Jump to content

BAD billet brakes


Recommended Posts

Nojoo, siis jos nyt lasketaan mitä toi kolkin setti maksaa niin sehän on:

 

Perussetti = 650 taalaa

Kumiset letkut = 30 taalaa

Wide five optio = 100 taalaa

International rahti = 200 taalaa

 

Yhteensä = 980 taalaa = n. 825 euroa.

 

Sitten nakellaan tulli ja ALV vielä tohon päälle = 1046 euroa.

 

Että jos me ruvetaan myymään noita 1049 euron hintaan niin montakohan menee kaupaksi...?

Link to comment
Guest Toheltaja

emmää noita tee myyntii, jos teen setin niin kituuttamalla saan yhden menemään, vaikka ottajia ois tässä vaiheessa toista kymmentä. Näin on aina käynyt ja tulee käymään. Ehkä ittelle laittelis :) saatte sitte kuolata vieressä, muahaha

Link to comment
Guest Mika Raussi

Se on kyl totta, että ostajat häviää heti kun niitä pitäs oikeesti lunastaakin.

 

Itelleen on kyl kiva rakennella levysettejä :p Tekisköhän jossain välissä vaikka isolle viispulttijaolle kilkkeet ja postais kuvia tänne, mutta pitäs omassa tallessa.

Link to comment
Se on kyl totta, että ostajat häviää heti kun niitä pitäs oikeesti lunastaakin.

 

Puolet maksusta tilatessa ja puolet noudettaessa. Jos ei hae valmiita, niin tekijän on helpompi myydä käsiin jääneet, kun pystyy myymään halvemmalla.

 

t. Mika

Link to comment
Guest Hannu Mattila

Niinno, toisilla on vehkeet tehdä noita kilkkeitä ja me muut kuolataan vieressä.

 

Pahus kun tuumittiin poikain kanssa sitä Raussin joku aika sitten myymää "koneistuskeskusta" liian pitkään.. Harmittaa vieläkin :(

Link to comment
Guest Mika Raussi
Pahus kun tuumittiin poikain kanssa sitä Raussin joku aika sitten myymää "koneistuskeskusta" liian pitkään.. Harmittaa vieläkin :(

Teette kovan tarjouksen, niin sen saa kyllä vieläkin. Mie möin sen kaverille, eikä se vissiin edes tarvii sitä. Ei sil tosin napoja tehä. Tai voi tehä, mutta menee ikuisuus.

Link to comment
Guest ritariässä

ehkä vanhemmissa=keveimmissä kuplissä rummuilla saa helposti etunakit lukkoon, mut jos otetaan möhkö= selkeesti painavampi keula ja muutenkin paremmin tien epätasaisuuksia seuraava etujousitus, ei levyt ole leveämmillä nakeilla välttämättä liioittelua. pysähtyyhän toi rummuillakin kun muistaa polkee keskimmäistä selän välilevyt paukkuen.

Link to comment

Niin leveimmillä nakeilla?Kaikillahan on nykyään pelkästään 125-145 nakit eli ei noita kait voi vielä sanoa leveiks??Siis puheiden perusteilla??Tiedä sitten?Ja möhkö on möhkö siihen olikin jo suuniteltu erilainen jousitus.Tarkoitin vain noita ennen 67 kuplia johon noita levyjä kaupataan myös..

Link to comment
Guest ritariässä

hö , ei enää noi rättisitikan renkaat oo muotii 15 vanteilla vääntösauvakuplissakaan. pitää ola 17 tai 18 billettii ja kumeilla leveyttä paljon ja korkeutta vähän:)

Link to comment

Noista rumpujarruista vielä.. Kokemuksia sen verran niistä että ku kerran jarruttaa kunnolla ni ne toimii just sen jarrutuksen mut seuraavalla ei... Tulipa vaan tämmönen tarina mieleen ku kaverin kuplalla ajelin jossa oli sitten rummut edessä ja siinä sitten perään tuli kaverin dunning-Golffi ja ajattelin näyttää että mihin vähän piristetty kupla pystyy...heh..Eka risteys ja vauhdilla risteyksen läpi vaan, mut hauskaa tässä oli että olin jarruttanu jo hyvissä ajoin ennen risteystä mut kaverit jotka istu takapenkillä ei edes huomannu sitä!:) Tosin omaa tyhmyyttäni ku lähin silleen hurjastelemaan, mut onneksi ei käyny huonosti. Ja turbo-diisseli Golffi jäi...josta oli ahtoja nostettu ja lastutettu ja vaikka mitä. :)

Link to comment

Kaverille just piirsin kiinnitysadapterit tuollaisille satuloille ja 320mm levyille. Sillä olis yks pari ylimääräisenä ja ajattelin niitä kuplaan :) mutta eipä nuo taida oikein katuajossa menestyä kun ei ole pölytiivisteitä yms., eli ihan pelkkään kisakäyttöön tarkoitetut satulat :(

post-948-13888358271722_thumb.jpg

Link to comment
Metake-> Tilasiko kaverisi satulat jostain suoraan vai onko paikallisien myymiä?

 

Osti jenkeistä kilpa-auto-osiin erikoistuneelta rompetorilta. Jonkun Petty Enterprises -teamin vanhoja, ajelleet ympäri-ympäri ajoja jokusen vuoden, myivät tarpeettomaks jäänyttä roinaa pois... :)

 

Jos oot kiinnostunu niin voin laitaa sulle kaverin puh. nron, sillä vois olla vielä ylimääräisenä noita jarruja (http://www.outlawdiscbrakes.com).

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...