Jump to content

2 ja 4 sylinterit lähes pimeät .


Guest simo91

Recommended Posts

Guest simo91

eli missähän voi vika olla kun käy vain 1 ja 3 kunnolla ?

otin 2 ja 4 tulpan johdot irti niin ei ole mitään vaikutus käymiseen ja sitten otin taas vuorostaan 1 ja 3 niin jaksaa nipin napin pysyä käynnissä. Olen vaihtanut uudet tulpat+johdot ja virranjakajan kansi.Sytytys säädetty kohilleen.

missä vika ?

Link to comment

noin se vakiokone usein kay tyhjakayntia, paaosin kahdella pytylla :) Loput kaksi vaan heiluu mukana yleisesta mielenkiinnosta. Johtuu imusarjan rakenteesta ja imupulsseista. On niilla pieni vaikutus ja yksilokohtaisia eroja tuntuu olevan.

Link to comment
Guest simo91

kärkiväli katottu.

Äsken kävin kokeilee startti pilotilla jotta onko imu vuotoja missään, ei ollu vaikutusta kun suhuttelin liitos kohtiin vaan sitten kokeilin piruuttaan suoraan ilman putsariin sitä niin kierrokset vaan hyyty, niin oisko vika ilman saannissa ??

Link to comment
Guest simo91

ei vkl kerinny rakentelemaan niin irrottelin tänään konkan että käyn vara osa liikkeestä uuden niin piti ihan vähän aikaa miettiä että pitääkö kuplassa muka olla kaks konkkaa ??? kun tuossa näky olevan kaks kondensaattoria . toinen oli ihan oikeessa paikassa vaan toinen oli sitten puolan + navassa

Link to comment
Guest Variant

Eihän 2 ja 4 piuhat oo ristissä?

Jos ei ja ongelmaa ei ajossa, ei kannata huolestua. Ihan niin kuin Bugfuel ekassa viestissä kertoi. Itselläni oli myös sama ihmettelyn aihe, mutta kun viritin lisää ja vaihdoin imusarjat+kaasarit, "ongelma" poistui.

Link to comment

Oma kokemus jonkun sylinterin huonosta käynnistä, kaikki sytytyspuolen osat vaihtoon > ei vaikutusta.

Sen kanssa kärvistelin muutaman vuoden, käynti parani aina hiukan kun ajoi paljon. Lopulta tajusin, että vika oli imusarjassa. Oli puhki esilämmitysputkeen...

Link to comment

Puristuspaineiden mittauskaan ei varmaan haittaisi...

 

Huohottaako kone kovasti? Viekö öljyä? Pöllyttääkö sinistä? Minkälaiset ko. sylinterien tulpat ovat verrattuna 1 ja 3 pyttyihin?

 

Mikäli kone alkaa olemaan "tiensä päässä" vian korjaaminen virtalaitteita, tms. parantelemalla ei poista vikaa vaan "loiventaa" sen esiintymistä ja ominaisuuksia...

Link to comment
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...