Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/16/23 in all areas

 1. Tällä viikolla on taivasteltu työnmäärää kun auto on saatu talliin. Projektihan ei taivastelulla valmistu vaan tämäkin norsu on syötävä palakerrallaan. Aloittelin ovien ja luukkujen irrotuksella. Onpa siellä ekat luukut saatu jo hiekkapuhallustakin.
  6 points
 2. ”Tuleeko tuosta vielä auto?” kyselivät huoltoasemalla kotiutusmatkalla. Kovasti joutu vakuuttelemaan, että ky-yyllä, kyllä vuoden 2027 Barndoor Gathering Alankomaissa on tavoite. Kyseinen yksilö on tehty toukokuussa 1954 ja ensirekisteröity Turkuun lääketukulle pilleripakuksi heinäkuussa 1954. Tarkoitus on tehdä orggisvärillä maalattu ja lievästi madallettu umppari. Ja sitten se popcorniosio. Kaikenlainen kommentointi tähän ketjuun on tervetullutta ja jopa suotavaa. Täähän on mulle ensimmäinen barniprojekti, joten uuden edessä ollaan. Kokeneemmat barniharrastajahenkilöt voivat sitten oikaista tekemiäni vääryyksiä. Osapuutteitakin on, joten kaivelkaapa barniosienomistajat jemmojanne. Siinäpä sitä olisi touhua tiedoksi seuraavalle neljälle talvelle. Kuvat on kivoja. Tässä hakureissun satoa viime viikonlopulta.
  5 points
 3. Vaikkei nyt ilmajäähy olekkaan niin kuplan perään nämä on tulossa. Imusarjan suunnittelua hieman aloitettu kun eivät mahdu kaupasta ostetun imarin kanssa siipiluukun alle.
  1 point
 4. ID7 ensiesittely taputeltu ja näyttelyauto on tällä hetkellä jo matkalla takaisin Saksaan. Paikalle saapui kivasti jaoksen kalustoa, laidasta laitaan. Hieman kosteasta säästä huolimatta pöhinää riitti niin vanhojen kuin uusienkin volkkareiden ympärillä. Paras volkkari äänestyksen voitti ajoneuvo GX-122 ja äänestäneiden kesken suoritetun arvonnan voiton vei Stig Pasanen. Voittajiin ollaan yhteydessä. Ja täällä muutama räpsy tapahtumasta.
  1 point
 5. Kukaan ei huomaa jos on aidot Italy IDAt, mutta auta armias jos ne on epsanjasta tai kiinasta! Ne huomaa kaikki! 🤣 Aivan sama kun transetilla ajaminen
  1 point
 6. Olisko kuitenkin ”muut ilmoitukset” oikea paikka.
  1 point
 7. Vihdoin värit pinnassa ja sisäpuolen levytys hyvällä mallilla. Ei varmaan tänä vuonna enää ehdi leimalle.
  1 point
×
×
 • Create New...