Jump to content

Jäykemmät jousisauvat?


Guest Mika Raussi

Recommended Posts

Guest Mika Raussi

Tartteis vissiin saada kuplaan pikkasen jäykemmäks tota persepään jousitusta kun niin helposti niiaa alas ja pyörät ottaa lokarin sisälle kiinni.

 

Oliks juniksessa paksummat sauvat ja sattuuko ne näihin akvaarioihin?

Link to comment

1200 Mallissa on jäykemmät ja kaikissa malleissa joissa ei Z vakaajaa takana. Tosin ero on hyvin pieni muistaakseni puoli milliä. Laitoin omaan -73.seen -62 1200:sen vääntösauvat taakse,aavistuksen muuttui ehkä jäykemmäksi ei tosin paljoa että huomaisi. Olisko jouselliset takaiskarit sun ratkaisu?

Link to comment
Kävi kuten Essillekkin. Kaksi ulkobooria madallusta muuttui vaikio korkeudeksi pukpäkillä. Ei auta latasta säätäminen yhtään mitään..

 

Täsmälleen saman kokemuksen voin jakaa, yhdellä hampaalla latasta pudotettu ja pumput löysimmässä asennossaan -> vakiokorkeus. MUTTA: tuli mielestäni paljon mukavampi ajaa, takapää on jämäkkä mutta samalla kuitenkin ottaa miellyttävän pehmoisesti töyssyt ja montut. En oo kokeillut jäykemmillä säädöillä mut silleen saa varmaan nousemaan helposti ja jäykkyyttä ja "kantavuutta" lisää. Tosin noissa on liikevara melko lyhyt pisimmilläänkin joten jäykässä asennossa ei paljon oo joustovaraa.

 

Ja korkeuskin on lopulta mulla ihan hyvä kun iskarit hetken käytön jälkeen meni hieman kasaan ja otin Z-barin pois, laski perä about sentin-kaks ja nyt on passelisti pyörä lokarin reunassa.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...