Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Videotarkastuksen jälkeen, PikkuPeto näytti kynnet.. JA peli tasan.. Ei se siitä muutu vaikka kuinka videota kelataan.. Noniin..
 3. Puoltoista minsaa jäljellä.. JA TupsuKorvat on viemässä tämän.. tekee hyvää sarjalle ku ei tämä ole mikään läpihuutojuttu, runkosarja on ihan eriasia..
 4. Jos brexit nyt tulee sopimuksella 29.3 niin siirtymä aika vuoden loppuun. https://tulli.fi/yritysasiakkaat/brexit Jos taasen ilman sopimusta niin käsitellään EU:n ulkopuolisena 30.2 alkaen.
 5. Onko noista UKsta tilattavista mitään tajua, tuleeko ne mihin asti ilman ALV:ia vai paukkuuko heti verot päälle kunhan se saa selvyyden mitä ne Brexitin kanssa tekevät siellä sumusella saarella.. Vetäsisivät ihan kylmästi tulpan irti siitä saarelta.. EDIT: tarkoitin jos kovaBrexit siis tapahtuu ilman sopimusta
 6. On se hienoa kattoa ku PikkuPedolla tassut kohti taivasta...
 7. Vittu mitä säätöä PikkuPedolta, mutta hyvän pukukopperon saivat värkättyä lopussa.. den antra perioodi speelad: 2-3
 8. Today
 9. En minä osaa sanoa, hyvä ku sain näkymään ennen peliä tuon lähetyksen (mistähän sen asetuksen löytäs sille uuhoodeelle).. Aluks ei saanut mitään tolkkua kuvasta, että se ei ole kyllä mitään uuhoodeeta.. Kuva näytti niinkuin ois jo ennen peliä imassut koko pahvilootan tyhjäks.. Piti asentaa se erillinen cromecast kikkula siihen töllöön, ku ei se pelaa Vilipsin sisäisellä cromecastilla, sotkua ja katkokävelyä kuva.. Kurkkasin hoodeelähetystä eri kanavalta ja kyllä tää nyt on tarkempi.. mutta en mä nyt päätäni pane pantiks ku muutenkin oon sokea-apina välillä
 10. Jos tilaa pientä nippeliä niin kannattaa erikseen mainita ettei pistä postnordin kautta tulemaan. Sama koskee kaikkea briteistä tulevaa pienempää osaa. Jokaikinen postnordin paketti ( 6 jo vastaanottanut) on joko pahasti vaurioitunut, vaurioitunut, hukattu ja löydetty 1-3 kertaa. Tai palautettu kertaalleen lähettäjälle koska yritetty toimittaa väärään osoitteeseen. MUTTA vastaus itse limeen. Hyvin on tullut osat perille 1-2 vkossa ja asiakaspalvelu ollut tähän asti erittäin hyvää. Alustan kanssa ollut pientä säätöä kun olivat vahingossa työntäneet uudemman mallin osia mutta heidän piikkiin pistin väärät postiin ja uudet oikeat ovat tulossa suomeen.
 11. Onko oikein uuhoodeeta? Eukko lähti Ouluun katsomaan ihan livenä. t. Mika
 12. Tännekin olis tarkoitus jälleen lähteä. Onko muita kiinnostuneita ?
 13. Ainiin, on täällä Ölvikylältä apupoikakin kehissä ja tunnelmassa mukana..
 14. Nyt on liveraportointi kohillaan.. Telia TV paketti avattu, yle puhe pauhaa että pyssyy kärryillä.. neito tuumas jp että ei täällä ajatus juokse ku kauhee mökä.. Ainiin kuvia..
 15. Ford ?, niissä joskus IDA:t ollut. Olisiko IDF- jakoista imusarjaa saatavana ?
 16. EiEi.. Nyt oli kyllä kunnon pukukopperomaali.. Tupsukorva näyttää PikkuPedolle mallia.. den första perioodi: 1-3 Onneks Lukkoseppä rannikolta näyttää mallia Kirvesrinnoillekin niin ei vielä ole surupuserossa
 17. Billet block, ei tosin kuplan. t. Mika
 18. No niin.. Sinne helähti.. Nyt onkin monologissa vähän eri tahti päivityksillä ku PikkuPedolla alko oikeet pelit.. Eipä tarvi olla kenenkään pimennossa miten PikkuPedolla männöö, ei muutaku monologista uusia kappaleita lukemaan..
 19. No voe härrekot niinku rantaruottalainen sanoa.. vad fan..
 20. PikkuPetohan on ihan ruosteessa ku saanut vetää henkeä säälileijarien ajan.. No ei tässä vielä panikoida.. Mutta Tupsukorvien Velho Kivi tietää miten temput tehdään. Vai muistaako kukaan enää miten PataSydämmelle kävi 2013
 21. Kasa volkkarilehtiä oli ainakin 2004 ja 2005. Lehtiä yhteensä noin 30. Lehdet Espoossa.Voin postittaa. Lehdet ei maksa mitään.
 22. Voimavirta jatkojohto jossa myös kolme normi pistorasiaa. Johtoa on reilusti. Johto Espoossa. Hinta 50 euroa.
 23. Vilkkaasta kysynnästä johtuen hinnan alennus. Nyt 150 euroa.
 24. Niin, varmaan turvallisin olis mut edelleen niitä kokemuksia? Tarve olis kuitenkin neljälle kaasarille. Menee tohon toisen merkkiseen pirssiin. Ihan ulkonäkökysymys että tulee neljä, kahdella pärjäis kivasti muuten.
 25. Tuskimpa on kauhean läpikova tuollainen nostaja. Ja kevyissä nostajissa paljon ohuemmat lautaset, joten ei taida tulla lujuuskaannongelmaksi. Eli kumpikin tyyli taitaa toimia... Itse modaisin nostimia tai vaihtaisin ne ohuemmalla lautasella oleviksi, jotta nostimen ollessa ääri ulkona olisi maksimaalinen määrä matskua pitämässä nostajaa suorassa / minimaalinen linjaheitto ohjurin ja pesän välillä erityisesti siinä kohtaa, kun pesä alkaa olemaan kulunut. Tiedä sitten minkä verran asilla on oikeasti käytännössä merkitystä...
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×
×
 • Create New...