KimmoH Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 Vähän grillille vaihtelua. Rasvakourat puhdistuu parhaiten taikinaa vaivaten joten tein läjän naanleipiä ja kyytipojaksi kookos-curry-ananas-kanaa + riisiä. 2 Quote
Urbantoy Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Täällä pikkupuuhailija onnistu väkertää jäälyhdyt emännän iloks ja tuikittu tulet niihiin.. no näläkähän se siinä tuli.. tuhertaessa lyhtyjen kaa mietti että mitähän sitä tolskais köökissä.. naudan sisäpaisti ootteli kaapissa.. no sen ympärille jotain mitä kaapista taas löytyy ilman sen kummempaa suunnitelmaa saati ohjetta.. eli taas menmään sillä experimental kicthen tyylillä.. 2 Quote
Urbantoy Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 (edited) Tämmönen sävellys tällä kertaa.. lihoihin ja pippurimetukkaan pannulla väriä, sipulin kera pataan, pari tuntia haudutusta.. hellalla viimeistely eli hillosipulit, paprikat ja suolakurkut kerma lirauksen kera perään.. muuta lisättyä maustetta ei tarvinnut kuin rouhittua mustapippuria pataan ku uuniin meni.. suola otettiin lisukkeista mitä pataan meni.. Edited January 16, 2021 by Urbantoy 2 Quote
Jooo Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 Pulled beef leivinuunissa, entecotesta. 100-120 astetta ja nyt ollut 12h. Saa olla vielä ihan rauhassa. Revin sen 10h kohdalla vähän pienemmäksi. Pelkkä suola mausteena. Ihan jeppis kun vähä maistoi...😃 2 Quote
Urbantoy Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 (edited) Saanu ku heikkopää tehdä lumitöitä.. pariinotteeseen.. aivan helevetisti Esteri ripuloinu valkosta sontaa nietoksille asti.. no näläkähän se siinä tuli, kolan kanssa ähräillessä oli hyvvää aikaa miettiä mitä tolskais taas köökissä.. eipä se sitten valkeeentunu.. no ei muutakuin kauppaan arpomaan.. ja siellähän se sitten valkeni.. oli kauppias tehnyt grillinroilereita ihan urkalla tarjoukseen.. eikä kauppa ollu käynyt, oli läiminy 50% alennukselle koko lämpökaapin sisällön.. siitä se ajatus lähti.. värkätäänpä lempeän tulinen kanakeitto.. pari valmista broileria mukaan niin niistä saa heleposti kanat keittoon ku perkaa lämpimänä.. valmistelut ongoing.. Edited January 23, 2021 by Urbantoy 1 Quote
Urbantoy Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 Tämmöstä siitä.tuli, ehkä.pikkusen eri chiliä ens kerralla.. ei ole tarkoitus tehdä mittään hottentottia mutta kolme vihreetä chiliä oli ehkä vähän pikkusen pliisua.. ja tietty se valkopilupatonki on vieläkin pakastimessa jonka kanssa piti tarjoilla.. aina ei onnistu tuo oheishäsläys.. no huomenna, keittohan paranee vaan ku lämmittää.. 1 Quote
Urbantoy Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 (edited) Täällä taas tuherretaan.. ja sitä iloahan on myös muiile jaettava.. tällä kertaa lohikeittoa.. eikä mistään pakastevihanneksista.. omilla pikkukätösillä siivutettua vihannesta.. vielä ku ois omasta pellosta ja kala omista pyydyksistä, mutta ei mopolla mahottomiin ja kummiskin tulee halvemmaks, ainakin kala ku kalaretkelle joutuu ostaan kaiken vitusta viuluun ja siltä väliltä.. ja silti voi jäädä iliman sitä saalista..kalatiskiltä ei jää saalis väliin.. Ja emäntäkin sai lainata Keisarin valtakuntaa ku väkersi porkkana-pellavarouhe sämpylöitä.. erittäin maukkaita tuli.. Edited January 30, 2021 by Urbantoy Quote
