Jump to content

Kurre

Members
 • Posts

  1339
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kurre

 1. Mun mielestä siltä koneelta loppuu ruoka. Eli joko suodatin tai letku tukossa, tai bensapumppu jumittaa juten Åke jo sanoi.
 2. I stand corrected. Luulin, että tää on tehty ns. yhteispäätöksellä, Lainaus: Järjestäjien toive: PIHALLA PYSÄKÖINTI TAPAHTUMAN AJAN VAIN VW-HARRASTEAJONEUVOILLE. Sivummalla tilaa muillekin autoille.
 3. Kyllähän sillä _voi_ ajella, mutta onko siinä mitään järkeä. Jos öljyn seassa on mitä tahansa sinne kuulumatonta, sihti ainakin blokkaa isoimmat. Jos sihtiä ei ole, tämä hiekanjuvä, metallinpala tai sittisontiainen päätyy öljykavanavaan tukkien sen tai rikkoo öljypumpun tai tai .....
 4. Tuos pari räpsyä, muttei yhtään dollyä Ens kerralla kyltti "VW-parking only - others will be dismantled" ni ei tartte tärkeillä kaiken maailman volvo-polestar-nissan-tojota -kuskeille. -Kiitos. Hyvä tälläsenäkin. Parantaa joskus voi.
 5. Höpö höpö Se vaan ottaa aerodynaamisemman asennon notta maaefekti ei tuhoa hillitöntä tehoreserviä.
 6. Tyhjäkäyntikierroksiin, kun ryyppy päällä.
 7. No onhan siihenkin ihan oikea apu. https://osakauppa.com/product/1401/jarrurummun--mutterin-avaustyokalu-torque-multiplier-empi Joku voi pitää kalliina, jos tarve käyttää vain yhden kerran.
 8. Vastapäivään. Molemmilla puolilla on normikierre. Kiristysmomentti n.350 Nm
 9. Jos Nummela on PK seutua, niin 66:sta voi tulla mittailemaan, kun sovitaan aika.
 10. Vanha aihe, mut taas ajankohtainen. Kenellä on se toimiva laite, millä tappi irtoaa? Onko joku tehnyt esim. VW 730 työkalun? https://www.vwtype3and4club.org.uk/technical/hingepin.php Onko tiedossa myyjää, jolla oikeasti toimiva? Esim. Nyt on nysvätty tälläsellä ja siitä katkee noi tapit. Ostan, vuokraan, lainaan tai vaikka varastan, jos vain toimiva löytyy. Varastamani kyllä palautan samaan paikkaan, kunhan tappi on irti. Vaihtoehtoisesti voi tarjota "avaimet käteen" -tyyppistä ratkaisua, jossa tappi on irti ja uusi tilalla ilman, että tarttee maalata puolta autoa. -Kurre
 11. Kurre

  Speed day?

  Se, että on runsaasti jäseniä, ei takaa, että joku niistä olisi valmis tekemään vapaaehtoistyötä. Se ei myöskään tarkoita sitä, että vaikka sellainen henkilö löytyisi hommia tekemään, ei sovellu tekemään töitä muiden yhdistyksen vapaaehtoistyöntekijöiden kanssa. "Koska aina on näin tehty, tehdään myös jatkossa." voi olla edelleenkin osasyy siihen miksei kaikki tehävää harkitsevat eivät halua ottaa hommaa hoitaakseen. En väitä, että FVWA:n kohdalla asia olisi edelleen niin, mutta tiedän että jo yksi voimakastahtoinen henkilö saa paljon aikaan.
 12. Hyvä reitti vaikka jollekkin tais olla liian raju 😉 Keli oli mainio ja seura hyvä.
 13. Ei menny pölärit paikoilleen. mut ei se maavaraan vaikuta. Tollee. Sano.
 14. Eiks kevät oo renkaidenvaihtoaikaa? Hennommalla kuviolla ei viitti suomen kevääseen yrittää. , Saa nähdä millaiset ajossa.
 15. Joo ei kannata ees yrittää. Huutokauppahan tästä tulee ilman muuta, ni tarjoon pullon kossua ja bussilipun ruåtsiin. 😉
 16. Mä en tunne ketään Pertsaa enkä sen puoleen Kiluakaan ja mulla ei oo speedoja eikä edes spiidiä, Saisko seuraavan vaihtoehdon?
 17. Noi kivisuojat taitaa olla ens kesän hitti. 😉
 18. Ois toi polkupyöräkin kiva
×
×
 • Create New...