Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/18/23 in all areas

 1. ”Tuleeko tuosta vielä auto?” kyselivät huoltoasemalla kotiutusmatkalla. Kovasti joutu vakuuttelemaan, että ky-yyllä, kyllä vuoden 2027 Barndoor Gathering Alankomaissa on tavoite. Kyseinen yksilö on tehty toukokuussa 1954 ja ensirekisteröity Turkuun lääketukulle pilleripakuksi heinäkuussa 1954. Tarkoitus on tehdä orggisvärillä maalattu ja lievästi madallettu umppari. Ja sitten se popcorniosio. Kaikenlainen kommentointi tähän ketjuun on tervetullutta ja jopa suotavaa. Täähän on mulle ensimmäinen barniprojekti, joten uuden edessä ollaan. Kokeneemmat barniharrastajahenkilöt voivat sitten oikaista tekemiäni vääryyksiä. Osapuutteitakin on, joten kaivelkaapa barniosienomistajat jemmojanne. Siinäpä sitä olisi touhua tiedoksi seuraavalle neljälle talvelle. Kuvat on kivoja. Tässä hakureissun satoa viime viikonlopulta.
  3 points
 2. Tällä viikolla on taivasteltu työnmäärää kun auto on saatu talliin. Projektihan ei taivastelulla valmistu vaan tämäkin norsu on syötävä palakerrallaan. Aloittelin ovien ja luukkujen irrotuksella. Onpa siellä ekat luukut saatu jo hiekkapuhallustakin.
  2 points
 3. Noniin, kuvakin on. Pissapojan ympäristön ruosteläikkä hiekkapuhallettu pois ja pantu epoksia pohjalle, ei pitäisi ruostua uudelleen. Sama käsittely tuulilasin karmille, alkoi jo kukkia sekin ja paikkamaalaus onnistui oikein hyvin, isolla alalla huomaa että uusi maali on aavistuksen tummempi mutta häivytys karmissa on lähes näkymätön. Takalokareihin saatu kaikki pultit paikalleen ja alaosiin uusi maali, taas kelpaa ajella. Samalla reissulla hävisivät jarruvalot ja niitä ihmeteltiinkin tovi kun kontista löytyi yksi punamusta johto eikä kahta. Edellisten omistajien virittelyitä ja jarruvalolle kyllä oli johto, ryöstettynä töötin johdosta, mutta varsinainen vika oli jarruvalokytkimeen tulevat liittimet, molemmista reuna katki ja tuhannen hapettuneita, ei ihme ettei virta kulje. Pitää laittaa uudet liittimet, eiköhän sitten toimi ja etsiä jostain oikeannäköistä johtoa niin saisi kytkennät vastaamaan kytkentäkaaviota, helpottaa hommaa jatkossa.
  1 point
 4. Isologoiset kapselit vain -48 kuplassa tai- 47 lopulta -49 alkuun,siitä eteenpäin normaalit paitsi suomessa jossa viisikymmentä luvun alussa logottomat. Ja tuohon alkuperäiseen kuvaan viitaten normaali matala kapseli, kuplassa ja kolmos ja tyypissä-67 loppuvuodesta tuotannon loppuun saakka,nelostyypissä kokotuotannon ajan ja kakkostyypissä -71-79,korkea kapseli vain t 3 transporterissa.
  1 point
 5. Enää vajaa viikko perinteikkääseen Classiccien Swappiin Karkkilassa. Karkkilan ruukkialue, jonka konepajahallissa swappikin järjestetään, on kehittynyt paljon viime vuosina. Swappipaikan viereen on tullut käsityö/vintagemyymälöitä ja esim. Kino Laika. Kino Laika – Elokuvateatteri ja baari Kino Laika lähetti meille seuraavanlaista tietoa tarjonnastaan swappilauantaina. Kino Laikan baari auki la 23.9 klo 10:00 - 01:00 Ohjelmistossa: Klo 10:00 Bambi (Disney 100 vuotta) Klo 12:00 Muumipeikko ja Pyrstötähti Klo 14:00 Kuolleet lehdet Klo 16:00 Kuolleet lehdet Klo 18:00 The Expend4bles Klo 20:00 Kuolleet lehdet Tervwetuloa viihtymään Swappiin ja Karkkilaan volkkariväki
  1 point
 6. Hissukseen etenee. Pakkelia pyritään käyttämään mahdollisimman vähän joten askarrellaan kuidulla kehykset kohdalleen. Yläreunat istuu jo sinnepäin. Tarkoitus on vielä vetää tuohon kehyksen ja lokarin väliin musta tiiviste/reunanauha. Alareunat kaipaa hieman täytettä... Tarpeeksi monta iltaa kun läträä hartsin ja maton kanssa, niin ne modot alkaa löytyä ja raot täyttyä. Seuraavaksi hiontaa ja väliväriä pintaan...
  1 point
 7. Paloi käpy EMPIen kanssa. Tänään tontille laskeutui kuplan peltiset umpioiden pohjat ja jälleen uudet valot kiinnitysremeleineen. Nyt alkaa olla hyllyssä joka lähtöön umpioita, niin H4:sia kuin Sealed Beamejäkin 😅 Jospa tämä kuitenkin olisi se oikea tie. Laminoidaan peltiset pohjat tuonne kuitulokareiden sisään ja umpiot + kehät saa oikeasti tukevasti niihin kiinni. Puukkosaha laulamaan ja reikä isommaksi Sinne sujahtaa peltikuuppa ja säädetään se oikeaan kulmaan ja sitten lasikuitua perään. Mikään ei ole vielä oikeasti kiinni mutta jo näinkin pikasovituksella näyttää huimasti paremmalta kuin EMPIt. Vähän syletti alkuun tuo umpion semi suora lasi mutta onneksi kivisuojat tuo vähän pyöreyttä. Vähän näissäkin umpioissa ja kiinnityspelleissä haiskahti kiinanpaska. Piti molemmin puolin reiittää uusiksi jotta sai umpion oikeasti suoraan.
  1 point
×
×
 • Create New...