KimmoH Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Jaha, se oli taas lauantai ja aika seisoa hangessa pallon kupeessa. Paikallisessa Citymarketissa on muutaman viikon ajan ollut pirun hyviä perinteisiä luullisia kyljyksiä. Tarpeeksi paksuja ja makurasvatkin on lihojen leikkaaja jättänyt paikalleen. Huippu hyviä! Quote
Kurre Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 13 hours ago, Urbantoy said: Done, tämmöstä siitä tuli.. Hyvän näkönen soppa. Mä oon keittäny pohjan siihen soppaan ruodoista. Tulee hyvä maku melkeen ilmaseks. Quote
Urbantoy Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 2 hours ago, Kurre said: Hyvän näkönen soppa. Mä oon keittäny pohjan siihen soppaan ruodoista. Tulee hyvä maku melkeen ilmaseks. Oot Kurre oikeassa.. ite fileroin pikkusen puutteellisilla taidoilla, selvisin siitä kyllä jotenkuten.. Mutta en ole lientä vielä koittanut soosata jämistä kasaan.. Mielessä ollut, kaippa sekin on kokeiltava ja jos menee kohti sitä mustaa rööriä niin onhan se pönttö olemassa minne sen voi kipata Quote
KimmoH Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Rasti seinään. Tänään sai grillata pitkästä aikaa ilman otsalamppua! Kyllä se kesä sieltä tulee. Quote
Urbantoy Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Täällä mennään kevyesti, Parsakaaliperunapurjokeittoa.. Kyllä noistakin saa todella maukkaan sopan Quote
Urbantoy Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Sunnuntai ja tekemisen puute.. Alkuvalamistelut tehty, näistä pitäs saada aikaseksi lasagne.. katotaan miten oman elämän keittösoosarille käy.. Quote
Urbantoy Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 (edited) Valmis.. Tämmönen tällä kertaa.. Jumalainen valkosipulin tuoksu leijaili ku uunin avasi.. Edited February 7, 2021 by Urbantoy 1 Quote
HSuomi Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 On 2/6/2021 at 6:33 PM, KimmoH said: Rasti seinään. Tänään sai grillata pitkästä aikaa ilman otsalamppua! Kyllä se kesä sieltä tulee. Mikä kippo on tuosa keskellä? Valkosipulia ja paprikaa? Quote
Urbantoy Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 (edited) Se on SuperBowl yö taas.. 15v kattonut näitä pelejä.. aluks oli että mitä vitun järkee tässä on, pallon heittelyä ja äijät päätä pahkaa juoksee toistensa kimppuun.. vuosien saatossa tähän on löytyny järkee ku ruvennut tajuaan jotain tästä lajista, melkosta shakkia oikeasti.. pitihän sitä tauolla värkätä nassun täytetyä myös.. Tulisesti marinoituja Hornetteja ja siihen vähän lievemmin tulisempi dippi.. Pelin asentelma on veteraani versus tuleva veteraani.. tällä hetkellä pelinrakentajana Brady ollut ihan suvereeni verrattuna Mahomes:iin.. eli veteraani vie kokemuksella tän.. BTW: Tuleva veteraani teki pari vuotta sitten ihan mukavan sopparin pallon heittämisestä: 10v ja 503 miltsia Amerikan tollareina.. Edited February 8, 2021 by Urbantoy Quote
KimmoH Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 10 hours ago, HSuomi said: Mikä kippo on tuosa keskellä? Valkosipulia ja paprikaa? Vuolukivi kasari. Tällä kertaa siellä muhi paprikaa, sipulia, valkosipulia ja chiliä. Joskus 15-20 vuotta sitten jostain alelaarista nappasin mukaani ja laite on osoittautunut mitä mainioimmaksi vehkeeksi. Quote
HSuomi Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 Miten se käytännössä toimii? Sinne vain laitetaan kasvikset lämpenemään ja muhimaan? Quote
