Jump to content

Aircooled.fi on avattu!


Guest Aircooled.fi

Recommended Posts

Guest Aircooled.fi

www.aircooled.fi sivusto on nyt avattu yleisölle!

 

Käykää ihmeessä vilkaisemassa, rekisteröitykää ja voitte voittaa arvokkaan tavarapalkinnon!

 

Sivujen runko alkaa olla jo mallillaan ja tuotteita sekä tuotekuvia lisätään jatkuvasti.

 

Palaute on ehdottoman toivottavaa, oli se sitten positiivista tai vähemmän positiivista! :)

 

Hinnat tulevat vielä seilaamaan jonkin verran riippuen kursseista ja yleisestä markkinatilanteesta.

 

Tuotteita on jo jonkin verran varastossa ja jatkossa tulevat kaikki ns. varastotuotteet olemaan tuotekuvauksissa tietyllä "varastotuote" merkinnällä. Näin tiedät, että tilatessasi jotakin tuotetta saat sen aina ja poikkeuksetta lyhyellä toimitusajalla.

 

Mukavaa selailua toivottaen,

 

Tomppa & Aircooled.fi:n koko muu henkilökunta

info@aircooled.fi

www.aircooled.fi

Link to comment

hyvähyvähyvä! kelpaa harrastelijan hintavertailla, kun on hinnat esillä sivustolla - näin sitä pitää!

 

 

otti tos simmuu toi ku meet sisustus sivulle ni tulee mieleen yhest kohtaa jokin muu ku volkkarit :P

koti sisustus

 

jaa "trakkeri"?

Link to comment
Ja kuviakin löytyy, ettei tartte muilta sivuilta etsiä ;)

 

Juu, kuvia on, mutta taitavat olla vain viitteellisiä, ainakin tässä vaiheessa. Kaikissa jarruissa sama kuva, toimitussisältö kuitenkin eroaa kuvasta.

 

Aircooledin porukka: myös kaikki jarrut on olkatappikeulaan, oli ne eteen tai taakse. Näppihärö?

Link to comment

Tuli syötyä vanhat piparit pois mut ei heittänyt silti mihinkään uuteen paikkaan, mutta kun shopin lisäs perään nii pääs eteenpäin näinkin.

Kattelin tossa äkkiä hintoja niin muutama hinta oli jopa kalliimpia kuin KK!

Esim. tiivistesarja 15e KK 10e laadusta ei sit voikaan tietää kumpi parempi vai sama.

Link to comment
pelkkä hintoihin tuijottelu ei ole mielekästä.

 

Hemmetin hyvä että saadaan maahan vaihtoehtoja,

se edistää tervettä kilpailua!

 

Hyfä pojaat :)

 

Jan

Arvasin että tästä tulee "sanomista", mutta pääasia että kilpailua saadaan.

Tarkoitus ei ollut alkaa provoisoimaan sen enempää, mutta ei kannata sitten hinnotella itseään uloskaan.

Sivuista sen verran että noi vierekkäin olevat hinnat ja tuotteet tollai väljästi, niin antaa sekavan vaikutelman.

Mutta tuo hinnasto osa on kyllä selkee lukea. Hinnaston alkuun vois lisätä pikavalikot ryhmiin, niin voi suoraan skipata oikeiseen kohtaan.

Link to comment

Nyt kun hinnat on kohdillaan tuoteissa joita aikaisemmin on maastamme saanut vain "riisto" hinnoin, huomaa että ostettavaa olis taas paljon enemmän kuin pääomaa. Hhmm loputon kierre?!

 

Yhteenveto: Uus kauppa hieno juttu!

Link to comment
Guest Aircooled.fi

Tervehdys!

 

Kiitoksia kaikille kommentoijille, kaikki palaute on tarpeen toiminnan ja webbikaupan kehittämiseksi.

 

Olen korjannut nuo takajarrujen tuotekuvaukset sekä vilkun kuoren kuvauksen, kiitos tipille ja Tuomolle niistä huomautuksista! Sen siitä saa kun yötä myöten silmät ristissä vääntää tuotekuvauksia, niin kämmejähän siinä sattuu.

