Jump to content

TV:ssä nyt: Gas Monkey & lyhennetty Kleinbus?


kerkko

Recommended Posts

Olen katsonut likipitäen joka jakson tätä ja on mielestäni viihdyttävämpi kuin OCC jossa mässäillään isä/poika draamalla (keksityllä?).

 

Mutta sitä ihmettelen tässäkin että jos jokaisessa huutokaupassa tahtoo tulla takkiin ja fasiliteetit vain paranevat sarjan edetessä niin mistä tuohet rakenteluun tulevat?

 

Ettei vain olisi tuotantoyhtiö isolla rahalla taustalla? ;-)

 

Tämä Rawlingshan oli aikaisemmin mukana tekemässä Overhaulinia...

Link to comment

Joo, OCC:ssa meni vähän liikaa isä vs poika taistelun puolelle, muuten kyllä mukavaa katsottavaa.  OCC, Gas Monkey ja Jesse James kilpaili keskenään pari vuotta sitten jossain moottoripyörän tuunauskisassa.. Jesse Jamesilla oli oma show monster garagen jälkeen, mutta ei montaa jaksoa tullut ulos, rasittava itseään kehuva tyyppi..

Link to comment

Meinaan vaan kun sponssaavat nykyään kiihdytysautotalliakin + muutama eri rafla jne jne ja siihen vielä iso organisaatio taakse niin alkaa olemaan sellaiset kulut että täytyy mennä bisnes hyvin että kaikki pysyy pystyssä.

 

OCC meinasi kaatua muutama vuosi sitten kun alkoi sarjan huippusuosio haihtumaan ja isonrahan prätkiä ei mennytkään enää samaan tahtiin kaupaksi.

Link to comment

Joo, OCC:ssa meni vähän liikaa isä vs poika taistelun puolelle, muuten kyllä mukavaa katsottavaa. OCC, Gas Monkey ja Jesse James kilpaili keskenään pari vuotta sitten jossain moottoripyörän tuunauskisassa.. Jesse Jamesilla oli oma show monster garagen jälkeen, mutta ei montaa jaksoa tullut ulos, rasittava itseään kehuva tyyppi..

Herra James on kyllä aika pätevä kaveri tekemään metallitöitä,tollattis old school

Tyyliin.

Eikös GMG nykyisin tee firmoille mainos autoja, ja alle $100000 eikä yksikään kaara lähe tallista.

  • Like 1
Link to comment

Noi ohjelmaformaatit / firmat tienaa enemmän merchandice myynnillä, kuin valmistamillaan auto&prätkä jutuilla..

 

-Pete-

Niin no OCC konttorilla kun käytiin niin about kolmasosa mestasta oli rättikauppaa ja loput sitten varsinaista tuotantotilaa.

Link to comment

American Hotrodin jälkeen kyllä telkkaritarjonta on ollut aika kuollutta juu. Wheeler Dealer on ihan ok jos sen kattelee levyltä hyppää yli jankkaukset ja kertaukset. OCC:n homma perustuu lähinnä kiinan osien kiinnittämiseen kiinan runkoon ja sitten hommat koristellaan käsittämillä härpäkkeillä sun muilla mauttomuuksilla.

 

GMG on ihan viihdyttävä sarja, en tiiä mistä homma tilin tekee. Bisnes noin yleensäkin ameriikassa on vähän toisen sorttista kuin täällä kekkoslovakiassa, jossa joka ruuvista pitää saada 300 % kate ja sitten vingutaan kun kauppa ei käy. Jenkit katsoo pisnestä laajemmin ja siellä ei vedetä ranteita auki jos joku juttu tuottaa persnettoo jos siitä oli muuta hyötyä. Lovi paikataan sitten muulla kaupalla. Muutenkin lasketaan paljon "customer value"-juttuun ja asiakastyytyväisyyteen. Suomessa kupataan jäbä kynnyksellä kuivaksi ja sitten ihmetellään miks se tuu enää toiste ja tilaa kaiken netistä.

  • Like 5
Link to comment

Pitää kyllä sanoa että american hodrodin ekat tuotantokaudet olivat jopa opettavaisia sama oli OCC kun vielä näyttivät oikeasti rakentamista ja tekniikoita miten hommat oikeasti sai tehtyä. Mutta myöhemmin ohjelmat alkoivat keskittyä enemmän viihdepuoleen ja tappeluihin ja perseilyyn ja sarjoista tuli molemmista enemmän sellaista katsotaan nyt kun ei parempaakaan tekemistä ole.

 

Ja wheeler dealers on oikeasti ihan hyvä ohjelma ainakin brittiohjelmaksi. Ja yksi asia mistä tykkään wheeler dealersissä että eivät koeta repiä hävyttömiä summia rakentamistaan autoista.

Edited by Tanhis
  • Like 1
Link to comment
  • 3 weeks later...

Wheeler Dealeria olen epäillyt hoax tyyppiseksi jo kauan. Tai sitten bisneksen tarkoitus ei ole tuottaa voittoa. Anyhow WDssä kyllä hyvin näytetään joitain juttuja, ja siksi mielenkiintoinen. Ääs monkey garagesta on tullut vähän semmoinen 5 sek klippikokoelma jo, mutta katson silti :D

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...