Jump to content

Varovaisuutta liikenteeseen.


Recommended Posts

Tuolta Boxervillen palstalta bongattua.

Eräällä kaverilla kävi tuuria onnettomuudessa kun selvis hengissä. Hän oli ollu kavereitten kanssa kevät tapahtumassa ja matkalla kotiin Barni pritschen sai jotain häikkää koneeseen joten he pysähtyivät tien reunaan huoltamaan. Splitti pysäytettiin barnin taakse. Omistaja kyykyssä barnin konetilassa.

Yhtäkkiä takaa tuli yks Tesla täyttä vauhtia splittiin joka sit lensi barnin takanurkkaan ja molemmat volkkarit sekä miehet ojaan...!

 

Lopputulos oli tämä. Kahdella kaverilla reisiluita poikki ja selkäkipuja. Mutta selviävät... Kaveria harmittaa eniten että siltä meni kaks juuri liikenteeseen saatettua autoa paskaks vaikka itsekin makaa sairaalassa paketissa...

 

FB_IMG_1461657681935.jpg

FB_IMG_1461656504118.jpg

 

 

Tässä molemmat autot ennen...

 

1494389.jpg

1487741.jpg

 

Pistää miettimään myös oma turvallisuutta näiden kanssa liikenteessä... Nykyään ei enää tiedä näiden urbaanien smartphonezombieautoilijoiden suhteen milloin taas paukahtaa...

 

Teslakuskilla vissiin oli "Autopilot" päällä ja päivitti statustaan Naamakirjassa....

Edited by Hebster52
Link to comment

Aikamoisen pusun saanut, kun etuluukkukin rutussa, hyvä että kaverit säily hengissä!!

 

Noi raapimispuhelimien käyttö joutaisi kieltää ajon aikana!! Varsinkin niiden selailun, päivittäin näkee läheltäpiti tilanteita, kun keskitytään raapimaan puhelinta ja liikenteen seuraaminen jää toiseksi.....

Link to comment

Näitä "raapioita" muuten näkee liikenteessä aika paljon. Tullaan vastaan kädet ratin yläosassa luuri kädessä. Itselläni ei tähän toimintaan pokka riitä vaikka ajankin paljon. Maksimit on navigaattorin säätö (siis puhelimen navin), puhelin telineessään. Sekin on jo mielestäni vaikeaa.

 

Aika isolla todennäköisyydellä on Teslalla tultu pilotti päällä, sehän ei käsittääkseni reagoi tilanteessa jossa kaistaviivan jatkeena onkin yhtäkkiä rikkoutunut ajoneuvo tms.

 

Turvallisuudenpelon takia omaan kuplaan hommasin modernit inertiavyöt 3 pisteenä. Kuplaa tulee myös ajettua "kuin moottoripyörää". Eli silmät jokasuuntaan ja olettaa kaikkien ajavan yli....

 

Edit:

Teslan ruudussa saisi olla lukitus, jonka mukaan auton liikkuessa voi säätää vain lämmitintä tai jotain hyvin simppeliä. Itsehän en edes halua käyttöautoon kosketusnäyttöä. Kaameaa. Nupit ja napit löytyy "näppituntumalla" katsomatta.

Edited by Paavuli
  • Like 1
Link to comment

Itse ajelen kanssa vanhojen vehkeiden kanssa hiton ennakoivasti ja varovaisesti. Ja tietenkin pyrin ettei maantielle joutuisi tuollaiseen tilanteeseen pysähtymään. Mutta jos nyt sattuu käymään näin niin jos muita auton korjaamiseen liittymättömiä kyydissä niin ne pientareelle odottamaan. Huomioliivi päälle ja kolmio reilunmatkan päähän tienlaitaan.

 

Tietty toinen on se että en tykkää ajella alinopeutta varsinkaan isommassa letkassa kun turhat ohittelut kanssaautoilijoiden puolesta lisää onnettomuusriskiä aika paljon varsinkin jos perässä on kilometrin jono.

Link to comment
Guest Type123

Hyvä tuuri tosiaan käynyt kaver(e)illa - ns. onni onnettomuudessa. Huono tuuri autojen suhteen - erittäin hyvä tuuri, että kaveri(t) ovat hengissä.

 

Hieman offtopic: YouTubessa on melko paljon videoita joissa Teslaa ajellaan tyyliin: "isi isi, katso ilman käsiä..."

Edited by Type123
Link to comment

Ei oo tosiaan osuma korjaajaan kaukana ollut jos oli säätämässä juniksen konehuoneella ja takana ollut splitti lentänyt ihan tohon juniksen konehuoneen reunaan.. Aikamoinen tuuri olla hengissä vielä.

Jep, ei tarvi ton kaverin tehä lottoa hetkeen, tai jos tekee ja voittaakin jotain ni sit on aika kova tsäkä jo.

Link to comment

Semmoisen olen itse ollut havaitsevinani että kun on kuplalla liikenteessä, niin esimerkiksi kolmion takaa pusketaan eteen paljon useammin kuin jos on normaali autolla liikkeellä. Mulla oli hetki sitten Chevroletin tila-auto vanhempi malli, jolla kun ajeli niin ei kolmion takaa ammattimiehet juurikaan puskeneet eteen; mutta jos kuplalla ajelee niin kummasti taksia ja pientä pakettiautoa pukkaa eteen kohtuu röyhkeästi.

 

Voi olla että kuvittelevat että kupla kulkee hitaasti tai sitten tietävät että sillä ei juurikaan halua kolaroida.

Link to comment

Oon jo vuosia sitten ruvennu ennen valtatieltä vasemmalle kääntymistä vaikka pysäyttämään oikealle penkkaan ja päästämään takaa tulevat ohi, koska splitin vinkkaria tai paavinnenän jarruvaloa ei kukaan perässä ajava ymmärrä nykyliikenteessä - tai sitten avaan ikkunan ja pistän käden suuntaviitaksi

  • Like 2
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...