Jump to content

mikko k

Members
 • Posts

  2132
 • Joined

Everything posted by mikko k

 1. Virtala on myynyt näitä paksukattoisia Wisecoja eri halkaisijoille. Mullakin vastaavat 94mm männät turbokäyttöön et saa sopivat puristussuhteet.
 2. Mielenkiintoista. Mites alumiini menee kivellä? En muista milloin olisin kokeillut.
 3. Mulla ei oo yhtäkään kivilaikkaa, eli pelkällä lamellilla.
 4. Pferfin lamellilaikkoja oon ittelle ostanu. Mitään muistikuvaa hinnasta ei ole kun ostan noin 50kpl kerralla ja viimeisestä hankinnasta on jo aikaa… Millin katkaisulaikat on Pferf ja Würth, ne tuntuu toimivan ja kestävyys on mielestäni ollut ok noissa. Hinnoista ei liioin muistikuvia.. Pferf lamellilla voi myös hioa alumiinia eikä se mene tukkoon sillai kuin halvat. Viimeksi sain kokeiltavaksi Millwaukeen lamellin. On ollut positiivinen yllätys. Hinnasta ei hajuakaan.
 5. Tosi huonosti sain sohittua muurahaispesää kun en tuo kummempia itku-potku-raivareita saanu aikaiseksi... ;-D
 6. Fase ja Whatsupp kieltäytyjät vois kans siirtyä 1900-luvulta 2020-luvulle… 😂
 7. Sama näivettyminen koskee satoja/tuhansia muitakin yhdistyksiä. Ne on aikanaan perustettu jollekkin toiminnalle ja nykyajasta taas ei enää löydy kiinnostuneita johonkin 20/30/40/50 vuotta vanhalle ajatukselle. Kuten Kurre tuossa yllä sanoi ”Pena on nää hoitanu”, niin mulle on yhdes yhdistyksessä n. 30 v takaperin käyny just noin. Kyseinen ”Pena” oli ilmoittanu ettei enää jatka ja hoida ”yhistyksen” vanhaa autoo. No mä sit lupasin katsoa sen perään. Yllättäen ”Pena” kuitenkin palas takas ja suoraan sekaamaan sovittuja auton hoitojuttuja.. Mä sit vetäydyin samantien pois tieltä. Enkä palannu enää..
 8. Venttiilien nostoja tuli hieman tarkasteltua. 😊
 9. MTBE:n voitelevista ominaisuuksista ei kyllä mullakaan ole tietoa. Taitaa olla vaan lyijyn korvike. Eri bensafirmoilla on eri lisäaineita ja ne on luonnollisesti salaisuuksia… Puhtaalla etanolilla taidetaan ajaa meksikossa ja ehkä brasseissa. Niillähän on kuplia ihan vaan etanolille. Löytyiskähän siitä suunnasta jotain infoa?
 10. Bensaan tuli kaikenlaista muuta lisäainetta ja ties mitä myrkkyä… Ei bensa mielestäni kyllä vaarattomammaksi muuttunut. En toki välttämättä tiedä mistään mitään enkä ota vastuuta lausunnoistani.. 😁 Kuuklaa: MTBE
 11. Mulle nämä. Ollaan yhteyksissä illan tullen. Edit: keskiviikkona illalla..
 12. Mulla on yhdet titaaniset jossain loodassa. En kyllä yhtään muista että mille venttiilille tai lukolle.
 13. Kun on purku jo tuossa vaiheessa niin laittaisin koko koneen halki ja osiksi. Sen verran saattaa olla tuolla kilsoja takana että loputkin osat tarkastaisin. Jos pelkästä männänrenkaasta puhutaan niin sylinterin kunto lienee tärkeintä. Onko siellä esimerkiksi jo kulunut pykälää sylkän yläpäähän? Aika erikoista on ettei katkennut rengas olisi tehnyt mitään jälkiä. Sen verran on renkaan palakin jo muotoutunut.
 14. Niinpä! Mäkin joudun matkustamaan ensin pari tuntia Treelle tai Hkiin nelisen tuntia. 😥
 15. Helsingistä tai Tampereelta Osloon 1,5h yhdellä istumisella. Pienet tirsat voi ottaa… 😁
 16. 100mm deutzit on hyvä lähtökohta jollei muuta löydy. edit: saatan nyt kyllä muistaa koon väärinkin. 98mm?
 17. ”Merialumiini” on normaalia AlMg3 seostettua alumiinia. Sinänsä ihan ok materiaaliksi.
 18. C55 mulle ja loiskelevyt kaikki kans. Mikä on hihniksen halkaisija? Varaan sen kumminkin.
 19. Myyjä näyttäis käyneen palstalla viimeksi heinäkuussa, joten kannattanee soitella?
×
×
 • Create New...