Jump to content

Kuinkas "karuja" harrastetiloja?


Recommended Posts

Guest komppa

Tallissa juuri äsken lämpöä 18,6 astetta... Neliöitä 32. Laattalattia

ja lattialämmitys. Tallia rempattu edellis talvi ja viime kevät.

Mukavahan tuolla on hommia tehdä...

post-431-13888358205181_thumb.jpg

post-431-13888358205511_thumb.jpg

post-431-13888358205899_thumb.jpg

Link to comment
Guest Mika Raussi

En viitti laittaa kuvia, ettette tuu liian kateelliseks.

 

Siivouksen suhteen sit taas menee niin, että siivotaan aina jos jotain saadaan valmiiks, eli joskus tiuhemmin ja joskus puolen vuoden välein. Sillon kyllä tulee vielä lattiakin pestyä tosta verstaan puolelta. Hasmi vaan, että ainoo talli, jossa kehtaa hitsata on kylmä. Voi tossa hitsauspaikalla toki pientä, muttei koppaa.

Link to comment
Guest Mika Raussi

Veeweellä näyttäs sentään tilaa piisaavan, vaikka onkin pimeetä kun morkan persiissä. Paa ihmeessä muutamia putkia kattoon, ettei tarttee hämärässä peukaloon hakata!

 

No ehkä sitä kehtais omastakin jonkun kuvan laittaa jos vaan löytyy valmiina koneelta...

Link to comment
Toi Bugfuelin talli näyttää vähän vastaavalta kun omani

ainakin tavara määrältään =). Kai sitä kehtaa ottaa omasta tallista kuvan.

 

Tavaraa oli tossa vaiheessa hävitetty jo useita peräkärryllisiä.. ja tuo oli mun "varatalli" vielä kesäkuuhun asti viime vuonna. Kotitalli oli parempi mutta täynnä kamaa sekin. Muutin ja jouduin luopumaan siitä ja kolmesta moottorinkasaushuoneesta... kaikki piti survoa tohon yhteen talliin. Homma vähän hyytyi, en ole ottanut vastaan asiakastöitäkään. Omissa kädet täynnä mutenkin :)

 

Jan

Link to comment
Guest Mika Raussi

Se on muuten ihmeellinen juttu miten kaikki tila tuntuu täyttyvän. Vaikka kuinka virittelee uutta varastoa, niin johan sekin on kohta täyteen tuupattu.

Link to comment
Guest Toheltaja

meil ei ees mahdu ottaa kuvaa, mut täl hetkellä talli (oma) ilman laajennusosaa on 36 neliöö, sisällä tehdään kahta autoa, ympäri kiertää seinästä 40 levee hyllyy, osalla seinästä 80 leveetä tasoa. lattialla parit moottoripukit, kasoittain moottoreita, kaverin moottoripyörä kappaleina, renkaita, vanteita, puskureita yms.

 

itte siirsin kiireemmät romuni hyvinkäälle kimppatiloihin, siellä tilaa vaikka curlingia harrastaa. Saanpahan ainakin yhden auton ilman oman tallin siivoamista valmiiks kevään korvilla :)

Link to comment

Parhaimmillaan (koon puolesta) mulla oli vanha teollisuushalli jossa mahtui ottamaan kiihdytyslähtöjä tasasella betonilla... katto oli parinkymmenen metrin korkeudessa varmaan. Toimistohuonekin oli. Kylmä ku ryssän helvetis.

 

Jan

Link to comment
  • 2 weeks later...
Guest hörbie

Mulla on sellanen 6*8m talli ja lämmin on -20 asteen pakkases oli lämmint tallis +20 ja sinne on matkaa 30 askelta keittiön pöydältä.Ainoo huono homma on kun alkaa maalata ni on koko talo höyrys ja rupee kikattaa :)

Link to comment
Guest Jussinbussi

65 neliöä lattialämmitettyä tallia talon päässä. Sonderi on tehty siellä lähes kokonaan. Nyt kun maalataan niin 40 astetta ei ole ongelma, ei vaikka kuin pakkaset paukkuis.

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 year later...

No nytpä on tallin tapainen lämmin harrastetila täälläkin. Tosin autoa ei tuonne tarvi haaveillakaan vielä ensi kevääseen mennessä. Mutta väliäkös tuolla, perheellisen aika on niin pahasti kortilla että asentelu painottuu enimmäkseen yöajalle. Humppa soi ja sauna on yhden oven takana. :D

 

Mutta melkoinen edistysaskel on se, että uudessa pääkalloluolassa mahtuu moottoripukin ympäri jo kävelemään. Työkalupakitkin mahtuu avaamaan "tallin" puolella levälleen, ei tarvi ensin kantaa toiseen huoneeseen.

 

Terv.Nimim. Viime talvi perunakellarissa.

Link to comment

Vois tuosta kotimökin tallista ottaa kuvia kunhan se valmistuu :) pitäis kaverin kanssa hiekkaa roudata tallin ympärille "muutama" lasti.

 

Leima kun menee tammikuussa vanhaks niin siitä se projekti sitten alkaa... lokarit ainaskin vaihtuu ja paikkaa tulee+uusi maalipinta :) en tiedä sitten muusta tällä opiskelijabudjetilla... alkuun mietin koko auton kuntoon laittamista mutta taitaa olla että menisi vuosia rassatessa näillä tuloilla.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...