Jump to content

Aircooled.fi sivusto mietityttää


Recommended Posts

Just now, tijula said:

Hohhoijaa. Isot äijät kinastelee kuin pikkupojat hiekkalaatikolla. Eikö tämän voisi jo asianomaiset lopettaa. Ei tästä tule koskaan loppua.

Loppuu ku Maasturi lopettaa ja sehän on jo luvannut lopettaa.. Sehän nämä sotkut aina saa aikaseks.. Pitäskö niitä vaan kattoa sormien läpi.. 

Link to comment

Taitaa aika moni nämä ketjut huumorilla lukea.

Toivottavasti kukaan ei näitä ihon alle ota.

 

Välttäisin kuitenkin henkilöiden nimiä ja yrityksiä näissä viesteissä.

Joillakin voi olla ihan oikea syy miksi kirjoittaa esim tällä palstalla nimimerkkillä eikä omalla nimellä. 

 

Tsemppi ja jaksamista kuitenkin kaikille osallisille😃

Link to comment

Tämä Maasturi on kyllä mielenkiintoinen veikkonen. Aikoinaan se potkittiin modejen puolesta pois niin palstalta kuin fvwa foorumiltakin. Ongelma tässä vain oli se että sen sijaan kuin olisi hyväksynyt kohtalonsa, aloitti yllänähdyn tapaisen kunnialoukkausta hipovan hyökkäyksen nimimerkkien oikeilla nimilla muilla foorumeilla. Näitä puolitotuuksia sitten sai lueskella muualta missä bannin antaneilla modeilla tai muilla asianomaisilla ei ollut edes tunnuksia tai intressiä seurata kyseistä henkilöä. Siksi hän siis vieläkin palstalla roikkuu kun täällä sentään modet ja muut asianomaiset saa puolustautua näiltä harhaisilta stooreilta eikä löytää stooreja itsestään muualta internetin syövereistä googlella. 

 

Kaikki tietenkin tekevät omat päätöksensä mistä osansa ostaa, mutta itse en kyseisen tyypisen omistajan mestasta mitään osta. Tämä siksi että jos viallisen osan saan niin syy on ostajassa ja hänen kyvyissään. Ja jos julkisesti mainitset huonosta osasta niin seuraavaksi esiin vedetään oikea nimi nimimerkin takaa, ero vaimosta ja yrityksen nuri meneminen ja verotustiedot jne jne. muilla osakaupoilla kun on edes yritystä hoitaa selkeät hommat kuntoon.

  • Like 7
Link to comment
On 2/3/2024 at 6:43 PM, Maasturi said:

Tässä on nimimerkki Markon taloustietoja:.... Ennen Australiaan lähtöä hän sai myytyä kiinteistönsä Uudeltamaalta....

Taas kirjottelet ihan täyttä paskaa. Sinulla ei ole mitään tietoa miten asioitani hoidan, et edes osaa arvata oikein. Etkä edes muista kaupantekoa kun kaikki tietosi on väärin. 

Link to comment
5 hours ago, Maasturi said:

Tarvitseeko nimimerkki Marko rahallista avustusta ? voin lainata hänelle rahaa sopivalla korolla...mutta riittääkö hänellä takuuta lainalle ?

En tarvitse miinus merkkistä lainaa kun se on ainoa mikä numeroiden valossa on mahdollista. Mä kyllä pärjään ihan hyvin omillani ja olen aina pärjännyt.

 

Mutta jos sulla sitä löysää rahaan niin auta vaikka yrittäjä toveriasi että saa firman talouden raiteilleen. Sen jälkeen avusta sitä perustamaan nettikauppa ja miten markkinoidaan yritystä. Mainitse myös että nykyaikana pala voipaperia ja lyijykynällä kirjoitettu kuitti ei enää kelpaa ja se että jokaiselle asiakkaalle pitää tarjota kuittia.


Mikäli yrityksen verollinen myynti on keskimäärin 330e päivä niin jokainen osaa laskea että mikään yritys ei toimi tuollaisella myynnillä. Ei vaikka saisi myytävät tuotteet ilmaiseksi.  
 

Nyt pitää jatkaa liike tapaamista Brasilialaisten kanssa minne niitä Mahlen tuotteita ei pidä myydä.

 

IMG_7913.thumb.jpeg.a32a8ce6d8229cb7ae528a2babbabd51.jpeg

Link to comment

Kaikkein paras tapa kohdata siviilissä/somessa tällainen maastoajoneuvo joka egoistinen, maanisdepressiivinen narsisti häivähdyksellä skitsofreniaa on se, että hymyilee vaan itsekseen jutuille eikä ota mihinkään ko. yksilön sanomisiin mitään kantaa. Se jos mikä raastaa ko. vajakin sielua joka näitä usvasia tarinoita itse aina kevään kynnyksellä alkaa syöttää vuodesta toiseen. 

Hyvää kevään odotusta kaikille!

  • Like 3
Link to comment

Tästäkin ketjusta editoitu muutama henkilön nimi pois ja korvattu nimimerkillä. Editoidut kursivoitu.

 

Samalla poistettu muutama yksityiselämää koskeva viesti, olkaa tarkkoina sen kanssa:

 

"Yksityiselämää loukkaavasta tiedon levittämisestä tuomitaan sakkoa tai vankeutta enintään kaksi vuotta. Yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisessä olennaista on, että tietoa, vihjausta tai kuvaa levitetään lukuisten ihmisten saataville. Tyypillisesti tällainen rikos tehdään joukkotiedotusvälinettä käyttämällä."

  • Like 5
Link to comment
  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...