 

Tälläkin hetkellä on satakunta tuotetta jotka pitäisi lisätä sivuille samoin kuin kuvat niistä, joten hieman jo nyt olisi mahdollista tarjota suurempaa valikoimaa kuin mitä sivut antavat ymmärtää. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa... :)

 

Web-kauppa on tietyn mallin mukaan rakennettu valmis, kaupallinen tuote, johon on mahdollista tehdä omia muutoksia jonkin verran. Muita muutoksia varten tarvitaan valitettavasti softan tekijöiden apua. Sitä tosin saa kun pyytää, aikataulusta ei vain ole varmuutta.

 

Se on kuitenkin varmaa, että kaikki kehitysehdotukset otetaan innolla vastaan, liittyivät ne sitten toimintaan yleensä, webbikauppaan tai hintoihin.

 

terv.

 

- Tomppa

Link to comment
Guest marko jääskeläinen

henkilökohtainen mielipide on seurava sivuista,sivut alux ihan ok,kuvaus tuotteista voisi olla vähän toisenlainen tulee mieleen hotcarsin textit joka tuotteen alla lukee superhyvä,superhieno,paras mitä rahalla saa.....ym joka ei kuulu joukkoon

 

 

 

Comp Eliminator kansipari, CNC koneistetut imuaukot, 46 x 38mm venttiilit, Tuplajouset, Chromolylautaset, Sure-Grip lukot, silikonipronssi ohjurit, 94mm porauksella. Ehdottomasti kansien kuninkuusluokkaa. Virtaukset omaa luokkaansa, soveltuvat yli 2 litraisille koneille. Valitse venttiilikoot oman tarpeesi mukaan. Nostosta riippuen virtaavat vakiona jopa 270 HV!!!

 

 

Muuten hyvät ja selkeät hommat ,homma on pojilla haskassa varmasti teen joitan tilauksia tuoltakin

t-jääskeläinen

Link to comment

Asiallisen näköiset sivut. Kyllä varmaan moni "ujompi" tilaa mielummin nettikaupasta jossa tuotteista kunnon kuvaus ja kuvat. Yksi parannuehdotus tuli selaillessa mieleen: Jos osat saisi "lajiteltua" malleittain niin olisi esim. Junikseen helpompi löytää tarvittavat osat eikä tarvitse koko osavalikoimaa selata.100 osaa vielä selaa, mutta kun osia alkaa olemaan tuhansia :) Tästä voisi ottaa mallia http://www.csp-shop.de

 

T:Kari

Link to comment
Guest Aircooled.fi

Moikka taas!

 

Kiitos kommenteista!

 

- "Koti" on nyt "Etusivu".

 

- Sylinterikansikuvaukset on muutettu hillitymmiksi. Saimme tänään todelliset (tässä maassa mitatut) tulokset noiden Comp Eliminator kansien vakiovirtauksille ja "rukkauksen paikka" oli selvä.

 

- Jos valitessasi www.aircooled.fi aukeaa vain se vanha mainossivu, niin tyhjennä selaimesi välimuisti ja poista keksit. Voit myös määrittää Explorer selaimen tarkistamaan sivun ajankohtaisuuden joka kerta kun sivu avataan.

 

- CSP sivuja on tutkittu ahkerasti ja ne ovatkin erittäin laajat ja sisältörikkaat. Hieman itse rakenne on turhan hierarkinen, jolloin yksittäisen tuotteen löytäminen saattaa olla turhan monen klikkauksen päässä.

 

- Aircooled.fi sivuja tullaan muokkaamaan jatkossa siten, että autotyypin valinta tehdään jo etusivulla jolloin listoille saa vain ns. "oikeat" tuotteet. Tämä tosin vaatii kategorioiden ja tuotteiden ristiinlinkittämistä, jotta mm. koneen osat näkyvät kaikissa automalleissa. Tämä vaatii vielä viilaamista softan osalta -> vie vielä aikaa.

 

terveisin,

 

Tomppa

Aircooled.fi

Link to comment

Olisiko mahdollista saada tuonne "Viimeksi lisätyt tuotteet"-tyyppinen sivu, näkisi nopeasti mitä uusia tuotteita on tullut ilman että tarvitsee selata kaikkia kategorioita läpi? Toki hinnastosta näkee kertaheitolla kaikki myynnissä olevat tuotteet, mutta itse ainakin kaipaisin tuollaista uusimpien tuotteiden listausta.

