Jump to content

mikko k

Members
 • Posts

  2241
 • Joined

Everything posted by mikko k

 1. Tarjolla edelleen. Kevät tulossa..
 2. Ulkohalkaisja 50mm ja sisähalk. 40mm. Vain uusi kelpaa. Eli jos sulla sattuu olemaan vajaa sarja niin tuo pienin olisi tarpeen, std mitassa. Sekä T1 että T4 käy.
 3. Kuten Tanhis sanoi, ei mitään nähtävää. Jousi vaa’assa kiinni, joku X määrä kiloja viisarissa, mutta mitään puristusmittaa en havainnut. Toki äkkiä vaan vilkaisin kuvaa.
 4. Kaikki 2 litraiset koneet mitkä mulla on ollu, ovat eri laipoilla. Faktaa / dataa en nyt tähän hätään saa kaivettua. 1,8 litraisen kannet on valmiiksi melko lähellä 2 litraista muutenkin, kun männät ovat 93mm 1,8L ja 94mm 2L. Toisekseen 1,8:n kannet on valmiiksi suurimmilla venttiileillä mitä tehdas on tarjonnut. Joten ovat paras lähtökohta jos tehoja haluaa enemmän.
 5. Ja näkyy sopivan type4 1,7 ja 1,8 litran koneen kansiin. 2 litraisessa on erilaiset lähdöt / laipat kansissa.
 6. Taitaa olla paree kysellä vaikka ffp.fi Täällä kun keskustellaan ilmajäähdytteisten volsujen ongelmista. Kuten sivun otsikossa kerrotaan.
 7. 👍 Kuvistahan näitä on aina hyvä arvioida. 😊 Onnea hankintaan.
 8. A) keruusäiliö. Ei hörpi korkeapainepumppu ilmaa. (Vaikka en tiedäkkään että mitä tuplalinjoja tankille tarkoitat.) B) kaasuläppä pieneen koneeseen ja tuplat läppärungot isompaan pataan.
 9. Ei siinä tarvita kuin koneistamossa hionta, kk-kaula 5mm pienemmäksi ja kokonaan iskun hyväksi. Mihin noita muita vaiheita tarvitaan? Jos teetät akseleita niin mistä otat 2-litraisen veivisettejä? Että siis saisit koko settejä myytäväksi.
 10. Tätä en epäillytkään. Lähinnä siis yleiseksi infoksi ja mahdollisille tarjoajille tiedoksi.
 11. Infoksi kerrottakoon että 71mm akselissa (2.0L) on 50mm kiertokangen kaulat. 1.7 ja 1.8L:n 66mm iskuisissa akseleissa on 55mm kk-kaulat.
 12. Tuo kampiakselin liike ei kerro mitään akselin päittäisvälyksestä. Vauhtipyörä pitää olla kiinni kiristettynä momenttiinsa ja shimmilevyt vauhtipyörän ja takapään laakerin välissä. Vaikuttaa nyt siltä että kannattaa osaavan vw-moottorin rakentajan kanssa käydä moottori läpi. Eikä herneitä sitten nenään.
 13. Eikö jo tuollaisen hallussapidosta saa linnaa, putkaa, vankeutta… 😎
 14. Varmaan kannattais kertoa että millaista vw:tä pitäis korjata ja miten.
 15. Ei omaa kokemusta mutta joskus miettinyt vastaavaa juttua. Tuossa kuva jonka nappasin SCC:ssä tänä vuonna. En ole joutanut vielä tutkia tuota sen enempää. Folkevogn.no
 16. Mitäköhän sä sitten haluaisit tietää? Mitä kommentissani oli vialla? Et sä kyllä kertonut että mihin olet tuollaista laittamassa. Ei sitä nyt tarvi heti herneitä nokkaan vetäistä. Kuten sanoin niin kirppuihin noita laitetaan. Ja siksi että ainakin joskus oli katsastuksessa oltava ettei kukaan laita sormiaan pyörivän koneen remmiin. Normi kuplassa tuolla ei sillai tee yhtään mitään. Mutta jos tahdot tuollaisen laittaa normi kuplaan niin ei kukaan estä. Mitään hyötyä tuosta ei kuplassa ole. Ellei laske bling blingiä hyödyksi.
 17. Muistini mukaan nelkun koneeseen menee type1 pumppu joka tarkoitettu 4-niittiselle nokalle. Vai onko muistini taas pettänyt?
 18. Kyllä ja siksi mä tämän ostinkin.
 19. https://www.9xxfin.com/forum/ Tuolta varmaan vois löytyä osia. edit: olihan se sulla jo tiedossakin, mutta muillekkin tiedoksi.
 20. Jatkoarvauksena, Kurren omistamien volkkarien määrä?
 21. 358 on katuosoitekilpi. Joskin myös Suomen suuntanumero.
×
×
 • Create New...