Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Lähempänä näkee fiilikset ja myös sen pääseekö töistä irtaantumaan letkaan vai vasta Pe iltapäivästä oma ajo.
 3. Today
 4. Kiinnostaa kans kovasti, pitää vaa ihmetellä lähempänä paljoko on saldoa kulkea näissä tapahtumissa... tai ymmärrystä vaimolta 😄
 5. Yesterday
 6. Ostaisin nelipulttiset levitetyt kuplan vakio peltivanteet! Vaihdossa on tarjota kaikennäköistä kupla osaa tai rahaa.
 7. Kyllä se kiinnostaa, mutta oman osallistumisen tähän tiedän vasta lähtöviikolla. Eli jos ei vaadi mitään ennakkoilmoittautumista niin toistaiseksi vahva kiinnostus, sanotaan että vahvempi kuin koskaan aiemmin. Lähtöpäätöstä voi helpottaa jos on kyyti ja majoitus järjesteltävissä, mutta ei ole pois suljettu että omalla autolla. Tätähän siis kysyttiin.
 8. Laitoin enshätiin tuon vaihdevälin lyhentäjän. Ei parantunu yhtään, oli vaan yhtä paska lyhemmillä väleillä. :D Sitten otin ja tilasin sen csp.n kun hermo meni ku mikään ei auttanu ja kesä kesken. Oli sitte joka sentin arvonen! Otin samalla Nikon kehuman CSP.n omaa tuotantoa vaihdelinjan takapään nivelen missä yhdistyy laatikkoon. Oli sitte sekin hieno kappale ja toi extratarkkuutta vaihtoon kun kumitassut oli tarkkuuskoneistettu uretaanista eikä millin kymppiä välystä. Niinku kerroin ja joku saattanu Mastonin projektiketjusta nähdä että entrasin keväällä sen vaihdelinjan ku pannu ja laatikko irti. Uudet osat nivelet, puslat ja sulkapallot. Siksi en millään edes älynnyt ajatella et nyt jo jokin olis paskana vaikka nykyosien laatua haukutaankin. Mutta olihan se just toi takanivel tangon ja laatikon välissä jo porsinu. Kahdesta osasta tehty se häkki joka pitää niitä kumitassuja ja olihan se perkele jo yhteys poikki niiden kahden osan välillä ja ne pyöri keskenään ku väänsi. Eli ku käännät vaihdekeppiä niin saatto et ei laatikon nokkakappaleessa tapahtutkaan juuri mitään. Olis tästä 400e laskusta CSP.ltä hoitunu parilla kympillä ku uusinu sen takanivelen mutta onhan toi nyt niiin hyvä ettei harmita sijoitus. Eli kannattaa ne kk vanhatkin osat tarkistaa!
 9. Nostetaampas tätäkin eli onko kiinnostuneita "pikku retkelle SveaMamma hoteisiin"
 10. Seinäjoen ruisinki perjantaina 8.7 klo.19:30 Ideaparkin parkis. Miitti Lapualla.
 11. Vielä olisi tarjolla. Omat apulaitteet kiinni ja kovaa ajoa. 650€ ja vie pois.
 12. Aika mukavaa säätä ennustetaan viikonlopuksi. Sunnuntain vesisade ei niin paha juttu.
 13. Moi, meillä on tuollainen.vasta herätetty yli 10v huililta.toimintavarmuus vielä kysymysmerkki ja ei se kiiltävinkään.Mutta jos ei muuta löydy,niin suunnitellaan. T: Markku -porvoo-
 14. Classikkien heinäkuun kuukausitapaamista 6.7 Lohjan ABC:llä ei järjestetä, koska Läntisellä Uudellamaalla ei ole kuulemma ketään kotona. Kaikki VW-harrastajat reissaavat harrastevolkkareillaan ympäri Suomea kesälomamatkoillaan. Katsotaan sitten elokuussa josko vaunuilla olisi päästy takaisin kotimaisemiin.
 15. Elikkäs, kuplaan tommonen lasikuitunen korisarja, lisää kuvia saa kysymällä! Löytyy myös luukku jossa volkswagen teksti sekä spoileri. -Etulokarit 50e/kpl, vähän tekemistä mutta vähän kuiduttamalla saa vielä vallan mainiot -Takalokarit valojen kanssa 60e/kpl, toinen hyvä toisessa myös ihan vähän kuiduttamista -Takaluukku 80e virheetön -Astinlaudat 60e/pari hyvässä kunnossa mutta huonoissa maaleissa -1300 Moottoriluukku tosi hyvässä kunnossa vaaleanvihreä 30e -Joku toinen moottoriluukku tasaisella alaosalla 20e -peräpala vaikka 100e 0453279611 Porissa, voidaan lähettää ostajan piikkiin ja ostajan vastuulla. Hinnoista saa esittää oman näkemyksen!
 16. Moi! Piti olla kupla viikonlopulle häitä varten, mutta siitä meni moottori… Olisiko Helsingin seudulta pelastavaa enkeliä, joka vuokraisi kuplansa tulevalle lauantaille 8.7 järkevään hintaan? Kuskilla tai ilman! tai jos joku osaisi neuvoa paikkaa mistä kysyä?
 17. Ootko edes kokeillu miten toimii? Mulla hyvin samannäkönen setti vielä paketissa
 18. Last week
 19. Inspektööri aivan oikeassa.. Mulla -72 Westfalia Essen peräkärri, siihen pukattiin valkoset kilivet (konttorin mukaan ei saanut mustia kärryyn tjms.) ku rekisteröintikatsastus Suomessa tehtiin Saksan reissun jälkeen edellisen omistajan toimesta.. Ostettuani kyseisen kapistuksen.. Vähän närästi valkeet kilivet.. Mutta mustalla "kilikalilla" ja sopivasti kuluttamalla tuli hyvät "mustat kilivet" ja sopii paljon paremmin mustakilpiseen vetojuhtaan, joka on -71 Westfalia Riviera
 20. 1973 siirryttiin melko tarkalleen valkopohjaisiin kilpiin,poikkeuksiakin on joissakin paikoissa siirryttiin jo -72 mut -74 tais jo joka konttorilla olla vain valkopohjaista tarjota.
 21. Siis mää oon miettinyt hupiakulle aurinkopaneeleita kanssa. 😄 Ajoakkujen lataamiseen niistä ei realistisesti valitettavasti vielä ihan oo, enkä turvallisuussyistä halua pitää ajoakkuja kytkettyinä parkissa ollessa (camperi kuiteskin jonkinlaisena ajatuksena 🙂 ) mutta tosiaan jonkun 12V hupiakun niillä pitäisi varmaan hengissä... Saa nähdä! Voisin lisäkysymyksenä vielä tähän samaan heittää, että vinkkejä hyvämaineisista vaihteistokunnostajista ensisijaisesti Pirkanmaa - Pk-seutu väliltä voi myös tarjoilla (harkintaan myös muualta maasta jos ei täältäpäin satu löytymään 🙂)
 22. Muutettu matkailuautoksi isän toimesta joten varmaan siksi mustat laput vaihtunu valkoisiin.
 23. Kyllä minulla siellä oli ne alkuperäiset prikat. Jos olis vaihtanut "tuoreet" samanlaiset, niin oishan nekin voinut pitää.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...