Jump to content

"Sulon" 66vm kasteni....


Recommended Posts

Joo elikkäs tollanen "helmi" tuli pelastettua kuukautta vaille 30v koivun alta seisomasta, nyt auto on täysin purettu, elikkäs on pelkkä pelti hylsy. Itse kun en omista hitsikonetta, paikkaa, TAITOA taikka tarpeeksi hermoja hitsata tuota, on sen luvannut hoitaa Granfeltin Jami Porvoon purkuosasta, ja kyllä sitä hitsattavaa riittääkin =) Itse olis kyllä sit tarkotus kaikkeen muuhun yrittää itseni änkee ( jos tontille päästetään), koska haaveena ollut jo n.16v nuoresta iästäni (köh köh) huolimatta saada oma junis jota rakentaa.

 

Kuvia tulee aina jonkin asteisissa ryppäissä, ja tietenki projektin edetessä (kuka sitä hiton alotus kuvaa jaksaa kauaa katella) yritän treenata tehdä noita fotoalbumi juttuja muualle, jotta ei tää foorumi tukkeudu.

 

Mutta joo tavotteista sen verran, notta ne jotka arvostaa orkkistyyliä älkööt jatkako lukua, tai ei tarvitse dissata, minusta jokainen harrastaa omalla uniikilla tyylillään. En kuitenkaan ole pyörää uusiksi keksimässä, eli ajatukset on suoraan varastettu muilta ( köyhä mielikuvitus kun on).

 

Eli.

 

- Madallus (maavara n.3-5cm, tietenkin tietoisia ollaan homman määrästä, ja kaikki otetaan huomioon)

- Vanteet mahdollisimman leveiksi peltivanteiksi ( tiedossa edelleen tulevat "asennus" ongelmat)

- Umpikylkisyys

- Päällepäinkuosi + sammaleet pysyy nykykunnossa (joskin hiukan karhun kieltä kylkiin "pesun" merkeissä, kattoon ei kosketa tikullakaan)

- Sisusta tulee olee joskus todella hieno ja siisti (vähän 32" telkkarii, pleikkarii, karaokee)

- Sähköt kaikki uutta (mukaan hälyt, keskuslukitukset, mahdollisesti kaukokäynnistys)

- Kone, mietteissä n.1800cc?

- Iso sisusta juttu on tehdä lattialle kaukalo jonka sisään projekti kuvat + hartsia (tiedän, vanha juttu, mutta eipä mones volsus ole)

- Mutta se tärkein eli katsastus, se olis haaveena ens kevääseen mennes tehdä, ens kesä ajellaan vaan "hylsyllä" ja talvel alkaa kaikkee tuota "turhaa" tekee sit. Jotain jäi varmasti kertomatta, mutta ajallaan sit...

 

Suuret KIITOKSET Kari Lindholmille traileri ja kuskaus avusta.

post-5404-13888363560748_thumb.jpg

post-5404-13888363561537_thumb.jpg

Link to comment

Toivottavasti on rahotus kunnossa ja kun tuollaista "matalaa" rupeaa rakentamaan niin kannattaa jo varmaan suunnitella pussittamista ja muitankin suuria alustan muutoksia jos hitsaamista ei ole vielä aloitettu.

 

Ja mitä tulee esimerkkien puoleen niin suosittelisin tutustumaan www.kustomcoachwerks.com sivuston vanhoihin projekteihin. Ja kattelemaan sieltä vähän että mitä kaikkea kannattaa tehdä.

Link to comment

Joo suunitelmat kasvaa koko ajan =) ja en pyytele keltää anteeks tekemiäni juttuja, museoituja autoja on jo tien päällä paljon ja se on hieno juttu sekin. Joo toi laskemis juttu on kyl tiedos , mut mä kuulun porukkaan "all steel suspension" ;-) vesivehkeenä mulla on se matta vihree "suht" matala (2cm) vento, mikä kiers viime kesänä lähes kaikki tapahtumat (paitsi siitma, hailuoto ja oittaalla olin emännän kuplalla). eli eiköhän me jatketa tolla pussittomalla linjalla =)

 

Mitä tulee sit kaikkeen muuhun siin madallukses, ni on ystävä piirissä ihmisiä joilla matala bussi, ja itse auton hitsaajalla on 75 tai 76 pallis minkä maavara tällä hetkellä n.10cm ja meinaa siitä vielä ottaa alemmas ;-) sieltä keulasta näytti olevan tehty ihan kaikki mitä vaan voi ..