Urbantoy Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 6 hours ago, HSuomi said: Miten se käytännössä toimii? Sinne vain laitetaan kasvikset lämpenemään ja muhimaan? Eiköhän tuo kuppi toimi samaan tyyliin ku folionyytti, siinä ne muhii.. tietty sillä erotuksella että kansi puuttuu, niin nesteitä haihtuu enemmän.. Tää on mun villi veikkaus ja voinhan mä olla taas väärässäkin. Ei ois mikään ylläripylläri Quote
KimmoH Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 Tää on "ikuinen" folionyytti, ei mennyt arvaukset pieleen. Öljyä ja mausteet heitän kasvisten sekaan ja annetaan olla rillissä. Voi laittaa folion päällekkin jos tykkää mutta kosteana on pysynyt ilman foliotakin. Quote
hese Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 sunnuntai iltapalan grillausta tallissa.konerempan ohessa. 1 Quote
Tanhis Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 Tämä ruuanlaittovälineistön varustelu on kyllä lähtenyt vähän käsistä 🙂 Quote
Jooo Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 17 hours ago, hese said: sunnuntai iltapalan grillausta tallissa.konerempan ohessa. Mikä sulla tuossa pyörii? P Quote
hese Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 2 hours ago, Jooo said: Mikä sulla tuossa pyörii? P nautakebab,raakapakaste Quote
Urbantoy Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 (edited) 19 hours ago, hese said: nautakebab,raakapakaste Laitappa Hese kuvaa grillaantuneesta läskikimpaleesta.. mistä tuommonen pyöritin löytyy.. entäs se onnistuminen, miten sen kans kävi.. Miten pitkään piti pyöritystä tuijottaa kuola values Edited February 11, 2021 by Urbantoy Quote
Kurre Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 1 hour ago, Urbantoy said: .. mistä tuommonen pyöritin löytyy.. No tietty netistä esim. https://www.maximakitchenequipment.com/en/premium-doner-kebab-grill-4-burners-gas-top.html?channable=026f11696400313934373530303136cd&gclid=Cj0KCQiAyJOBBhDCARIsAJG2h5eSSLwxrtc6B70BQ3F07sIZFJM1uV9pjF1fn6sAT7y1SQry03Zp7U0aAq-kEALw_wcB ja lihat tähän tyyliinhttps://www.youtube.com/watch?v=nGnJzGf7IZo 1 Quote
KimmoH Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Oishan toi aika magee pyöritin tallin nurkassa 😄 Quote
hese Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 On 2/11/2021 at 4:37 PM, Urbantoy said: Laitappa Hese kuvaa grillaantuneesta läskikimpaleesta.. mistä tuommonen pyöritin löytyy.. entäs se onnistuminen, miten sen kans kävi.. Miten pitkään piti pyöritystä tuijottaa kuola values 4.5-5h grillata ja leikata sitä mukaa laissia ku paistuu.välillä syöden kuormasta.kebabkastike itse tehtynä paseeratusta tomaatista. 2 Quote
hese Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 löytyy myös matkamalli grilli.pyöritin toimii 220v/inventterillä,akulla.voi gillata lihoja vaikka metsässä.hyvä erinlaisiin juhliin.testattu monet kerran.oli radio cityn cruising illassa kovassa käytössä 2 päivää..itse rakenneltu metoksen rosterikärryyn.pöytäkorkeus säädettävä. Quote
Urbantoy Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 (edited) On 2/11/2021 at 6:31 PM, Kurre said: No tietty netistä esim. https://www.maximakitchenequipment.com/en/premium-doner-kebab-grill-4-burners-gas-top.html?channable=026f11696400313934373530303136cd&gclid=Cj0KCQiAyJOBBhDCARIsAJG2h5eSSLwxrtc6B70BQ3F07sIZFJM1uV9pjF1fn6sAT7y1SQry03Zp7U0aAq-kEALw_wcB ja lihat tähän tyyliinhttps://www.youtube.com/watch?v=nGnJzGf7IZo Jaahas.. homma etenee tyyliin "saattaa kreikkalainen gyros olla pyörityksessä tapahtumassa" en ole