Jump to content

No weld labda asennussysteemi


Recommended Posts

Tossa A/C:n sidewinder putkistossa ei oo valmista lambdan paikkaa. Onhan niitä RST muttereita, mutta ennen kuin löydän RST hitsaajan ym ym, niin toinen vaihtoehto olis laittaa tällainen systeemi jota ei tarviis hitsata. Juuri ennen kuin kollektorin laipasta lähtevä käyrä kohtaa vaimentimen, löytyis suoran pätkä ja halkaisija siinä 62,11 mm. Onko se vielä ok kohta ja onko tuollaisesta systeemistä kellään kokemusta?

Link to comment

Monihan on laittanut kollektorin laipan ja änärin laipan väliin n.25 millisen putkenpätkän jossa lampaata kiinni,pelaisko tommonen? Voisin tehdäkkin sen halpalla kun vaan kerrot kui paljo on sisähalkasija ja max ulkohalkasija. Jos kiinnostaa niin paa yv. Mustana tommonen musu maksaapi pulttikaupassa alta egen.

Edited by tolvana
Link to comment

Onko lambda tulossa vain säädön ajaksi? jos on niin sitten vois vaikka mustasta tehä kollektorin ja vaimentimen väliin pätkän mustasta jossa on lambdalle kierre.

Mulla olis tollanen pätkä valmiina. Juuri tuohon putkeen tehty. En tarvii sitä enää, kun hitsasin mustan mutterin tavallisella langalla rosteriputkeen. Eihän se kaunis ole, mutta toimii. Laitanko pätkän postiin?

Link to comment

No tästä se ajatus alkuun lähtikin, mutta tuo panta ei kiristy 62,1 milliseksi. Tossa toisessa firmassa oli enempi vaihtoehtoja.

Kyllähän sen mutterin sais hitsautettua varmaan jossain täälläkin päin, mutta oma vaivansa siinäkin ja joku raha kyllä vilahtaa joka tapauksessa. 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...