 

Toi ulkokuori jäis tosi mielellään tollaseks, mut joutuu hitsaa aika korkeelle kylkiin joten ei vielä oikein tiedetä mitä tehdään ja jos asiat menee ninku pitää ja on suuniteltu, ni tosta tulee eräänlainen "käyntikortti" Jamin osaamisesta ja sen tulevasta firmasta sekä mitä he tekee, eli tonne takakylkiin valkoselle osalla tulee heidän firman tarrat ja jutut...

 

Tänään kävin ihmettelemässä auton sähköpuolen hommaa Kustom kulture nimises firmassa, sieltä löyty tollanen rodiboxi, jonka avulla sähköt on todella helpot vetää. Jos olis yhtää enempää sähkömiehen vikaa ni tekishän noi helposti itekkin, mut on niin simppeli setti ja hintaa "vain" 165e, menee aika ton projektin puolel niin moneen muuhunki juttuun etten sähköihin kerkee sen enempiä keskittyy, siks kokeilen tota.

 

Voisko joku suositella hyvää tollasta netti valokuva albumia? jos viestinä joku laittas sellasen minne mahtuu isojakin kuvia, ku kaikki on aika isoja kooltaan, siks ei tänne saanu enempää, tai ohjelmaa jolla sais pienennettyä noita kuvia, ite oon netin käytös tumpelo ja koneen myös siis, ni olis apua paljon ja saatas projekti kuvia paljon jo esille, niitä ku on jo likemmin 100 vaikka auto on vasta saatu hinattua ja purettua..

Link to comment

"Corel Paint Shop Pro Photo X2" on aikas helppokäyttöinen kuvankäsittelyohjelma. Maksoi suunnilleen satkun pari vuotta takaperin. Luultavasti siitä on jo uudempiakin versioita. Ostopaikka esim. Infot.

 

Mitä autoon tulee, niin kannattaa pitää omista visioista kiinni, eikä murehtia jos joku muu murehtii!! Menox vaan.

Link to comment

Jeah siin se junis on juu justin =) poriin vaikka kävellen se on taattu, rajallako taas tavataan? Otan toisenki putelin mukaan, varuiks vaan ;-)

 

Hanski miehän se siin, ei ole aikoihin törmätty missään. Pitäiskö joskus ihan koittaa nähdä?

 

Citi kiitti tiedoist, kuvat.fi siis meni nyt käyttöön. Haoo aamuvuoroos =)

 

Sit projektiin, eli lattiaan viel sen verta lisäystä, että sinne valetaan sekaan joko ihan ledi systeemit tai sitä jouluvalo putkea, ja himmentimel tietty ;-) jos vaan kestää sen hartsin kovettumisen???

 

Ja Mikko, kyl mä visioist kii pidän, en oo syntyny kaikkia miellyttään =)

Link to comment

Jaraku: Ku ei toi kotitekonen sammal innosta, olkoon tylysti sit vaikka puhdas läntti siin kohtaa, mut katotaan mitä härskiä keksitään =)

 

Tanhis: green funky (en tiedä kirjotetaanko noin) osia laitettiin jo osa tilaukseen, kunhan toi lompsa tilanne tulee parempaan kuosiin ni loput sitten, se onki eri asia missä nopeudes pääsee Jami hitsaa sitä =)

 

X-pj kiitos tuhannesti avusta...

Link to comment

Jaraku: olinpa taas pjönttö, kiitos vinkistä, oliskin aika siisti ku saa irtokirjaimil sen firman logon ja ympäril alkais taasen kasvaa sitä itteensä ;-) vinkki otetaan varmasti käyttöön...

Link to comment
  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...