Jump to content

Aircooled#3 Bureå, Skellefteå, Sweden 2-4.9.2022


Recommended Posts

Tämäkin järjestetään taas pitkästä aikaa KoronaRotan takia.. 
Eli Bureå, Skellefteå syyskuun eka vkl..
https://www.google.com/maps/place/Bureå+Camping/@64.617481,21.1763702,14z/data=!4m8!3m7!1s0x0:0xdc5576416893b78e!5m2!4m1!1i2!8m2!3d64.617481!4d21.1851249

Magnus från DAS soitteli tänään että onko Suomipoppoota tulossa ku Magnuksen sanoja lainaten "Suomalaiset tekee tästä tapahtuman"
Perjantai-iltana saapuville järjestäjät tarjoaa ruokaa ku nälissään ollaan ajettu paikan päälle.. Lauantaina on sitten tarkoitus taas olla yhteisruokailu koko porukalle.. 
Perinteiset palkintojuhlallisuudet ja arpajaiset sitten ruokailun jälkeen tai miten ne nyt aikatauluttaakan sen.. Sauna löytyy ja pikkulämpäre vettä missä hyvä raapia ruho naarmuille.
Aircooled#2sessa oli ihan Suomikokit  touhuamassa paellaa (jota vieläkin kehuttiin, eikä kyllä huonoa ollut), Kainuun pääkokki vanhalla armyrutiinilla hoiteli tommosen pikkuporukan mitä normisti joutuu hoitaan (mulla ei ollut mitään tekemistä sen kanssa)

 

Allekirjoittanut meinaa suunnata Skelleen, letkaa koitetaan järjestellä tälläkin kertaa.. Viimeks meni päälle 20 waunua sinne eli paha panna paremmaksi, mutta onhan se letka jo kolmestakin waunusta.. Alle päivitettää Update kenttää montako mukana

Ja pitkämatkalaisille on tarjolla KenpeeleenKeisarikunnassa välikuoleman paikka, niin perjantaina aamupäivästä voi lähteä suuntaan SweaMamman syliin.. 

Update: 4 waunua lähössä tällä hetkellä letkaan (päivitys 12.6)

Edited by Urbantoy
Link to comment
  • Urbantoy changed the title to Aircooled#3 Bureå, Skellefteå, Sweden 2-4.9.2022
  • 4 weeks later...

Kyllä se kiinnostaa, mutta oman osallistumisen tähän tiedän vasta lähtöviikolla. Eli jos ei vaadi mitään ennakkoilmoittautumista niin toistaiseksi vahva kiinnostus, sanotaan että vahvempi kuin koskaan aiemmin. Lähtöpäätöstä voi helpottaa jos on kyyti ja majoitus järjesteltävissä, mutta ei ole pois suljettu että omalla autolla. Tätähän siis kysyttiin. 

Link to comment

Ei muutakuin messiin.. Letkaan mahtuu.. 
Suunnitelmat vielä vähän alkutekijöissä ku vasta kerätään 100% lähtijöitä, sitten helepompi lyödä lukkoon aikoja.. 
mutta ainahan nämä Skellen lähdöt on "just niinkuin suunniteltiin" ja silirimpsis reissu hoidettu su-iltana ku kottiin pääsi ja saunanlauteilla vuntsii että "ei vittu ikinä enää"
Mutta niin se vaan talvi kultaa muistot ja sinne hamuaa.. Aivan loistohäppening ja loistoporukka.. Ja sinänsä ihme ihmeSvesduja ku hulluna ootta meitä sinne taas.. Kevättalvella joutunut tankerosvenskkalla taikinoimaan jonkun kerra ku ootto on kova "että tuuttehan Te" Mä siihen että tullaan ketä tulee jos vekotin toimii.. Eli messiin mukaan.. SveaMamman maassa on mukavaa ku vaan hätäseen käy eikä puottele saippuoita..  

