Jump to content

Tonii73

Members
  • Posts

    181
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tonii73

  1. Omaan silmään tuo Deserter on parhaimman näköinen Buggy koppa mitä on tehty. Ajoivat jenkeissä autoslalomia ja muita "ratasarjoja" noilla, olisiko siksi aavistuksen pidempi akseliväli? Desert Dog on omaan silmään taas yksi rumimmista buggy korimalleista.
  2. Ei Desert dog vaan Deserter GT. Desert Dog on Salolaisen pajan oma tekele pitkälle pohjalevylle. Deserter GT lyhyelle pohjalevylle jenkkiläistä designia, mitä myyty Ruotsissa melko paljon. Jenkeissä tehtiin keskimoottoriversiota Corvairin tai Porschen kutosella.
  3. Osta osa tai koko kasa hinta 60€! Jos ei mene pyhien aikana niin viskaan nämä metalliromuun seuraava arkipäivänä.
  4. Legendan mukaan P51 Mustang lentäjän paukkuliivit Hp:50€ https://m.tori.fi/vi/109745079.htm Lohjalla O452OO6568
  5. Jäämistöstä löytyi vielä seuraavat osat: 1. Olkatappi keula mistä käöntövarret hitsattu juntturaan. Ollut hevoskärryn akselina. Hp:25€ 2. 2kpl suoria peltivannetta missä korppurenkaat päällä. Hp.15€ 3. Solex 36-40 PDSI x 2kpl, elämää nähneet ja olleet pitkään varastossa, mutta kunnostettavissa. Hp:60€ 4. Zenith 36IV kaasutin Hp:10€ 5. Vaihtovirtalaturin jalkoja 2kpl, bensapumppu ja jäähdytimen jalka Hp: 30€ 7. Vauhtipyörän kasitapitus jigi Hp:50€ https://m.nettivaraosa.com/auton-varaosat/3076272?back=ownAds/forsale&back=ownAds/forsale Lohjalla O452OO6568
  6. RPB GT on Bonita(Euran Ferrari 3) ohella yleisin rakennussarja Suomessa.
  7. Sanos muuta. Noi jz:t on älyttömän hintaisia jo aihionakin. Me ollaan vähän pojan kanssa tutkailu 1uz-fe perään, jos vaikka löytyisi halpa ls400 raato elinten luovuttajaksi. Meilläkin koppa on myös ruosteeton rhd, vaikka aika raiskiolle on muuten päässyt. Höntsä driftingiä sillä on ajettu viimeksi - 14/15, jonka jälkeen on 1jz, r154, torsen perän ja sisusta kaivettu pois. Alettu kaarittaa, mutta sitten jäänyt kesken ja osat myyty maailmalle....
  8. Soarer vai SC300? Meilläkin odottaa vastaavaa valkoinen koppa ressun alla sopivaa tekniikkaa.... Btw. Mikäs toi vajaa pyttyinen lohko on, Soareriin?
  9. Onhan näitä tehty 2-4kpl jo aikaisemminkin poikkeusluvilla. Tosin kanta-autoina on ollut uudemmat kuplat. Sporttiauton Jannen kautta sai aikaisemmin Pilgrim sarjaa, jossa mukana tuli dokumentit, jolla luvan sai melko pienellä painilla.
  10. Hieno kaaritalli. Teitkö peltiosat itse vai saako valmiina jostain?
  11. Mitäpä jos edellä mainitut tosiaan onkin toistensa nahan alla enemmän kuin arvaatkaan. Multipersoonat usein kinastelee keskenään. Nettipalstat ovat erinomainen alusta tälle mielikuvitus leikille.... Itse olen saanut KK:ssa hyvää palvelua, niillä kerroilla kun olen siellä käynyt osia ostelemassa. Sinisistä venajousista ei ole kokemusta.
  12. Tuolla kahva/kapula kikalla olen saanut kaikki ongelmalliset mp jarrut ilmattua "nm.ex-mp mekaanikko"
  13. Kikkakakkonen, vedä säiliö täyteen nestettä ja kansi raolleen. Vedä nippusiteellä kahva kapulaan kiinni ja anna olla yön yli niin aamulla on jarrut ilmaantunut....
  14. Onko Johansonin Max vielä elossa? Max on Veemaxien ja Teijojen suunnittelija. Toinen jolla voi olla ton aikakauden maxeista tietoa on Kiiverin Pertti. Oli mun mielestä juuri noihin aikoihin Veemaxin kehittelyssä mukana. 500-klubilaissakin voi olla tietoja noista autoista.
  15. Kenen entinen kilpuri toi kuusen alunen on ollut? Meinasitko alkaa HRF:n formula sarjaa kiertämään?
  16. Onko Deserter suomi kilpinen vai ruotsista? Mun mielestä Deserter paras kirppu korimalli mitä ikinä on tehty.
  17. Niin siis minun kysymykseni ei ollut mikä on laillista ja mikä ei. Olen kiinnostunut vain mahdollisesta teknisestä toteuttamisesta, että onko mahdollista saada ajo-ominaisuuksiltaan sellainen että sillä voi ajaa.
  18. Juuri näin ajattelinkin eli koria ja pohjalevyä lyhennetään ja tuodaan etupyöriä eteenpäin. Akseliväli pysyisi samana. Harmi kun en löytänyt sitä formula Veetä, missä tämä kääntö oli toteutettu. Onko kenellekään muulle tullut eteen?
  19. Kaheleita Volksrod ajatuksia pyörittelin ja heräsi ajatus etu-akselin kääntö ympäri jolloin tukivarret olisi eteenpäin. Tällä tavalla saisi akseli linjaa eteenpäin. Näin joskus kuvan formula veestä, missä näin oli tehty, mutta en löytänyt sitä enään nopealla googlailulla. Mitä tulisi ajettavuuden kannalta miettiä? Caster, yms.?
  20. Oisko asentajalla tullut sitten asennusvirhe? OT: Vanhakoppainen työntötanko koneineen twingo oli paras Rellu, mitä itsellä on ikinä ollut. Tällä räbällä ajoin yli 400tkm. ilman minkään näköisiä ongelmia ja vielä huonolla huollolla. Tämänkin jälleen ehjä katto jatkoi vielä elämäänsä kuplan katolla 😉
  21. Tai sitten sinulla ei ole noista twingon räteistä kokemusta? Omassa ei vuotanut katto, kuten ei appivanhempienkaan. Itse asiassa en kuullut kenenkään muun katon vuotavan, jos rätti on vaan ollut ehjä.
  22. Kyllä mun twingossa katto piti ihan hyvin ympärivuotisesta käytössä useamman vuoden ajan. Ei vuotanut koskaan tippaakaan päälle kelissä kuin kelissä.
×
×
  • Create New...