Jump to content

mikko k

Members
 • Posts

  2256
 • Joined

Everything posted by mikko k

 1. On vakio nelkun jäähdytys. Tuskinpa saa uusia mistään. Käytettynä voi hyvinkin löytyä. Ostoilmoa vaan laittamaan tälle palstalle. Ja heti perään varoitus: Huijari nimeltään ”Santtu” myy mitä vaan kysytäänkin. Hemmo kertoo vaikuttavansa Sulkavalla. Ks. viestiketju jossa varoitellaan huijareista.
 2. Kirppuun voi hyvin laittaa type4 kone sen omalla jäähdytyksellä, kuten Kurren kuva osoittaa. Kuplan korissa ei ole tilaa type 4 jäähdytykselle eikä myöskään type 3 jäähdytykselle. Type 3 osat ei sovi type 4 koneeseen.
 3. Uppokantapultitkin vois upottaa syvemmälle, ulkopinnan alapuolelle. Ei ainakaan osu sit vanteeseen.
 4. Whatsapilla saa yhteyden Jussiin kans.
 5. No ei kyllä ole. Mulla oli mielikuva että 80€. Pahoittelut tästä.
 6. Fasessa just parin päivän sisällä joku kauppas edullisia pakosarjoja volsuun parissakin eri ryhmässä. Mieleen ei tarkemmin jäänyt, mutta olisko valmistaja ollut RR-jotain? Ja oli varmaankin 38mm putkesta.
 7. Meinasin just sun ostoilmoon kirjoittaa että eiköhän tämäkin Sulkavalla löydy! 😂
 8. Kevät olis entistä lähempänä. Jos hinta ei miellytä niin tee tarjous.
 9. Kysyjän specseissä oli 150hv, jota ei voine pitää enää mietona virityksenä ja kustannuksista ei puhuttu mitään. Ja mun pointti oli, kuten jo aiemmin mainitsin, ”Pidempää nelosta en laittaisi koska se laskee maantienopeuksilla moottorin kierroksia ja siten heikentää moottorin jäähdytystä juuri silloin kun moottorin kuormitus ja lämmöntuotto on suurimmillaan.” Mutta asiat voi toki nähdä monella lailla. Ei tästä mulla sen enempää.
 10. No jaa, tuskin ihan noinkaan. Jos laskeskellaan että autossa on 03S laatikko, halkaisijaltaan 64cm takarenkaat ja kierrosluku olisi 6000rpm, niin auto kulkee noilla eväillä noin 210kmh. Riittänee useimman volkkarin ajo-ominaisuuksiin..
 11. Vakio laatikko toimii ihan hyvin noilla tehoilla kun muistaa ettei se ole mikään kiihdytyslaatikko jolla otetaan ”kytkinpommeja”. 1303S laatikko on vahvin vakiolaatikko pisimmällä 3.875:1 perävälityksellä. Pidempää nelosta en laittaisi koska se laskee maantienopeuksilla moottorin kierroksia ja siten heikentää moottorin jäähdytystä juuri silloin kun moottorin kuormitus ja lämmöntuotto on suurimmillaan.
 12. Juu, en näe ongelmaa. Kun ajaa rajoitusten mukaan, niin lompakko ei kevene. Sinä voit ajella ihan oman mielesi mukaan. Liikennevalvonta on ollut aina maksuautomaatti. Ei sekään ole koskaan muuttunut miksikään.
 13. Sehän tuossa on selvää että nopeusrajoitukset eivät muutu, vaan puuttumiskynnystä säädellään. Joskus saanee sakot 4kmh ylityksestä, toisinaan 7kmh ylityksestä. Mä en näe tuossa ongelmaa. Itse olen kerännyt ja maksanut aikanaan huomattavan määrän ylinopeussakkoja.. Jos ajaa yli niin saattaa joutua maksamaan.. Oma moka. Mulla on kaikissa autoissa vakkarit (poislukien kuplat), joten voin valita ajonopeuden. Tyypillisesti todellinen nopeus on 2-3kmh yli rajoituksen. Hieman kun harrastaa motorsportia niin maantiellä ei ole juurikaan kiirettä. Jos on myöhässä lähtenyt, niin menetettyä aikaa ei ajamalla yleensä kiinni saa..
 14. Tarjolla edelleen. Kevät tulossa..
 15. Ulkohalkaisja 50mm ja sisähalk. 40mm. Vain uusi kelpaa. Eli jos sulla sattuu olemaan vajaa sarja niin tuo pienin olisi tarpeen, std mitassa. Sekä T1 että T4 käy.
 16. Kuten Tanhis sanoi, ei mitään nähtävää. Jousi vaa’assa kiinni, joku X määrä kiloja viisarissa, mutta mitään puristusmittaa en havainnut. Toki äkkiä vaan vilkaisin kuvaa.
 17. Kaikki 2 litraiset koneet mitkä mulla on ollu, ovat eri laipoilla. Faktaa / dataa en nyt tähän hätään saa kaivettua. 1,8 litraisen kannet on valmiiksi melko lähellä 2 litraista muutenkin, kun männät ovat 93mm 1,8L ja 94mm 2L. Toisekseen 1,8:n kannet on valmiiksi suurimmilla venttiileillä mitä tehdas on tarjonnut. Joten ovat paras lähtökohta jos tehoja haluaa enemmän.
 18. Ja näkyy sopivan type4 1,7 ja 1,8 litran koneen kansiin. 2 litraisessa on erilaiset lähdöt / laipat kansissa.
 19. Taitaa olla paree kysellä vaikka ffp.fi Täällä kun keskustellaan ilmajäähdytteisten volsujen ongelmista. Kuten sivun otsikossa kerrotaan.
 20. 👍 Kuvistahan näitä on aina hyvä arvioida. 😊 Onnea hankintaan.
 21. A) keruusäiliö. Ei hörpi korkeapainepumppu ilmaa. (Vaikka en tiedäkkään että mitä tuplalinjoja tankille tarkoitat.) B) kaasuläppä pieneen koneeseen ja tuplat läppärungot isompaan pataan.
 22. Ei siinä tarvita kuin koneistamossa hionta, kk-kaula 5mm pienemmäksi ja kokonaan iskun hyväksi. Mihin noita muita vaiheita tarvitaan? Jos teetät akseleita niin mistä otat 2-litraisen veivisettejä? Että siis saisit koko settejä myytäväksi.
 23. Tätä en epäillytkään. Lähinnä siis yleiseksi infoksi ja mahdollisille tarjoajille tiedoksi.
×
×
 • Create New...