Jump to content

Kuplan taustapeili ?


Recommended Posts

Siis yritin tilata. Ainoot vaihtoehdot postiennakko tai MH ennakko. Häh. Kömpelöä, jäykkää, turhaa maksua. En tilannut. En ole vuosiin käyny missään kaupassa. Vaatteet, puutarhaletkun, suunnistuskartan, talvikengät, leipää, makkaraa ja Solex kaasuttimen on voinut tilata pakettiautomaattiin tai ovelle. Maksu etu- tai jälkikäteen ATK:ssa.  Paruzzi saa pitää tunkkinsa - eiku peilinsä. 

Link to comment

Jatkossa menee sitten aina vaan vaikeammaksi. Matkahuollon tiedotteen mukaan: "1.10.2022 alkaen vastaanottaja maksaa -maksuehto edellyttää, että vastaanottaja on sopimusasiakas. Maksajan sopimusasiakastunnus on aina ilmoitettava paketin sähköisissä lähetystiedoissa tai lähetyshetkellä Matkahuollon toimipisteestä lähetettäessä. Huomaathan, että jos haluat jatkossa maksaa lähetyksiä vastaanottajana, sinun on ilmoitettava lähettäjille sopimusasiakasnumerosi."

Link to comment

Matkaennakko -maksutapa kuuluu historiaan. Tuli käyttöön Mesopotamiassa ja samoihin aikoihin Kaksoisvirtainmaassa jo ennen ajanlaskumme alkua. Kelpaa nykyään vain Mielensäpahoittajalle, josko hänellekään. 

  • Like 1
Link to comment

Pekka on vanhanliiton miehiä
Fingerpori - 12.2.2011 - Sarjakuvat | HS.fi

 

vanhan kunnon volkkarimiehen tunnistaa siitä, että omastaan saa pyytää hunajaa ja mansikoita, mutta 20 pennin - siis sitä vanhaa hyvää rahaa - säästämiseen voidaan helposti ajaa 100 km suuntaan ja tingitään paikanpäällä ainakin pullakahvit päälle.

 

  • Like 1
  • Haha 1
Link to comment

Enempi on kysymys siitä että vanhana kääkkänä oon käyttänyt loppuun ne tunnit jolloin seistään missään jonossa, oli se sitten Posti, MH, Linnanmäki, Malmin lentokentän pre cruise tai mikä vaan. 

  • Like 2
Link to comment

Tilaat sen paruzzilta valmiiksi ja valitset toimitustavaksi nouto ja maksutavaksi maksu noudettaessa. Sitten ensi viikon tiistaina ajelet Hyvinkäälle ja noudat osat, ja jatkat matkaa Riihimäelle Ullan pakariin Kanta-Hämeen jaostapaamiseen kahvittelemaan.

Lähetetty minun SM-G973F laitteesta Tapatalkilla

Link to comment
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...