Link to comment
12 minutes ago, Etelän Hetelmä said:

Ei mulla ole koskaan ollut ’ei ikinä enää’ tunnelmaa Skellefteån reissun jälkeen. Mutta ei ollakaan osallistuttu menomatkan letkaan usein toistuvine pysähdyksineen… 

Ei äkisti uskoisi, että tämä tapahtuma kokonaisuutena on niin mukava.

Ihan Ykköstapahtuma ja vielä vi*** SveaMamman helmoissa.. Ehkä tuo "ei vi*** ikinä enää" johtuu myös omasta tolkuttomasta janosta ku Svenskaa taikinoi mukavien kaverien kanssa ja pitää grilliä aamuyöhön päällä ja tunnin unilla Etelän Hetelmälle saunaa lämmittään aamutuimaan.. Puhumattakaan ku arvotaan sunnuntaina "kukahan tämänkin katiskan ajaa kottiin"
Aika pitkälle tuossa ne "Ei vi*** ikinä enää" syyt taitaakin olla

Edited by Urbantoy
Link to comment
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Tämäkin lähenee.. Magnus soitteli äsken Skellestä ja kyseli että ollaanhan tulossa ja minkälaisella kokoonpanolla.. Että tietävät varata perjantai-illaksi normi pyttipannu tarjoiluun ruokaa joka tarjoillaan järjestäjien puolesta.. 
Ilmoitelkaahan tähän ketjuun mikäli olette lähdössä Sveamamman hoteisiin.. 

Link to comment
4 hours ago, Tuomo Lehmikangas said:

Oli kyllä mukavia heppuja keitä Ruotsista kävi Rovaniemellä Päättäjäisissä. Että sikäli kiinnostaa vielä enemmän lähteä, mutta ei tiedä vielä varmaksi.

Eikun pakaten tavarat tölkkiin ja reissuun.. Me lähtään ennen puoltapäivää, mukaan otetaan mielellään.. Karavaanari hyppää messiin ennen rajan ylitystä

Edited by Urbantoy
Link to comment

Käsittääkseni varmoja ois se 7kpl, kolme epävarmaa.. Toivottavasti lisää vielä ilmoittautuu mukaan.. 
Paluumatkalla ois sitten ihan kiva letka.. Meno varmaan on miten kenellekkin sopii.. 
Allekirjoittaneella tarkoitus lähteä tien päälle 11-12.00, tärät Karavaanarin kanssa sitten Kemi/Tornio akselilla jollain huoltiksella varmaan..
Siitä sitten Sveamamman hoteisiin..
 

Edited by Urbantoy
Link to comment

Allekirjoittanut joutuu nyt jättämään tämän reissun väliin.. Polvi vääntyi niin pahasti ja päästi semmoisen rusahduksen että en ole ennen kuullut.. 
Jalkaa ei voi suoraan laittaa eikä koukistaa eli ajaminen ei ole mahdollista, turvonnut tuplakokoiseksi verrattuna terveeseen ja ihan kivasti särkee, mutta buranaa ku vetää niinkuin karkkia pystyy elämään.. Tällä hetkellä ootellaan milloin pääsee polvispesialistille tutkimuksiin ja kuviin (toivottavasti ei tule puukkoa) ja se menee huomiseen ku vakuutusyhtiöltä ei ole tullut korvauspäätöstä vaikka kyseessä on työtapaturma (työtapaturmailmoitus tehty tänä aamuna).. Eilen Arvauskeskuksessa väänneltiin käänneltiin ja veivattiin sitä, päätös oli että polvi stabiili eikä turpeessa, annettiin jumppaohjeet ja jos vaivaa vielä kahden viikon päästä, sitten kuviin.. No eihän se kerennyt turvota edes ku tapahtuneesta oli se vähän yli tunti.. Ohituskaistallaa päivystäjälle avopuolisoni toimesta.. 

Edited by Urbantoy
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...