niin innostunut jauhetusta köntistä.. Gyroksen lihat alkaa olla selvät mitä siihen lykätään pyörimään.. Ja se ei tarvi kuin pita leipää, tsatsikia, tomaatti siivuja ja marinoituja sipulisiivuja lihasiivujen kera.. Siitä on jäänyt makumuisto Rhodoksen saarelta ku teininä ennen inttiä siellä kävi soosaamassa pari viikkoa.. ihan parasta oli joltain katumyyjältä tuulisen rannanliikeneympyrän kupeessa niitä kauppa.. siinäei souvalikit ja muut lihatikut ollut mitään.. Ihan ykköstä oli vaikka kakkonen pitäs olla sitä ykköstä Edited February 13, 2021 by Urbantoy Quote
KimmoH Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 ja eilenhän oli taas viikon maamerkki eli lauantai. Citymarketin lihatiskin ostin tyhjäksi huippuhyvistä kyljyksistä! Reilusti paksuutta ja kaikki rasvat jätetty just oikeisiin paikkoihin. Quote
hese Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 19 hours ago, Urbantoy said: Jaahas.. homma etenee tyyliin "saattaa kreikkalainen gyros olla pyörityksessä tapahtumassa" en ole niin innostunut jauhetusta köntistä.. Gyroksen lihat alkaa olla selvät mitä siihen lykätään pyörimään.. Ja se ei tarvi kuin pita leipää, tsatsikia, tomaatti siivuja ja marinoituja sipulisiivuja lihasiivujen kera.. Siitä on jäänyt makumuisto Rhodoksen saarelta ku teininä ennen inttiä siellä kävi soosaamassa pari viikkoa.. ihan parasta oli joltain katumyyjältä tuulisen rannanliikeneympyrän kupeessa niitä kauppa.. siinäei souvalikit ja muut lihatikut ollut mitään.. Ihan ykköstä oli vaikka kakkonen pitäs olla sitä ykköstä Quote
Urbantoy Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 (edited) Keittiötouhuja sunnuntain iloksi, alkuvalmistelut bueno.. tällä kertaa perinteistä Merimiespihviä ku jäi naudan sisäpaisti kaupasta matkaan.. tietenkään ei taaskaan mennä ohheen mukkaan.. porkkanat ja lantuthan ei sinne kuulu jos naapurin mummolta kyssyy.. mutta nyt kuuluu.. Chimay oli tarkoitus kipata sekaan, mutta onneks löyty NÖS A.Le Cog tölkki jääkaapista.. ja sehän on NÖS jos viikon piilotellut siellä.. nautiskellaan Chimay Blue ruuanlaiton ohessa.. Näistä se koitetaan kyhätä kassaan ja uuniin hautumaan huolella.. Edited February 21, 2021 by Urbantoy 1 Quote
KimmoH Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Lauantain grillailut jätettiin väliin ja tehtiin vaihteeksi tacoja ja quesadilloja. Päälle vähän ilmajäähdytettyä skumppaa kun tipatonkin päättyi :D 2 Quote
Urbantoy Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Valmista tuli, melko maukasta pitkään haudutettuna.. teen uurestaankin varmasti ja heleppoo ku heinän teko.. 1 Quote
Urbantoy Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 (edited) Emäntä pois viikon niin heti oijotaan ruokailussa, sieltä mistä aita matalin.. pakastin penkasu ja avot, tehdään pitsaleipä.. tunataan täyteen mitä löytyy.. tällä ei ole muuta tekemistä pitsan kaa ku paketissa luki Grandiosa.. Edited February 25, 2021 by Urbantoy Quote
Urbantoy Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 No sehän meinas kärähtää.. nuo pataruuat on helpompia ku ne voi unohtaa lähes sinne uuniin.. tuoksu herättää että oisko kohta valmista.. 1 1 Quote
Urbantoy Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 Ihanuus reissussa, pakastepitsa tökkii, mitä teet? No ruokaa.. ilman suunnitelmaa ja reseptiä taas mennää.. Nuo löyty kylskoopista ja niillä mennään Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.