Jump to content

Pikkutompan talli


Recommended Posts

Kuplastahan se sit lähti "sairaus" sano vaimo:) Tänä kesänä kupla on ollu kesälomalla kun oli toi bussi rojekti, mutta talvella olis haaveena saada jonkinlainen motti kasaan mutkan kanssa tietenkin. Viimekesänä kuplasta irtos 220hv/317nm mutta eihän se riitä eihän? niinhän se on nälkä nälkä nälkä... Bussista sen verran et leima tuli että läpsähti:) mut sisustaa täytyy vielä fiksuuttaa että sellasta.

post-1082-13888359213254_thumb.jpg

post-1082-13888359213394_thumb.jpg

post-1082-13888359213817_thumb.jpg

Link to comment

pallis on kyl hieno, useimmat kun ei oo. ;)

(ex palliksen omistaja puhuu et alkaa potkiko).

 

Kupla on siisti kapistus myos. Hyvin tulee muodot esiin tolla varilla. Ja tehoakin varmasti lisaa 0.2% pelkastaan varilla

 

Jan

Link to comment

No joo kuplan päälikuori ei ole oman käden töitä kiitos siitä menee Lohjan suuntaan ja bussin väri valittiin vasta ostohetkellä jotenkin se on niin vaikkeeta aina, mutta lopputulokseen oon itte ihan tyytyväinen. Kuplan kone ei niin kummonen mutta hyvät kyydit sai 1300 lohko, 88 putket, w-110 nokka, rost.vent. kokoja en nyt muista ja kanavat kuntoon niin ja 45 tuplat. Kone olis vielä nipussa, turbo pöllytti jo öljyä joten nakkasin roskiin pakosrj.myyty ja kaasarit painekoteloineen löytyy bussista eihän sitä koskaan tiedä:)

Link to comment

Joo ilma-alusta on! Joka nurkassa kuvanmukaiset iskarit ei mennyt ihan heittämällä rakennella piti. Ala-asennossa makaa omien jousien päällä joten normi ajossa ei ne iskarien pultit joudu koville:) kuplaan tuli kahta ahdinta koitettua ensimmäinen oli IHI RHB5 ja penkissä mitsu TE04 joka savutti jo vähän ahtoja kilon verran. Perstuntumalla ahtimissa ei juuri ollut eroja kyllä se pissa roisku molemmilla:) seuraavaan mottiin ajattelin jotain hiukan isompaa mut sen näkee sitten täytyy haastatella turboguruja...

post-1082-13888359215331_thumb.jpg

Link to comment
  • 5 months later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...
Pientä päivitystä rojekti rintamalta. Pari kuvaa Tampereelta ja uudesta hankinnasta taas pitäis tuhoo yks maasturi:) Mistäs vois saada doppeliin peltiosia???

 

Mulla olis yks kierros pallo doppelin lavan laitoja jos kiinnostaa. ;)

 

Upeet laitteet sulla tosiaan. :D

Link to comment

paljjo maksaa tollanen saha?onks toi sellanan laatupeli vai halpis? ajattelin vaan et en perkele aja senttiäkään laikalla jahka saan aloitetua ton oman purkamisen. on niitä laikkoja tullu jokunen pöllyytettyä taivaisiin.. ei o kivaa se..

Link to comment
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...