Jump to content

Asiakaspalvelua...


Guest beex64

Recommended Posts

Guest Damien

Tuolla firmalla on ollut muitakin aika erikoisia ja kalliita autoja myynnissä, mm. yksi mosse jossa oli niinikään ihan posketon hintapyynti.

Siitä oli samanlaista suunsoittoa tuolla nettiautossa.

 

Jättäisi vaan kommentoimatta niin ei näkyisi tuolla kaikille nuo urputukset.

Myyjä kyllä vaikuttaa henkiseltä kehitykseltään jääneen n. 16-vuotiaan tasolle. Siis sopivaa seuraa meikäläiselle, heh...

No ei vaiskaan, itse en ostaisi tuosta puljusta edes paskapaperia.

Elinkeinonharjoittajan ei kannattaisi hirveästi vittuilla pitkin nettiä lämpimikseen, se voi ihan oikeasti kostautua joskus.

Link to comment
Guest ritariässä

näyttäs toi mosse olevan edelleen firman sivuilla tarjolla. kieltämättä erikoinen tapa yrittäjällä, mutta ehkä hänellä on siihen varaa ja palvelee vain asiakkaita jotka tule firmaan setelinippukourassa ja maksavat mielellään hiukka enemmän mitä hintalapussa lukee.

Link to comment
Guest beex64

En ainakaan minä. Osui vaan aamulla silmään tuo ilmoitus kun katselin myytäviä MR-autoja. Ensinnäkin tuon hintaiseen Volgaan kuuluisi Leninin pikkusiskon allekirjoittama luovutustodistus ja toisaalta ei tuo kielenkäyttö varmaankaan ole aivan korrektia.Jos kauppias pyytää "asiakasta" vetämään tumppuun ja uhkailee ulkonäön radikaaleilla muutoksilla ei ko. hepulla taida kaikki torxit olla tiukalla. Toki pitää huomioida ettei nuo Nettiauton rääväsuut ilkiöt jotka elämäntyönään ilkkuvat myyjiä, ole aivan syyntakeettomia.

Link to comment

toi pitäis jo saada kaiken maailman nähtäväksi!!! Käsittämätöntä toimintaa autoliikkeeltä! Plus pari myyjän kommenttia täyttää jo Rikoslain 25 luvun 7 pykälän ja 24 luvun 9 pykälän kriteerit!! Eli laiton uhkaus ja kunnianloukkaus.

Link to comment
Guest beex64

Näinhän se on. Sääli vaan että klassikkoautomarkkinoilla autoon pumpattua rahaa ei saa takaisin myyntihinnassa. Eli Fiat 850 joka on teetetty ammattientisöijällä ja johon meni 28500 euroa on edelleen muitten silmissä se 2500 euron kukkuva peli. Hyvänä esimerkkinä vaikka Vänskän Heinon paku. Tuskin Heino ikinä siitä tulee saamaan rahojaan takaisin. Tuskin hän sitä ikinä myykään,kunhan tietää että ajaa yhdellä maailmankaikkeuden komeimmalla Pallolla. Suomalainen normijulli taas ostaa ladon takaa sen kenellekkään kelpaamattoman läjän ja 18 vuoden aikana tekee siitä A1-kuntoisen waunun. Rahaa vaan meni omakotitalollinen.

Link to comment
Guest Mika Raussi

Ja pitääkö siitä muka saada se omakotitalollinen rahaa pois? Jos on valmis omakotitalollisen rahaa upottamaan auton entisöintiin, niin kai sen auton sitten aika kovasti haluaa.

 

Eiks se oo muutenkin niin, että fiksumpi ostais vähän huonommin entisöidyn reilusti alihintaan ja sit laittais siitä kunnollisen paljon halvemmalla. Paitti tietty jos kyseisessä yksilössä on jotain ainutlaatuista.

Link to comment
Guest Damien

Senhän on huomannut jo varmaan itse kukin ettei harrasteautoista juuri kukaan ole valmis maksamaan juuri mitään. Nettiautossa on ollut kuukausikaupalla hienoja MR-kuplia muutaman tonnin hinnalla. Minäkin alan aina irvistelemään kun hintapyynti menee yli 2ke:n...

Onhan ne kuitenkin "vanhoja romuja"....

 

Kaikkihan elättelee toivetta että löytäisi jonkun vaarin juuri sisäänajetun vanhan splitin muutamalla satkulla, vai mitä?

Ne tyypit jotka olisi valmiita ostamaan vaikka Vänskän pallokeulan "täyteen" hintaan on varmaan todella vähissä... eikä ne hemmot pyöri näillä persaukisten paskanjauhantaforumeilla ;)

 

Mutta kun katselee sitten taas vaikkapa näitä hintoja niin ei nämä suomen hinnat ole vielä kovin pahoja.

Tosin kotimaiset yksilöt on kunnoltaan jotain ihan muuta kuin kaliforniasta haetut...

Hiukan olen kyllä yön hiljaisina tunteina leikitellyt ajatuksella hakea Hollannin pojilta jonkun type kakkosen...verojahan noin vanhoista ei taida enää juuri mennä.

