Jump to content

Hessisch Oldendorf 23.-25.06. ja EBI 30.06.-02.07.2017


Recommended Posts

Perhana Tipillä on vielä pitkät välitykset, miulla loppuu kierrosalue 130kmh tuntumaan. Vaan ehkä just se 80-90 väliin matkanopeudeksi on hyvä, meillä vielä aika lyhyet etapit eli ei ole kiirekään. Silloin kun Teijo oli doppelin perässä ja oli kerrankin lämmintä niin öljyn lämmöt mitattuna ö-paineanturin kohdalta sanoivat aika tasaiseen 110-120c, hyvinhän nuo 5W-50 täyssynteettiset kesti. Nyt jäähdytystä ja öljytilavuutta vähän siitäkin lisätty.

 

Semmoinen pieni huomio tosin - miulla ei ole yhtään vararengasta joten jos rengasrikko sattuu niin saatan joutua joltakulta lainaamaan hetkeksi rengasta. Tuossa miun autossa on niin ihmeelliset rengaskoot että ei mahda olla kaksinen ajettava erikokoisella vararenkaalla, vaan äkkiäkös niitä reissussa korjauttaa, lie sielläkin korjaamo- ja kumikorjaamoja joissa ei tartte auttaa.

Link to comment

Elä Puavo murehhi vararengasta vasta kuin ratas tyhjä.. ei mullakaan ole ollut koskaan vararengasta.. PAT:ltä kerran jouduttu käymään rengasliikkeessa ku sisuskumi puhkes, siis renkaasta.. Aamulla tuntu että tuliko sitä PAT:in bisseä juotua liikaa ku oli pikkusen valaassa hankala nousta ylös ku vietti vähän oikealle.. no syy selvis siitä että sisuskortsu oli rattaassa puhjennut.. Enkä suosittele renkaan vaihtokuljettajaks sitä Norski Magneä.. kyyti oli hyvää mutta ihan sairasta niillä Belgian kylän pikkukujilla..

Muutaman kerran piti turvonneesta naamasta laittaa simmut kinni ku hirvitti että nyt tuo mummo tulee varren tuulilasista sissään..

Edited by Urbantoy
Link to comment

Urbantoy; nyt älä heitä kesken Valkovalaan ja peräkärryn varapyörähanketta, vaikka Joensuun hurjat lähtisivätkin reissuun ilman vararenkaita! Pikkukärryyn uuden renkaan löytämiseen menee vähintään puoli päivää, mikä sekoittaa aikataulut kunnolla. Pikkukärryissä on se haitta, että tyhjää rengasta ei heti huomaa, vaan jatkaa vain matkaa, jolloin tyhjä rengas menee tohjoksi. Mulle kävi kerran näin CombiCampin kanssa; onneksi oli vararengas mukana. Uuden renkaan löytäminen reissun jälkeenkin osoittautui yllättävän vaikeaksi.

Link to comment

Pihlis voi kerrata tässä miten Heinemannin kanssa kävi Authobaanalla.. Mutta rengas löyty sieltä lepikosta..

 

Elä Tuomo huoli.. kyllä on kunnossa rataspoliittikka.. Uudet takarattaa ootta asennusta ku uskaltaa toisen löytypullon jälkeen lähtee valaan ruoriin..

Vararengas episodi vielä edessä.. Kärryn rattaista ei mitään tietoa.. Dusseldorfista saadaan paluumatkalla ainakin..

Edited by Urbantoy
Link to comment

Ei Autobaanaalle pysähtyminen ole ongelma.. ongelma on koppalakit jotka viimeskin tuli siihen sählään.. no hinuri tuli, isohinuri kyyditseen Pihliksen suurta kärryä.. ja Henkka puolitti laskun kahdella Savon kaljalla.. niitä peltiromuja missä lukee Sandels

Link to comment

Hienoa norskeja mukaan.. pitää ottaa viinaa kunnolla ja laiittaa norjan swedupettri rattiin niin pystyy norskien kanssa jutteleen.. norjan mongerrystä tulee aamulla ihan varmaan

 

Tulevat varmaan Schallbach ja siitä EBI?

Edited by Urbantoy
Link to comment

Puhukaa norjalaisten kannssa, tietysti kaikki tervetulleet meillä Schallbachissa!

Odotamme teitä jo kovasti.

Minkä kokoisia ne peräkärryn renkaat ovat? Minulla taitaa olla melkein sama kärry ja minä tiedän, mistä niita sais jos tarvetta ois!

Link to comment

Ei ole lähtökuumetta yhtään astetta. Taas reissuun lähdössä ns "turistina". mikäpä tässä reissua odotellessa kun muut laittaa laitteet kulkemaan ja mankan soimaan. Rai rai päälle ja menoksi!

 

Niin siitä peräkärrin rengas episodista vaan sen verran, että harvalla se on sellainen Heinemanni, jonka laakerit ja rengas on CSP:llä korjattu. ;-)

Link to comment

ku norskitkin lähtöö, niin se iso kattila tulee tarpeeseen.. Schallbachiin tullee kuulemma joku pakupoppoo, around 10 autoa meitä sinne menijöitä moikkaamaan.. Eli keittokinkerit on tiedossa, ribsejä ei jaksa tommoselle porukalle värkätä.. mutta HO:hon lähtee ainakin 10kiloo mukaan.. eli hätäsimmät pääsee syömään niitä.. loput vetää wursteja :-)

  • Like 1
Link to comment

Tästä tulee hauskaa!

