Jump to content

Millaista mustaa Bermeihin? Tavoitteena autenttisuus


Guest jjs

Recommended Posts

Joo, itte justiinsa löysin tän kuvan. Pitää saaha feikattua tuo raakuus, kun tuli tilattua tuo kiiltosetti. Saman muuten levittävät ulos nuo MWS BRMt on sitten 4 1/2" tahikka 5 1/2". Lisätuuma tulee siis sisään. Tiioksi vaan.

post-1-13888359892143_thumb.jpg

Link to comment
Lisätuuma tulee siis sisään

 

On kyllä aika v#tun typerästi suunniteltu. No ei kun vaan kaikilta akselista pätkät pois.

 

Midlandin ja Flat4 BRM:n erona on että Midlandilla on tasainen hyvin lakalta näyttävä pinta ja Flat4:n on karhea enemmän matta. No etsit varmaan kuitenkin alkuperäisen BRM:n pintaa.

Link to comment
Joo, itte justiinsa löysin tän kuvan. Pitää saaha feikattua tuo raakuus, kun tuli tilattua tuo kiiltosetti. Saman muuten levittävät ulos nuo MWS BRMt on sitten 4 1/2" tahikka 5 1/2". Lisätuuma tulee siis sisään. Tiioksi vaan.

 

Olisivatko sitten muuttaneet disainia. Mulla olleissa pari vuotta vanhoissa 5,5" mws-brm:ssä lisätuuma oli juurikin ulospäin tuossa vanteen reunassa. Back space 4,5" ja 5,5" oli sama...

 

Kuvasta ehkä näkee:

post-1242-13888359892442_thumb.jpg

Link to comment
Guest PeteT

Pari ajatusta:

 

HD:lla on joissain malleissa (esim. Night Train) "wrinkle black" -maalattuja osia. Kannattaa varmaan käydä jossain Harrikkakaupassa vilkaisemassa olisiko ryppymaalin tekstuuri sopiva. Maaleja ilmeisesti saa spraypullossa, vaikka orkkispinnoitteet ovat pulverimaalattuja. Löysin eräältä hd-palstalta jopa osanumerot, lienevät Harrikan varaosanumeroita:

 

Texture Black spray (pn 98606BF)

Black Wrinkle Finish spray (pn 98606CJ)

Siis kaksikin eri ryppymaalia HD:lla.

 

Toinen tosi lo-fi tapa voisi olla paksuhko maali ja pesusienellä tms töpöttely.

 

P

Link to comment

Maalit tarttuvat yleensä aika huonosti alumiiniin. Etenkin kiillotettuun joten jos haluat varmistaa että maali tarttuu niin kannattais esim. teipata kaikki pinnat jotka jäävät maalaamatta ja kevyesti hiekkapuhaltaa noi maalattavat pinnat.

Link to comment

Joo, kiitos vastauksista. Eilen turasin yhtä vannetta ja siitä tuli tämmönen. Ei hääppönen, vähän tuommonen Högforsin valaman näköinen. Tuo on bilateeman helmamassaa turattuna lähietäisyydeltä kovalla paineella. Voi onnistua kelvosti tälläkin keinoin, mutta eilen ei ollu malttia tehdä kunnolla ja jäi tuolla tavalla epätasaiseksi. Teippailu maalausta ja/tai puhallusta varten ois ihan liian suuri vaiva. Nyt putsailin puolien harjanteet yksinkertaisesti puulastalla työnnellen. Rajoista tuli oikein siistit. Peten ehdottamaa töpöttelyä voisin kokeilla tänään. Wrinkle Finishiä voisin kokeilla kanssa, jahka ehdin kaupoille.

post-1-13888359893114_thumb.jpg

Link to comment
  • 4 weeks later...

Tulin sitten turanneeksi vanteet oikein kunnolla rustikoiden. Unelma autenttisuudesta jäi jonnekin matkan varrelle. Oisko jollain tarvetta Bermien keskikupeille. Miulla ois yksi käyttämätön sarja kuplamuovissa. 20 eur?

post-1-13888359952775_thumb.jpg

post-1-13888359953344_thumb.jpg

Link to comment

Niin, vielä tuosta offsetista sen verran että onkin niin, että ET-luku noissa molemmissa pareissa on 11. Eli lisätuuma tulee puoliksi ulos, puoliksi sisään. Hyvästi uppoo nelipuolikas pyöräkoteloon kaposella aksilolla ja 155/80-15-renkahalla.

post-1-13888359953896_thumb.jpg

Link to comment
Guest Toheltaja

Ku kerran otit kiilloitetun setin niin ei sitä kannata hioo tai puhaltaa, koitat vaan varovasti aina paikkailla jos massa lähtee irti :D voipi olla enemmän myyvät jatkossa jos lähtee tärpätillä massa veks ja alta tullee kiiltävä pinta.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...