Jump to content

PetriH

Members
 • Posts

  81
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by PetriH

 1. Ostan CU koodilla pallokeulan vaihdelaation. Käytetty 1976 - 1979 ja 1600cc koneen kanssa.
 2. Tässäkin varmasti on toimittaja/tukku vaihtanut tuotetta (halvempaan) kertomatta jälleenmyyjilleen ja myydään edelleen ulos samalla tuotenumerolla.... Eikä olisi ensimmäinen kerta, näin on myös muilla tukkureilla. Ja nyt korona vaikuttaa varmasti tähänkin, että on ostettava jostain hikipajasta että saa edes jotain kamaa myyntiin.
 3. BUS-OK ilmeisesti valmistaa: https://bus-ok.nl/T2b-fuel-filler-neck-seal-single-double-cab-08-73-07-79-261201119
 4. Tuo punainen korjauspala ei sitten sovi paksutolppaan suoraan. Kuten kuvasta näkee muoto ihan eri alkuperäisessä ja tässä korjauspalassa.
 5. Onko jäänyt ovaalin alkuperäinen kone ylimääräiseksi kun olet vaihtanut virikonetta tilalle. Myy vanha tänne, kaverilla (-54?) ovaaliprojekti ja siitä puuttuu kone kokonaan. Mielellään mahdollisimman täydellinen. Tarve Etelä-Pohjanmaalla, nyt ei kovin kaukaa mahdollista lähteä hakemaan.
 6. https://www.neoretro.fi/tuotteet.html?id=84/1102
 7. Ostan -74 1303 apukuskin jalkatuen. Kokeiltu asentaa kuvan mukaista peltiä, mutta nuo väkäset molemmat väärässä kohdassa. Oikea kohta olisi tuossa näiden välissä. Myöskään 60-luvun pelti jossa yksi väkänen ei sopi paikalleen. Tarve kiireisesti, että saa mattosarjan asennettua siistimmin. Tarve Laihialla
 8. On, ei sovi paksutolpan takapenkit ohuttolppaseen. Eikä toisinpäin. Itse kokeilin asentaa -65 penkit -64 autoon, ei sopinut takapenkit paikalleen. Selkänojan kiinnitykset on erilaiset ja hieman eri kohdassa kiinnitykset.
 9. Ostan -77 pallokeulaan oikean etuoven, nyt sinne on joku viritellyt vanhemmasta oven. (Vanhemmissa on erilaiset saranat). Sopii ainakin vuosimalleista 76-79.
 10. http://www.buginfo.de/typ1/1974/1200l/l20b_leuchtorange.htm Tuosta kun painat kuvan alta Innenansicht niin näkee saatavilla olleita sisutan värejä. Kaikissa maton väri todella tumma harmaa tai musta.
 11. Kysykääs www.hannulat.com:ista. Sielä löytyy bahamablau ja lichtgrau tarrat jo valmiiksi. Mistäkö tiedän, olen hänellä niitä teettänyt. Lisäksi alkuperäiset VW sytystulpat tarran. Väritarrat ovat muovipohjaiset, paperisia ei saanut.
 12. Tein tommosen ulosvetäjän niin lähti helposti.
 13. Kiitokset vastaajille, eiköhän näillä ohjeilla tuon irroitus onnistu.
 14. Miten tuo typ 3 puhallin lähtee tuosta ehjänä irti? Tuossa keskellähän on 2 reikää, joissa saattaa olla kierteet? Onko näin ja minkähän kokoiset mahtaa olla jos on?
 15. FAQ sivulla lukee kyllä näin: Mikäli mä tuon ymmärsin oikein, on hyväksyttyjä Euroopassa ja Canadassa, muttei USA:ssa kuin "Offroad-käyttöön"...
 16. Kyllä,vanteissa keskusta musta ja hopeat reunat (ainakin vuosimallissa -70) Puskurit kromiset, ilman pystykäpyjä. Etuvilkun kuoret ja tupakki-ikkunat korin väriset. tässä vielä yksi linkki joka voi kiinnostaa. Itsellä on -70 chincilla.
 17. Yks hyvä sivu on saksalainen buginfo.de. Tässä vuoden -72 1300 värit: http://www.buginfo.de/typ1/1972/1300/farbeauswahl.htm ja kun painaa värin kohdalla weiter, niin näkee vielä millä sisustuksella väriä on saanut.
 18. Tämän videon ohjeilla oon pari pätkää saanut pois. Toki millisellä kierretapilla, olisko ollu M8.
 19. Yhteen autoon viime talvena tuli pohjapelti vaihdettua kuskin puolelle, oli joku brassipelti. Yksi vinkki, pätee ainakin näihin halvempiin mustiin pohjapelteihin. Älä laikkaa pohjan takapäässä olevaa runkotunneliin hitsattua tukea kokonaan irti. Korjauspellin muoto ei ole lähelläkään alkuperäistä, kuten kuvista saattaa nähdä. Itsehän huomasin asian vasta kun oli jo laikka laulanut. Tuo alkuperäinen tuki oli ruostunut ulkopäästä, niin uudesta pellistä siihen sitten siivu tilalle.
 20. Jos ei nyt halua sitoa tankkia akseliin, niin tässä toinen tapa. Yksi anglian tankki on puhdistettu näin onnistuneesti. Sisällä oli M6 ja pienempiä muttereita. Sammumiseen voi olla myös bensapumpun tangon jumittaminen bakeliitissa. Tässä aiheesta englanniksi pätkä
 21. http://www.venividivici.info/collection/Volkswagen/Samba%20Bus/7opxe04sc9 Saa vissiin ruottin pojalta hyvällä alennuksella :)
 22. Näyttää olevan tuo Kasan Red : http://www.wolfsburgwest.com/colors/73std.htm Kyllä se aika punaiselta näytää: http://www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?p=5820660
 23. VW kupla 1200 - 70 Kilometrit: Noin 9200. (Kolmessa kesässä 21600 km) Tapahtumat: Vaasan wappuajot, WestFest Ilot: Toimii moitteetta. Surut: Katsastukseen keväällä täytyi vaihtaa uudet pallonivelet ja etuiskarit tehtaan asenmien tilalle. Parannukset kaudelle 2015: Ei mitään
 24. Aiheeseen littyen, rahamiehet voivat ostaa Bosch:in aidon saksalaisen latausreleen 30A tasavirtaseen : www.partbob.com/engine/power-supply-starting-system/generatorregler-dc-bosch-f026t02204-14v-30a.html näkyi löytyvän myös 38A malli..
×
×
 • Create New...