 

Kuinka monta henkilöä ja autoja tulee nyt meillä käymään?

Mun pitää vähäsen järjestää parkkipaikat meidän talon läheisyydessä ja kertoo naapureille että meillä tulee olemaan isommat juhlat!

Suunnittelin tiistai illaksi saunat meillä ja sitten syödään ja juodaan myös meidän pienessä puutarhassa.

Mitäs tyykkäätte hienosta museosta Ranskassa??? Mulhouse nimisessä kaupungissa on aivan mahtava Bugatti museo. Ei missään maailmassa ole näin paljon Bugatti autoja kuin siellä + koko autohistorian kokoelma. Ajomatka sinne noin 40min. Tässä linkki www-sivuille: 

 

http://www.citedelautomobile.com/en/home

 

Keskiviikko illalla kaverit tulee moikkaamaan koko porukan ja sitten meidän pitäisi muuttaa "illanviettopaikan". Schallbachin lähellä on aika kiva grillipaikka, sinne kaverit tulee, nuotio palamaan ja lihat, makkarat tai mitä vaan iltapalaksi.

 

Torstaina aamupalan jälkeen maantielle ja Belgiaan!

 

  • Like 5
Link to comment

Autoja ainakin seitsemän.. sekalainen seurakunta varmaan.. joo naapureita kannattaa varoitella tai kutsua mukaan.. mökä on kohdillaan..

Täältä räpylä ylhäällä Bugatti museolle.. ajokunnosta ke aamuna en ole varma mutta joku varmaan ottaa jousille tai siitten mennään Valaalla. se on 1+5 reg..

 

Kyllällä on varmaan hyvät LosKinkeros ku tullaan.. onko pubia?

Edited by Urbantoy
Link to comment

No tekkapoota puukkaa.. ymmärtääko joku noiden agregaattien päälle.. se oli kylellään siellä Westy kärryssä  DWL:n retken ajan,  3pv kylellää oli. on nyt piha öljyssä ku se kusee sitä ku pystiin nostin..

Nykiny ku homo käyntiin sitä mutta ei pihahdakkaan,, Ranne jumissa eikä johdu runkkauksesta vaikka sitä taipustakin on.. ei perkele.. onko siellä öljyt pitkin matin vatia eli joka paikassa..

 

Ainakin uus tulppa varmaan tarvitaan, turhaa tuota on raijata mukana jos ei lähe käyntiin, mä voin noin pitkällä reissulla käyttää ranneta parempaakin..

Edited by Urbantoy
Link to comment

Noniin, hätävararuuat pakattu Valaan kaapin perimmäiseen nurkkaan.. eli hernerookkaa, kuppikeittoja, nuudelipurkkeja ja näkkäriä hapankorpunkera.. nyt voi laitteet levitä keskelle ei mitään niin silti hengissä selviää eikä kuole nälkään.. rikkopullon paikkaa vielä mietin että ei tule hätäpäissään sitä perillä juotua.. huomenna menee paikannus paikalleen ja jarrut vihdoin säätöön.. sitten katotaan muuta pakkausta.. ei hättäillä että ei tule kus pää pakkaus.. tai niin kuin isäni sanoi ku kommentoin "elä ukko hättäile, hättäilemällä tulee kuspää pentuja" katto kerran silmiin ja tuumas lapio kädessä: "niin näkkyy tulleen" :-)

  • Like 1
Link to comment

On kyllä niin vitusti ötsmönkijöitä imemässä alkoholipitoista verta että pakko keskeyttää paikannuksen piuhojen veto.. ku tuolla valaan alla ei voi niitä edes huiskia pois..

Nasta mennä eurooppaan ku ei ole itikoita..

Edited by Urbantoy
Link to comment

Miulla on vielä varustelulistalla jäljellä ainakin: Lisäreikien poraaminen moottoritilan päälliseen vaneriin, taustapeilin asennus, jääkaapin viimeistely ja asennus, takatilaan uuden maton leikkaus, lava-arkun väliseinän siirto. Kytkinvaijeria pitää vähän kiristää ja kaasuvaijeria voisi edestä vähän rasvata. Auton voisi myös imuroida ja tuulilasin pestä sisäpuolelta. Pissapoikakin oli tyhjä. Subbarin vahvistimeen pitäs kytkeä herätevirta mankalta ja akut vois ladata. Toivottavasti tarpeettomat spesiaalimmat varaosat ja työkalut voisi lonia mukaan. Kattoverhoilua vois kiristää jos tulee vielä lämpimiä päiviä, se oli kyllä hyvin oikennut itsekseen nyt parina hellepäivänä. Talvella sitä ei tallilämmössä saanut oikein pingotettua.

 

Ei laisinkaan paha lista, kohta mennäääännn - ja yhdessä tuumin!, sanos Bat ja Ryyd.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...