieltä löytyy monta yritystä jotka eivät ole vastanneet Kuluttajariita lautakunnan antamiin kysymyksiin ja sieltä löytyy myös monta yritystä jotka ovat vastanneet ja antaneet selvityksiä siitä että esim. käytetyn auton ostaja on mennyt omalla luvalla korjauttamaan autoaan kysymättä auton myyjältä lupaa ja eivät ole ilmoittaneet myyjälle auton vioista. Sitten itketään ja vaaditaan tuhansien eurojen korvausta auton myyjältä. Käsitykseni mukaan ko:n v.jousien myjillä on oikeus arvostella ( se ei ole haukkumista ) näitä virheellisten tietojen ja yrityksien mustamaalauksen sekä herjaajauksien levittäjiä. Jos puhutaan haukkujista niin se joukko löytyy esim. kirjoituksen alussa mainituista henkilöistä....Olisin voinut kirjoittaa noihin mustamaalauksiin ja herjauksiin kovaakin tekstiä mutta ilmeisesti tuota n. 15 henkilön porukkaa on hermostuttanut se että olen pysynyt asialinjalla koko ajan...... Monet haluaisivat nähdä miten esim. "Tamtami" suhtautuisi jos häntä alkaisi joku nimittelemään varkaaksi - roistoksi - rattijuopoksi ym. mutta nämä nimittelijät eivät pystyisi todistamaan yhtään väitettään käräjäsalissa tai poliisikuulusteluissa.... tässä v.jousi keskustelussa on ollut samanlainen piirre .... loka lentää mutta mitään todisteita ei ole näkynyt. Olettaisin että "Tamtami" ei katselisi tuollaista herjaamista ja yrityksensä mustamaalaamista kovin kauan vaan menisi tekemään rikosilmoituksen Poliisille ?
  22. Ostetaan uusia käyttämättömiä Keiteleen Koneen valmistuttamia venttiilinjousia päivän hintaan. Tarjoa valokuva liitteenä niin katsotaan päästäänkö kauppoihin.
  23. Kyseisessä videossa E I . O L E samanlaiset v.jouset joista aloituskirjoituksessa on kyse. Katsokaa sellaista v.jousta ja toteatte että videolla olevat on täysin erilaisia. Kuten olen jo aiemmin kirjoittanut niin kylmämittaukset tehdään uusille v.jousille vain sen vuoksi että voidaan valita sopivat v.jouset siihen tarkoitukseen mihin ne halutaan. Tärkeämpää on todeta millaiset mittaustulokset saadaan sen jälkeen kun v.jousia on käytetty riittävä aika. Jos otamme kohteeksi VW Kuplan moottorin joka on ollut käyttämättömänä esim. 1 vuoden ilman että kampiakselia on pyöräytetty ( silloin osa v-jousista on lähes kasaan painuneena ja osa asennusmitassa ), sieltä ne erot sitten löytyvät.... Lukekaa esim. Miitrin kirjoitus ja tehkää sen jälkeen johtopäätökset....
×
×
  • Create New...