 

Muuten asialliset sivut!

Link to comment

Palautetta ulkoasusta, ei sisällöstä. Tämä on nyt sitten puhtaasti omaa mielipidettäni...

 

Pääosin tyylikkäät sivut, mutta tuoteluettelo on hiukan sekaisen näköinen. Kannattaisi muuttaa fontteja reilusti pienemmiksi (esim 10px, max 14px) ja kaikkiin tyyliksi sama Tahoma. Suuret fontit aiheuttavan ongelmia rivitykseen ja samalla ne venyttävät taulukoita eri kokoisiksi. Ja vielä kun laittaa vaikka vaalean reunuksen jokaisen tuotekohdan ympärille niin on huomattavasti selkeämpää. Eli hakee tueteluotteloon samanhenkistä selkeyttä kuin esim. hinnastosivulla niin sitten on aivan loistavat sivut...

 

Ja painotetaan vielä, että sivut ovat nyt jo todella hyvät ja toimivat, mutta uskon, että pienillä muutoksilla ne olisivat vielä paremmat.

Link to comment
  • 3 weeks later...
Guest juse
Olisiko mahdollista saada tuonne "Viimeksi lisätyt tuotteet"-tyyppinen sivu, näkisi nopeasti mitä uusia tuotteita on tullut ilman että tarvitsee selata kaikkia kategorioita läpi? Toki hinnastosta näkee kertaheitolla kaikki myynnissä olevat tuotteet, mutta itse ainakin kaipaisin tuollaista uusimpien tuotteiden listausta.

 

Muuten asialliset sivut!

 

Havaitsin itsekin tuon harmistuksen aiheen jo muutaman kerran...

Link to comment
Guest Aircooled.fi

Hei kaikille!

 

Olemme tehneet pieniä muutoksia ulkoasuun lähinnä siten, että tuotteet ovat kategorioissaan nyt jokainen omalla rivillään. Tämä on mielestämme selkeämpi ratkaisu kuin kahden tuotteen esitteleminen vierekkäin ja antaa ainakin hieman paremman selattavuuden.

 

Esimerkiksi kansissa ja nokka-akseleissa (tuoteryhmissä joissa paljon samankaltaisia tuotteita) vanha tapa aiheutti sekavuutta.

 

Fonttien kanssa taiteilu vaatii hieman keskittymistä kaupan rakenteen vuoksi, joten niihin emme voi luvata parannusta ihan vielä. Tällä hetkellä joudumme keskittymään niin moneen muuhun asiaan ;)

 

Tuotteita on aika mukavasti saatu lyötyä sivuille ja vielä puuttuu karkean arvion mukaan ainakin puolet ns. "vakiotavarasta".

 

Kuitenkin, jos avauksen aikaan tuotteita oli n. 200 niin nyt niitä on noin 350!

 

Viimeksi lisättyjä tuotteita ei valitettavasti saa automaationa näkymään missään, toki sellainen sivu voidaan perustaa ja siihen lisätä uudet tuotteet manuaalisesti. Ehkä vähiten resursseja syövää olisi ilmoittaa vain ne kategoriat joihin on lisätty tuotteita.

 

Uusia tuotteita sivuston avaamisen jälkeen mm:

 

- Vanteet / renkaat

- Imusarjat

- Street Eliminator kannet

- Webcam ja T-4 nokan osat

- Schadek öljypumput

- Red-Line moottoriöljyt

- T-2 SCAT vaihdekepit

- Startit

- Pro Street vaihdelaatikot

 

terv.

 

Tomppa

Aircooled.fi

Link to comment
  • 3 weeks later...
Guest Aircooled.fi

Aircooled.fi sivuston rekisteröitymiskilpailu on nyt päättynyt ja tuotepalkinto, 100 euron lahjakortti sekä Aircooled.fi paita on nyt arvottu!

 

Voittajaksi arvottiin satunnaislukugeneraattorin avulla Pekka Sahlsten Helsingistä.

 

Aircooled.fi:n henkilökunta onnittelee voittajaa!

Link to comment
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...