Jump to content

mitä tuottaa brasiliasta tuliaiseksi?


Recommended Posts

Brassi kuplatkinhan on siinä mielessä pervoja et ne oli paksutolppasia vielä '90-luvullakin. Oisko siis paksutolppa pop-outteja tarjolla?

 

Onhan tuolla tosin läjäpäin noita Brassi only malleja, SP, muutama eri ghia, kolmos&nelostyypin sekasikiö variantti jne...

Link to comment

Jos kaverisi oleilee suurkaupungeissa niin erikoisempaa vw osaa kyllä löytyy koska paikallisia alan harrastajiakin on enempi noissa ympyröissä --- maaseudulla kalusto on jokapäiväisessä käytössä ja varsin kovia kokeneita. Avo PUMA vaan konttiin ja kohti Suomea.

Link to comment
Guest ritariässä

samalla kannattas etsii käsiin jos löytyy noista SP malleista se SP1 joka on koriltaan ihan sama, mut tekniikaltaan kesympi ja ollut tuotannossa vaan muutaman kuukauden. oikeesti varsin harvinen ilmestys.

Link to comment

juu kandee varoa siellä, muutama brassi-kissa on kertonut että siellä on oikee tappelu kundeista baareissa, kun baareissa on vähemmän ukkoja kuin akkoja ja niistäkin ukoista on osa niistä niitä "jari sillanpäitä" ja tais olla niin että siellä syntyy enempi tyttöi kuin poikii...ja aika kauniita ovat! ;-)

Link to comment
  • 9 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...