Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. 123 tune houkuttelee helppoudellaan. Tosin ei tuo ediksen asennuskaan mitenkään mahdoton homma ole.
 3. 3 Oisko kopio theo dekkeristä? 4 vois olla autocraft tai bucpac
 4. Tunessa ei saa rajoitinta nostettua yli 8000rpm ja sehän ei mihinkään piisaa... Muuten kyl hyvä.
 5. Sumpun veljekset inventoitu 1 schadek 21/26 hampaat 2 .................26/32 hampaat 3 .................36/52 hampaat...... Edit Theo Dekker 4 bugpak (?) 32/64 hampaat... Edit tää SCAT Ketä nää 2ja3 on? Ja onko 4 oikeesti pukpäk?
 6. Jaa-has tulipa katottua pitkästä aikaa PikkuPedon peli.. vastassa Sorvalan Pallo.. Kyllä PikkuPeto oli pelokas, täyttä shaipaa koko peli.. Ei mitään järkeä.. Ansaittu voitto Sortavalan Pallolle.. Tuolla menolla loppuu kausi säälipleijareihin PikkuPedolla jos ei jotain ihmettä Mamba tee penkin takana
 7. Tarve olisi kuplan kuraläppään irtoitettava vw logo. Käy myös koko läppä/ läpät jos hinnoiteltu sopivasti. tai jos satut tietämään mistä löytyy niin kaikki apu otetaan vastaan.
 8. 123 tune on hyvä, siihen saa rajoittimen haluamaansa kohtaan, ja napilla saa vaihdettua toiseen käyrään jossa voi olla rajoitin eri kohdassa. Lähetetty minun SM-G973F laitteesta Tapatalkilla
 9. Ei ainakaa viel 10000rpm kohdalla rajoitinta oo edikses tullut vastaan... eli raijoittimet on ecussa joka ohjaa puolaa jos on.
 10. Jos 7000 asti vetäis niin olis hyvä
 11. Kuin paljon pitäs kiertää? Mul oli yhdessä koneessa edis, kyl se ainakin 6500 otti. Janne
 12. Parempi olisi jos j-putki jäisi kokonaan pellin ulkopuolelle. Tähän tyyliin
 13. Virranjakaja pohdintoja... tai toinen vaihtoehto oli hukkakipinä. Yhdet EDIS4 kamppeet löytyisi hyllyssä mutta sellainen juolahti mieleen että onko ediksessä sisäinen rajoitin?
 14. Tommosen ratkasun tein. Ei välttämättä paras/muutenkaan mitään hyötyä, mutta tukee alapeltejä hyvin. Kaikenlaisia ratkaisuja googlesta löytyi, mutta mitään valmista peltiä ei juurikaan tarjolla. Tarkotus oli enempikin tilkitä, mutta alkoi mietityttää, että lämmittääkö tuo j putki liikaa moottoriinpäin kun jää vähän pellin sisään. Jätin sitten vähän harvaksi.
 15. Puhtaasti värikoodilla sekoittamalla tulee vähän sinnepäin kun vanhaa maalia paikkaa, joten alkupeärinen lähtökohdaksi ja automaalarin pakeille niin saa lähemmäksi oikeata. Toki riippuen siitä että mitä lysti saa maksaa.
 16. Hyvin toimii, nimim. kokeiltu on. On samalla käynnistysvaiheen voitelukin kunnossa kun on asennusrasvaa joka puolella.
 17. jrasi

  VW 1300 -72

  Jäi näköjään tarina kesken. Öljyt puhalsi pihalle laturinjalasta, jonka mutterit oli jääneet kiristämättä. Konehuone tasaisen öljysumun peitossa. Tai ainakin kiristämisen jälkeen on päässyt ajamaan vaihtovälin lisäämättä tippaakaan.
 18. NO H2O

  VW 1300 -72

  Vielä on talvea jäljellä, noin kone remonttia ajatellen... 💪
 19. -tipi-

  VW 1300 -72

  Automaattinen öljynvaihto / 5000km. Ei ole kone ihan kunnossa.
 20. Yesterday
 21. Vaihdossa voisi kiinnostaa toimiva polttomoottorikäyttöinen halkaisu/klapikone.
 22. Hakusessa ois se musta muovilätkä, johon vasemmalle kiinnitetään valokytkin ja oikealla puolella on paikat hätävilkkujen ja takalasin lämmittimen kytkimille. Vesa O4O572O174
 23. Kuplassa taitaa olla vakiona 1KOhm vastus tulpanhatussa ja johdoissa ei vastusta. Kerzenstecker (1 K-Ohm) | Zündspule / Kabel | Zündung | Elektrik | Käferland Onlineshop (kaeferland-shop.de)
 24. jrasi

  VW 1300 -72

  Kesä sitten meni, eikä ajamiselta kerennyt kirjoittelemaan. Tähän tälläinen välipäivitys/matkakertomus ennen talven askareita. Auto tuli vähän vapun jälkeen ajoon ja tuntui toimivan... Paitsi: Kerran pelästytti, kun yhtäkkiä kesken ajon iski savua sisään jokaisesta kojelaudassa olevasta reiästä. Tuo Valkovenäjällä valmistettu reprokello yritti polttoitsemurhaa, polttimon kanta löi maihin ja samalla kärysi mittarinvalojen johtosarja, ennenkuin paloi sulake. Juhannusruuhkassa katkesi kaasuvaijeri polkimen päästä. Sain tehtyä los patentos ja matka jatkui. Kiinnitin siis katkenneen vaijerin teipillä kaasupolkimeen ja jatkoin koneen päästä vaijeria rautalangalla. BiFfissä oli auto kauhean hengetön, ei meinannut kavuta edes mäen päälle, tässä oli syyllisenä vain sytkä, joka oli kääntynyt pieleen... Tökkäsin alipainesäädön jakajaan kiinni ENNEN kuin lukitsin jakajan. Sehän kääntyi ja aika reippaasti myöhäiselle. Mutta muuten on toiminut niin hyvin, kuin tuollainen vain voi. Pisin reissu joka tehtiin, oli turnee Norjaan. 6pv ja 3000km, reittinä: Viljakkala - Vaasa - Ivalo - Honningsvåg - Nordkapp - Hammerfest - Alta - Viljakkala. Lähtökuopissa Ivalossa eka tauko Matkalla jossain Majoitus Honningsvågissa. Patikoimaan Euroopan pohjoisimpaan pisteeseen, Knivskjellodenille. Kohti Hammerfestiä. Ei mikä tahansa kultapossukerho Alta Kotona 1,5 litraa piti lisätä öljyä ja kerran kirsitää ikkunaveivin ruuvi, eli aika hyvin pärjättiin.
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...