Link to comment
Guest kvaaq

Jotenki tuntuu, että kuppeloitten hinnat ei oo noussu samassa suhteessa ku muitten veteraaniautojen. Kun ainakin noi Typ2:set on hirveissä hinnoissa nykyään verrattuna kymmenen vuoden takasiin. Sama koskee tietty jenkkirasseja ym... Onks kuplista vaan liikaa tarjontaa vai hä?

Link to comment
Guest beex64

Kun aamulla näin tuon Volgan ajattelin että Wau! tässäpä hauska juttu. Pistin sen palstalle piristääkseni muitten päivää. Paskat!. Nyt aletaan käymään oikeutta,haukutaan myyjä,nolataan foorumin kyselijät ja spekuloidaan harrasteautojen hinnalla. Kun Spede kuoli kuopattiin myös Suomalainen huumori. Vielä kommentti tuohon hintakysymykseen. Asia on todellakin niin että kun kaverit tuolla talleissaan nuohoaa vuositolkulla autojaan ja varttia ennen katsastusta ruuvaavat viimeisen merkin kiinni, lopputulos on oikeasti upea!. Ei siellä huojuvan vaunun alla,varsinkin kun jarruneste tippuu silmään, ekana tule mieleen auton myynti. Kuitenkin kun vannottuaan ,ettei enää ikinä tartuta 13 mm. lenkkiin,niin seuraavana päivänä peli myyntiin että saadaan rahat uuteen projektiin niin veijot potkii rengasta ja tarjoaaa autosta tonnin. Motivaatio kasvaa!!. Jos olisin teettänyt tuon oman 66:sen "ammattilaisella" olisin karkeasti arvioiden 15000 € köyhempi. Tuo laskettuna n. 75€ tuntihinnalla. Jos joskus tulee tarve pistää se lihoiksi, en pistä 20000€ hintalappua taustapeiliin vaan vaunu vaihtaa lääniä "markkinahinnalla".

Link to comment
Guest beex64

Heinon auton on tehnyt alusta loppuun ammattientisöijät. Kukin voi itse laskea paljon tuollainen reilun 200 tunnin entisöinti maksaa kun joka tunti laskutetaan. Onhan jenkeissä heppu joka huusi itselleen Stutzin huutokaupasta,teetti siihen useamman sadantonnin entisöinnin ja nyt ukko ajelee unelma-autollaan pitkin Palm Beachia. Kukin tekee homman tavallaan mutta pääasia lienee se että pääsee sillointällöin ajelemaan kohti kesäaurinkoa. Ei kai kukaan osaa tarkkaan selittää kumpi on kivempaa, ruuvaaminen vai ajeleminen. Itse taidan kallistua sen ruuvaamisen puolelle.

Link to comment

VOLKKARI 5-2002 lehdessä on Vänskän itsensä kirjoittama juttu museoajoneuvojen kaskovakuutuksista.

Tuossa jutussa hän kertoo oman Kombiwageninsa kaskovakuutusarvoksi 33 636 e.

Tähän kaskovakuutusarvoon hän oli päässyt neuvotteluissa vakuutusyhtiönsä kanssa ja kertoo jutussaan olevansa erittäin tyytyväinen ratkaisuun.

Tuo arvo kuvannee ko. auton entisöintiin menneitä todellisia kustannuksia.

Markoiksi muutettuna tuo summa on n. 200 000 mk.

Tuon entisöinnin jälkeen autoon tuskin on tarvinnut kovin suuria rahasummia laittaa.

Eniten rahaa on uskoakseni tuon jälkeen kulunutkin vw-kirjallisuuden ja 70-luvun alun rekvisiitan hankinnassa.

Link to comment
Guest Raggare

tässä puhuttiin, että, pitäskö alkaa laskee kaikki verot vakuutukset bensakulut postimaksut postistahakubensakulut tallivuokrat yms projektiin menneeseen summaan, kelpais kertoilla myydessä :D

Link to comment
Guest beex64

Ehkä on kuitenkin perhe,naapuri ym. sovun puolesta ja oman mielenrauhan vuoksi pidettävä ns. mölyt mahassa ja pidettävä kulut erillään muitten tietymättömissä. Jos alkaisi pitämään päiväkirjaa kaikista kuluista olisi se hyvä todiste kun aletaan käymään oikeutta holtittomasta rahankäytöstä. Vaimon Lindexissä bongattu 12 euron ale-mekko on liian kallis mutta Kuplan alkuperäiset Sveitsissä valmistetut vasemman vinkkarin N.O.S liukukoskettimet jotka Jenkeistä tuotuna maksoi ainoastaan 369 dollaria, ovat lähes ilmaisia.Onhan niitä kaksi vuotta etsittykin. Ei kai ole monen mielestä hullumpaa harrastusta kuin nyplätä noita autoja. Ajatelkaa vaikka höperöitä jotka pellolla jahtaavat viattomia perhosia. Kun joku luontokappale joutuu verkkoon ei se maksa harrastajalle mitään. Mutta äijän innostunutta asennetta harrastukseen voi myös meikäläiset pitää hiukan brutaalina.Sitä kyllä toivon ettei harrastajaa ,joka myy huolella hoidettua ajoneuvoaan ei lyödä vyön alle ja tarjota heti alkuun mitään loukkaavaa summaa ,vaan otetaan huomioon mikä vaiva sen kuntoon saattamiseen on mennyt.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...