Jump to content

vw T1 -64 ja -62


Masa K

Recommended Posts

Laitetaampa omastakin projektista tänne jotain juttua..
Eli hommasin tämän "patina" -64:n toissa kesänä oulun suunnalta. Loppukesän ajelin autolla tekemättä sen kummemmin mitään olihan leimaa jäljellä pitkälle syksyyn. talven auto taas seiso ja keväällä autoa vähä laskettiin , sprintin vanteet vaihtu alle ,uus lattiaverhous ja uudet penkinverhoukset,uutta puskuria , lista sarjaa ja jotain muuta pientä. Kesä menikin näillä säädöillä,

 

 

 

 

 

 

Tämä kupla on vaihtanut omistajaa....

post-1277-13888362863505_thumb.jpg

post-1277-1388836286384_thumb.jpg

post-1277-1388836286431_thumb.jpg

Edited by Masa K
Link to comment

No nyt jonkinlainen paikka vaikka talven tehdä remppaa joten nostin korin pois ja kun sattu jo olemaan valmiina uudet pohjapalat ja lämpökotelot niin vaihtoonhan ne meni. Pohja ei ollu missään hirveässä kunnossa helmakotelot enemmänkin ruostuneet.. korista pitää samalla korjailla lähinnä lokasuojien kiinityskohtia ja takaa alahelmaa johon oli myös korjauspalat valmiina. irto perä tuli samalla tehtyä. Uus konekkin olis kansia vaille valmiina ( 92x74) Pohja on nyt valmis seuraavana olis korin aika ..

post-1277-13888362865906_thumb.jpg

Link to comment
  • 5 months later...
  • 3 months later...
  • 1 year later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Osaako kukaan sanoa mikähän mahtaa olla tuon lähimmän auton väri ? oliskohan tuo jade green jos nyt yleensäkkään on orkkis väri. Väri pitäs alkaa pikkuhiljaa löytyä mut ei sit millään osaa päättää.. visio olis mahdollisimman lähelle jotain orkkis tyyliä, mut silti sellanen "räväkkä"

post-1277-13888367135407_thumb.jpg

Link to comment
  • 4 weeks later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...

Jos tuo mun -59 ei olis ollu jo fjord blue, niin sitten mä olisin halunnu siitä saman värisen - onko tämä nyt jotain slate grey tai jotain sinne päin. Nämä tietyt värit ovat kuin camoflage ja niihin saattaa kätkeytyä millaista tekniikkaa tahansa ja siitä syntyy osa lopputuloksen arvaamattomuutta, josta minä ainakin pidän. Iso peukku!

Link to comment

Koitetaan ainakin päättäjäisiin saada valmiiksi,mut saattaa entisestään vauhti hidastua toissapäivänä synty uus "volkkarimies".Mut nythän tämä on mukavaa touhua kun pääsee uutta kasaamaan kunhan lokarit ja luukut sais maaliin.

Maali katottiin hesen (koillismaan erikoisväri)kans ihan koodin L469 perusteella sen paremmin en osaa sanoa... hese varmaan tietää.

Link to comment
Guest Petri.Partiainen

onko tuossa korin ja pohjalevyn sovitus kuvassa koritiiviste paikallaan?

 

vai onko tuolla polkimien takana rako korin ja pohjalevyn välissä?

Edited by Petri.Partiainen
Link to comment

Maali katottiin hesen (koillismaan erikoisväri)kans ihan koodin L469 perusteella sen paremmin en osaa sanoa... hese varmaan tietää.

Hämääkö tuo valo vai mistä johtuu, mutta kovin ruskealta näyttää L469 Antrasiitin harmaaksi. Luonnonvalossa todennäköisesti näyttää oikeammalta.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...