Jump to content

1303 Projekti valmis ulkokuorelta, kommentteja


Guest Tuhi

Recommended Posts

Elikkä tässä olisi ex 1303A jonka rakesin ehyeksi lähes toivottamasta tilasta. Auto on rakennettu silmän mukaan, eli katsottu mitä paikkaa pitää laittaa tai no ennemminkin millainen osa näyttää hyvältä. Olen melko tyytyväinen tulokseen, mutta tiedä sitä. En tiedä onko saavutus, mutta ikää minulla on 17v ja tämä on ensimmäinen autoni ja 100% ite tehty :)

post-1-13888358912932_thumb.jpg

post-1-13888358913181_thumb.jpg

post-1-13888358913405_thumb.jpg

Link to comment

Kortin saan täytän toukokuun 31, joten luultavasi kesäkuun alussa korttia :). Mitä suorempaan lasiin tulee, olen himoinnut jo pitkään uuden projektin aloittamista, ja splitti tai ovaali olisi loistava.

Link to comment

Hieno!!!!,itse tein omani ekan kerran kun olin 17-18 ja tein originaalin.Ähtäröinti ja lookerointi oli silloin kovassa huudossa vuonna 91-92 ja faija sanoi tee orggis siitä älä pilaa...ja nyt täytyy sanoa että faija oli oikessa(kerrankin)!!!LOL). Nyt on uusi tuunaus meneillään ja orggis linjassa pysytään edelleen...ehkä nyt jotain pientä muutosta kuten tontitusta yms. pientä mutta ei mitään sellaista peruuttamatonta...sama pahna ja sama kone edelleen ja mikä parasta käy ja kukkuu.Eka autoni..ja pysyy tontilla ja joskus jopa liikkuukin pois sieltä

Link to comment

Kuvia ennen ei valitettavasti ole ainuttakaan :( mutta tässä on muutama vaihe.

 

Kyllähän nuo ukot osaa aivopestä lapsiaan tekemään kaikkea omituista(anteeksi vaan kaikki :D). Ihan hyvä vaa kokemuksena loistava ja varmasti jää harrastukseksi että lopulta huomaan 30 vuoden päästä että tallissa on neljä vanhaa autoa ja kaikki itsetehtyjä :D

post-1-13888358914761_thumb.jpg

post-1-13888358914974_thumb.jpg

Link to comment

Heti ne on tuputtamassa mieltymyksiään.. (ei ollu provo) Kaikkia ei varmaan kuitenkaan kiinnosta aina muutella joka vuos katastukseen keulan korkeutta (ajovalopykälä) varsinki jos muutenki hakee orggisluukkia :)

Link to comment
Guest Damien

Hienon laitteen on kaveri tehnyt, ja vielä noin nuorena!

Itsellä on ikää hiukan päälle 30 enkä varmasti saisi noin siistiä jälkeä aikaan.

Täytyy olla luontaisia taipumuksia autojen laitteluun, mitä läheskään kaikilla ei ole.

 

Madaltaminen ei kaikkia miellytä, vaikka suurimman osan mielestä auto kuin auto näyttää paremmalta matalana. Toisaalta on muistettava, että orkkiskorkeudessa auto on kaikista mukavin ajaa.

Anna pappojen höpöttää tontituksista ja spliteistä, jonkun täytyy taltioida myös pahasti aliarvostettuja möhkökupliakin. Ne saattaakin olla yhtäkkiä se seuraava trendi v. 2020....

Link to comment

Hehe :) kiitoksia :D. Aihio on ollut jo pitkään ja lahonnut toista kymmentä vuotta nurkissa. Joten aihio vain tuli :). Madaltaminen kuulostaa tällä hetkellä melko hyvältä idealta, mutta katson asiaa uudessa valossa saatuani laitoksen leimaan ja itselleni kortin :) Lisää hyviä lisäys ideoita jos on, kuuntelen mielelläni :). Sisustasta vielä sen verran että sinne on tulossa korkeaselkänojaiset orggis penkit mustalla nahka päälysteellä (tällä hetkellä verhoomossa) ja hattu hyllyn tein, koska se tuntui hyvältä saada sinne taakse kaijuttimet ja todettuani alkuperäisen olevan aivan laho. Tukevaa vaneria ja piirustuksia väsäämään. Aniniin, olisiko kenelläkään orggis kivipeltejä takalokareihin? Omani ovat teinsä päässä.

Link to comment
Guest fastghia

Hieoa että jotkut duunavaat möhkäjäkin, vaihtelu virkistää! Itselläni on hiemn kahtiajakautunut suhtautuminen niihin.Toisaalta ne on p-keleen rumia, mut toisaalta oikein laitettuna nekin voivat olla makeita. Madallus ja oikea stance on ehdoton edellytys :) Ohessa 2 esimerkkiä siitä, miltä möhkö minusta pitää näyttää:

 

2000 luvun esimerkki Saksasta (klikkaa kuvaa):

 

Volksworldshow+060.jpg

 

 

70-luvun esimerkki Calisforniasta:

post-74-13888358916169_thumb.jpg

Link to comment
Guest tompelo

hienoa.. nyt kun kulkupeli/kulkupuoli on kunnossa niin etsimään vaan sitä seuraavaa projektia. ei ole kato pinna kireällä tai jos kiristyy remppaa vääntäessä niin senkuin hyppää kuplan rattiin ja käy kylällä muutaman kierroksen pyörähtämässä kesäillassa niin avot jo on mieli korkealla ja uusia motivaatioita riittää.. ei tule sitä mielialaa vastaan että ei tää valmistu koskaan.. myydään pois

hatun nosto täältä t.tomi

Link to comment

Ihan mahottoman HIENO! Jonkun isomman sivukuvan jos viitsisit ottaa niin sais hienon taustakuvan tietokoneelle :-) Leuchtorange L20B sopii kyllä tosi hyvin Kuplaan. Jos sulla on lisäkuvia/projektikuvia niin laitapa ihmeessä muidenkin pällisteltäväksi.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...